Onaj zadnji "udarac" kao da nije jeo pet dana .DenchiNL je napisao/la:porazno je koliko je frajer beskoristan prema naprijed, šta bi dao za Zakarića po krilu sadCOYS je napisao/la:Izet je Ronaldo i Bale u jednom za Viscu.![]()
a Hajru da ne spominjem kad bi im opuco jednom lijevom
Austrija - BiH & Španija - BiH 15/18.11.
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
Re: Austrija - BiH & Španija - BiH 15/18.11.
Nek ovako završi i odlično 
- Bazinga12345
- Kontakt:
E ako mu nakon onog het-trika protiv Koreje nije poraslo samopouzdanje, onda stvarno ne znam....ASD je napisao/la:
Nema kome dodati, jedini igrac sposoban da udje u sansu je Visca, a samopouzdanje u repci mu je nikakvo, nece nikad dati gol.
Duljevic nije igrac koji moze utrcati.
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
- tuzlak1987
- Kontakt:
Modzi je ponosan.Osim13 je napisao/la:
Tvitove
ASD je napisao/la:Nema kome dodati, jedini igrac sposoban da udje u sansu je Visca, a samopouzdanje u repci mu je nikakvo, nece nikad dati gol.coelho41 je napisao/la:Večeras Džekina uloga nije da postigne pogodak, to ko ne vidi nek otvori oči. A s druge strane sam Džekson se ne može pomiriti s time pa je imo par mlohavih šuteva, bolje mu je da otvara prostor suigračima
Hajd jos jednom vrati sansu koju je Dzeko fulio,i vidi gdje je bio Duljevic i vidjet ces da to sto si napisao nije bas komentar na osnovu gledanja utakmice
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Da je Lainer krenuo iz Slobode dogurao bi do Tuzla Citya
Da onom Principu ne ispade pištolj danas bi ovo bio meč između 2 kantona
Brate pustiću suzu, ako sam bio dobar recite mu kad se vrati mnogo će mi značitituzlak1987 je napisao/la:Modzi je ponosan.Osim13 je napisao/la:
Tvitove
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
prisonbreak je napisao/la:Sta pisu?coelho41 je napisao/la:prelistajte malo #AUTBIH na tviteru vidjećete šta austrijanci pišu, držimo sve pod kontrolom, iz neba se vidi da smo bolji i da diktiramo tempo, jedino su u kornerima bolji, a ništa nemaju od njih, Džeko igra lavovski dvojicu uvijek nosi na sebi, a glupi Višća i Bešić to ne iskorištavaju
0:0 zur Halbzeit gegen technisch exzellente Bosnier. Wieder mal eine Nervenprobe für @oefb1904 -Fans. #AUTBIH
Katastrophale erste Hälfte. Alaba gehört ins Mittelfeld #AUTBIH
HT 0:0. Not a good half from an Austrian perspective but thanks to #Lindner and some relatively poor finishing from Bosnia, the score remains level. #Kainz & #Schöpf particularly disappointing for me. #autbih
itd itdTu mir schwer da was Positives sehen zu wollen. Bosnien hat alles unter Kontrolle. Von der versprochenen Wiedergutmachung bzw "zeigen wer die Heim-Mannschaft ist" war Nichts zu sehen. Eher der Schiss vor einem Gegentor. 0:0 zur HZ - das ist noch das Beste am Spiel. #AUTBIH
Dzeko radi ono sto bi trebala krila, ulazi u sredinu i ubacuje je u sredinu iz drugog plana.. hvale nas na orfu na sva zvona
naprijed rejal
- ASD
- Kontakt:
Svaki igrac moze utrcati, ali neko bolje neko slabije.miky_hz je napisao/la:ASD je napisao/la:Nema kome dodati, jedini igrac sposoban da udje u sansu je Visca, a samopouzdanje u repci mu je nikakvo, nece nikad dati gol.coelho41 je napisao/la:Večeras Džekina uloga nije da postigne pogodak, to ko ne vidi nek otvori oči. A s druge strane sam Džekson se ne može pomiriti s time pa je imo par mlohavih šuteva, bolje mu je da otvara prostor suigračima
Hajd jos jednom vrati sansu koju je Dzeko fulio,i vidi gdje je bio Duljevic i vidjet ces da to sto si napisao nije bas komentar na osnovu gledanja utakmice
Duljevic je igrac koji nije poznat po kvalitetnim utrcavanjima.
Nisi me shvatio, ne pljujem ga, daleko od toga da igra losu partiju, on radi neke druge stvari.
- Ponos Torina
- Kontakt:
Joj seljadije njemu je zanimljivo da pali baklje,petarde,topovske udare,sta zna ono i kako da se ponasa na jednom sportskom dogadjaju.Dzaba njima edukacija i to sto zivi u kulturnoj sredini..
Zadnja izmjena: Ponos Torina, dana/u 15 nov 2018, 21:48, ukupno mijenjano 2 puta.
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
-
Har3rajvoss
- Kontakt:
Koliko se se.re po Visci, a niko ne vidi korisne stvari koje radi u odbrani, ali bitno je da se se.re
Hajrovic mozda jeste talentovaniji, ali koga boli qrac, talentovaniji je i Quaresma od Thomasa Mullera, pa mu nikad nije bio ni do koljena.
Hajrovic mozda jeste talentovaniji, ali koga boli qrac, talentovaniji je i Quaresma od Thomasa Mullera, pa mu nikad nije bio ni do koljena.
Da je Alaba krenuo iz Sparte sad bi igrao za Spartu U21Drape je napisao/la:Da je Lainer krenuo iz Slobode dogurao bi do Tuzla Citya
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Red bi bio da nam austrijanci uzvrate uslugu i maknu ove nase prestonasljednikeOsim13 je napisao/la:Da onom Principu ne ispade pištolj danas bi ovo bio meč između 2 kantona
Brate pustiću suzu, ako sam bio dobar recite mu kad se vrati mnogo će mi značitituzlak1987 je napisao/la:Modzi je ponosan.Osim13 je napisao/la:
Tvitove
- ASD
- Kontakt:
Re: Austrija - BiH & Španija - BiH 105/18.11.
To je ta psiha, u tim nebitnim tekmama to ima, u ovim bitnim ne.Bazinga12345 je napisao/la:E ako mu nakon onog het-trika protiv Koreje nije poraslo samopouzdanje, onda stvarno ne znam....ASD je napisao/la:
Nema kome dodati, jedini igrac sposoban da udje u sansu je Visca, a samopouzdanje u repci mu je nikakvo, nece nikad dati gol.
Višća uvijek opasan, čak i kad izgubi loptu
Koliko smo jaki govori činjenica da se sa dvije tribine čuju dvije različite pjesme
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
Kaze Baho peta visce a ono odbrambeni izbija Saricu loptu 
- QUARTERBACK
- Kontakt:
kazu dobar visca za robijev sistem
yebem mu pleme olovsko nesposobno
yebem mu pleme olovsko nesposobno
Baho, ne panici.
Trenutno korisnika/ca: General505, Google [Bot], hurem, muhamedhulk i 29 gostiju.