Austrija - BiH & Španija - BiH 15/18.11.
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
Re: Austrija - BiH & Španija - BiH 15/18.11.
prelistajte malo #AUTBIH na tviteru vidjećete šta austrijanci pišu, držimo sve pod kontrolom, iz neba se vidi da smo bolji i da diktiramo tempo, jedino su u kornerima bolji, a ništa nemaju od njih, Džeko igra lavovski dvojicu uvijek nosi na sebi, a glupi Višća i Bešić to ne iskorištavaju
Al kakva doktorska postavka igre
"We need to suffer. And we need to fight."
- JackTheStripper
- Kontakt:
Nerminovic je napisao/la:daj Maksumica umjesto dzeksona.
Ispravljeno.
Volio bi vidjeti Gojaka i Krunica.
Tvrd je Bošnjak, voćka čudnovata,
ne slomi ga, al zube polomi.
ne slomi ga, al zube polomi.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Dzeki treba malo vise koncentracije, imao je dobrih situacija ali je bio nespretan. Besic je imao dobrih situacija ali je isto kao i Dzeko previse komplikovao i izmisljao toplu vodu. Duljevic je znao biti i u boljoj formi.
Pjanic, Saric, Visca, odbrana sve korektno.
Pjanic, Saric, Visca, odbrana sve korektno.
Realno, Dzeko igra sa panjevima oko sebe. Nit mu ko zna dodati, niti ko zna iskoristiti njegov pas kad im doda
Besica ako ne izbaci iz igre mi smo nayebali.Tehnika -10
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- ASD
- Kontakt:
Tu je Besic kriv.invincible1921 je napisao/la:Visca krajnje amaterski postupio kod one kontre kad je ofsajd sviran...
Moramo dat go previse je suplja austrija
Zna se kako Visca igra, kao top se ispali jer ima brzinu, a Besic je tu previse cekao s loptom.
Mume je disciplinovan na srediti terena samo tako. Njemacka skola fudbala
Zadovoljan sam!
Besic jedini dobija minus za igru!
Dzeko je kod onog suta ljevicom morao dodati Duljevicu koji je ulijetao sam po lijevoj strani.
Besic jedini dobija minus za igru!
Dzeko je kod onog suta ljevicom morao dodati Duljevicu koji je ulijetao sam po lijevoj strani.
Večeras Džekina uloga nije da postigne pogodak, to ko ne vidi nek otvori oči. A s druge strane sam Džekson se ne može pomiriti s time pa je imo par mlohavih šuteva, bolje mu je da otvara prostor suigračima
Evo ti brate ovo instaliraj na Android telefon i imas sve zive televizije pod nebesima!coelho41 je napisao/la:ima li neko link?
Taman imas vremena da dovrsis sve i nadjes neki kanal koji prenosi!
Zadnja izmjena: Husika, dana/u 15 nov 2018, 21:41, ukupno mijenjano 1 put.
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
Reprezentacija ili Roma, Edin vazda okruzen panjevima. 
cekajte jos da ibricic udje
dobro stojimo, besic najgori, zukanovic i pjanic vrh
dobro stojimo, besic najgori, zukanovic i pjanic vrh
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
porazno je koliko je frajer beskoristan prema naprijed, šta bi dao za Zakarića po krilu sadCOYS je napisao/la:Izet je Ronaldo i Bale u jednom za Viscu.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Ma dobri smo, samo da znamo još ove kontre istrčati, a da neko nešto ne zasere u elementarnim fudbalskim stvarima.
Nadam se da ćemo uvaljati kakav gol u nastavku, s njim sto posto završavamo stvari.
Pjanić je tito bog
Dulja uz odbranu isto dobar, jbt ne znam kad smo postali ovakav beton nazad.
Nadam se da ćemo uvaljati kakav gol u nastavku, s njim sto posto završavamo stvari.
Pjanić je tito bog
Dulja uz odbranu isto dobar, jbt ne znam kad smo postali ovakav beton nazad.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Strasno nam fali ta zadnja lopta, inace za sad smo bolji to je sigurno.
Krila su prilicno bezkorisna kao i uvijek.
Krila su prilicno bezkorisna kao i uvijek.
- ASD
- Kontakt:
Nema kome dodati, jedini igrac sposoban da udje u sansu je Visca, a samopouzdanje u repci mu je nikakvo, nece nikad dati gol.coelho41 je napisao/la:Večeras Džekina uloga nije da postigne pogodak, to ko ne vidi nek otvori oči. A s druge strane sam Džekson se ne može pomiriti s time pa je imo par mlohavih šuteva, bolje mu je da otvara prostor suigračima
Duljevic nije igrac koji moze utrcati.
Kelner69 je napisao/la:sta kaze baho ovaj kao kapiten ima pravo da prica. Kad ga prikaza cijelog kaze dobro arnautovic nije veceras kapiten. Senilni starce aj u penziju
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- prisonbreak
- Kontakt:
Sta pisu?coelho41 je napisao/la:prelistajte malo #AUTBIH na tviteru vidjećete šta austrijanci pišu, držimo sve pod kontrolom, iz neba se vidi da smo bolji i da diktiramo tempo, jedino su u kornerima bolji, a ništa nemaju od njih, Džeko igra lavovski dvojicu uvijek nosi na sebi, a glupi Višća i Bešić to ne iskorištavaju
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Samo godine bola i nadanja..
Španija bez šuta protiv Hrvatske, pa šta ćemo im mi tek uraditi
Nisi loš al Kvoter protiv Španije na goluuanell je napisao/la:Sta kaze Kvoter hoce umjesto meneOsim13 je napisao/la:...![]()
Tvitoveprisonbreak je napisao/la:Sta pisu?coelho41 je napisao/la:prelistajte malo #AUTBIH na tviteru vidjećete šta austrijanci pišu, držimo sve pod kontrolom, iz neba se vidi da smo bolji i da diktiramo tempo, jedino su u kornerima bolji, a ništa nemaju od njih, Džeko igra lavovski dvojicu uvijek nosi na sebi, a glupi Višća i Bešić to ne iskorištavaju
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA