evo moggi pozdravlja
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Pa ovo mi je tetakcoelho41 je napisao/la:
evo moggi pozdravlja
Glavas i Sabic su vec ljubomorniOsim13 je napisao/la:Naliću naručili krevet iz Jyska da spava u Novoj
Glavaš je zagrlio fotelju, sirotiLja nek šupljiratuzlak1987 je napisao/la:Glavas i Sabic su vec ljubomorniOsim13 je napisao/la:Naliću naručili krevet iz Jyska da spava u Novoj
Hans nek se drzi americkog fudbalaHordasOdMalena je napisao/la:Baho kupio sudiju.![]()
Gledaj ociju... pijani ko mila majkacoelho41 je napisao/la:
evo moggi pozdravlja
Las Palmas.artemis77 je napisao/la:Gdje igramo sa Špancima?
Ma uglavnom pljuju po njihovim igracima... i treneru. Kazu istim mahom da i Bosna nije bas ekipa za A-diviziju.coelho41 je napisao/la:https://www.austriansoccerboard.at/topi ... n/?page=51Tracy3McGrady je napisao/la:Dajte onaj link što ste stavljali sa austrijskog foruma. Ponizili su nas opasno
prevodite nammm
đe tetkaRokoko87 je napisao/la: Pa ovo mi je tetak
Ček', ovo bi ipak i gotivnije zvučalo.Amarinho je napisao/la:Ma uglavnom pljuju po njihovim igracima... i treneru. Kazu istim mahom da i Bosna nije bas ekipa za A-diviziju.coelho41 je napisao/la:https://www.austriansoccerboard.at/topi ... n/?page=51Tracy3McGrady je napisao/la:Dajte onaj link što ste stavljali sa austrijskog foruma. Ponizili su nas opasno
prevodite nammm
Sto ih je najvise pobunilo, pogotovu jer smatraju da su bili to na stadionu vecinom Bosanci iz Austrije, je "Volim ljiljane, volim ljiljane" na kraju utakmice - koji je njihov debilski komentator na drzavnom ORFu preveo odnosno cuo "Auf wiedersehen" ... sto znaci "Dovidjena, dovidjena".
Eto kao bosanci aroganti prema drzavi u kojoj zive dobar zivot.
Poslao sam je na banganje kod Šehewobly92 je napisao/la:đe tetkaRokoko87 je napisao/la: Pa ovo mi je tetak
tipa: 85min sutili ko pi*ke i sad sa "auf wiedersehen" pokazali da znaju njemacki. Sramotna bagra.85 min still wie die lämmchen und jetzt mit "auf wiedersehen" deutsch kenntnisse vorführen. peinlicher haufen.
Frajer je fkt debil, bolje nek se drži onih torbica i cipelica. Naliću je povukao živac, jasno jecoelho41 je napisao/la:joj ove seljačine Hršuma, ne znam šta on hoće da posvađa nekog ovdje pa nije fudbal politika
Trenutno korisnika/ca: 231983, Beduin, CHR, edvaE2, FerdinandF, fukare987, galia95, General505, Goalgetter, iluzija, Micron, nebeskasila, PapakIzSa, Sarajevo33, tuzlanskinacin, Venom, zikerrz21 i 138 gostiju.