Koja rijec gore znaci pic.kaAmarinho je napisao/la:tipa: 85min sutili ko pi*ke i sad sa "auf wiedersehen" pokazali da znaju njemacki. Sramotna bagra.85 min still wie die lämmchen und jetzt mit "auf wiedersehen" deutsch kenntnisse vorführen. peinlicher haufen.
Austrija - BiH & Španija - BiH 15/18.11.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Austrija - BiH & Španija - BiH 15/18.11.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !
SPARTANS FC
SPARTANS FC
Bravo momci, bravo Robi!
Opet nismo primili 3 komada. Mislim da bi se neki forumasi trebali ispricati Robertu.
Ljudi moji odosmo mi u elitu Evropskog nogometa a sve to uz smjenu generacija. Robi lagao si za Ibisevica, Lulica, Hajrovica, Kolasinca i Begovica. Lagao si ali nasa ekipa trci a sa njima to nije radila. Lazi i dalje legendo samo neka trce.
Civicu bravo! Naucio nas je sve veliki Zuti kako se stvaraju igraci za reprezentaciju i veliki naklon za to.
Bravo BiH.
Opet nismo primili 3 komada. Mislim da bi se neki forumasi trebali ispricati Robertu.
Ljudi moji odosmo mi u elitu Evropskog nogometa a sve to uz smjenu generacija. Robi lagao si za Ibisevica, Lulica, Hajrovica, Kolasinca i Begovica. Lagao si ali nasa ekipa trci a sa njima to nije radila. Lazi i dalje legendo samo neka trce.
Civicu bravo! Naucio nas je sve veliki Zuti kako se stvaraju igraci za reprezentaciju i veliki naklon za to.
Bravo BiH.
Lämmchen je janje. Bukvalno ne znaci pic.ka - na njemackom je najblize nasem "... ko pic.ka" u smislu povuceno, strasljivo.brile je napisao/la:Koja rijec gore znaci pic.kaAmarinho je napisao/la:tipa: 85min sutili ko pi*ke i sad sa "auf wiedersehen" pokazali da znaju njemacki. Sramotna bagra.85 min still wie die lämmchen und jetzt mit "auf wiedersehen" deutsch kenntnisse vorführen. peinlicher haufen.
Tihi/sutili kao janje nema smisla. Najprije je smisao recenice "tihi ko pic.ice"
Al realno, koga ovdje boli qrac šta neki austrijanci po forumima misle o bosancima kao naciji ili gastarbajterima koji gore rade.
Ko ih yebe, veceras su dobili svoje
Ko ih yebe, veceras su dobili svoje
Prije ce biti da se nece javljati do naredne utakmice, a onda kad izgubimo od Spanije ce izviriti opet. A jos ako uspijemo izvuci remi ili dobijemo Spaniju... pa ne znam, to bi vec bio bezobrazlukdubrovnik je napisao/la:Opet nismo primili 3 komada. Mislim da bi se neki forumasi trebali ispricati Robertu.
- invincible1921
- Kontakt:
Odlicna utakmica. Mogli smo primit go ali dati. Kad se sve sabere zasluzili smo vise pobjedu...falilo je malo koncentracije.
Besic ocajan jos nas zamalo ne proda na kraju.
Besic ocajan jos nas zamalo ne proda na kraju.
=\_1921_/=
- ASD
- Kontakt:
Husara i Braco, i navijac Crvene Zvezde, plus Nalic koji je skoro dosao u BiH fudbal.
jao emisije.
jao emisije.
A Todorovic?JackTheStripper je napisao/la:Jos Memisevic, Hajrovic i Kolasinac i kompletna smo reprezentacija.
Bajic i Maksumic moraju poceti igrati redovno u svojim klubovima. Tu su jos Prevljak i Demirovic.
FKS❤️1946
Svaka cast momcima na nevidjenom zalaganju. Bilo je uzivanje gledati ih kako se bore i ginu za svaku loptu. Ne pamtim kad smo ovako izgledali na terenu i ja nemam zamjerku ni za jednog od njih. Sve pohvale i za Prosineckog. 
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
- JackTheStripper
- Kontakt:
djokica je napisao/la:A Todorovic?JackTheStripper je napisao/la:Jos Memisevic, Hajrovic i Kolasinac i kompletna smo reprezentacija.
Bajic i Maksumic moraju poceti igrati redovno u svojim klubovima. Tu su jos Prevljak i Demirovic.
I on treba biti dio reprezentacije.
Tvrd je Bošnjak, voćka čudnovata,
ne slomi ga, al zube polomi.
ne slomi ga, al zube polomi.
-
SlobodaTuzla1919
- Kontakt:
Bravo momci
Pjanić
Pjanić
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
Vranješ jedini koji nije bio ispred tribine da slavi "prvo mjesto".
Na pogrešnom sam ostrvuRaonffa je napisao/la:Las Palmas.artemis77 je napisao/la:Gdje igramo sa Špancima?
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
šteta remija, s amawom bi ovo uzeli glatk
Ovaj čiča baci na kraju ovaj fes na atletsku stazu, a niko da uzme od igrača.Rokoko87 je napisao/la:Pa ovo mi je tetakcoelho41 je napisao/la:
evo moggi pozdravlja
Što se tiče atmosfere, ne može se to porediti s onim u Bosni, od samog druženja prije tekme, pa i atmosfere za vrijeme.
Svaka cast momcima
idemo u evropsku elitu
Ima li neko snimak ovog post-matcha na novi BH sa Nalicem i ostalima?
Ima li neko snimak ovog post-matcha na novi BH sa Nalicem i ostalima?
Amaw bi Bogija upario sa Zukanovicem!QUARESMA 18<<< je napisao/la:šteta remija, s amawom bi ovo uzeli glatk
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Zukanović?Sabinho je napisao/la:Amaw bi Bogija upario sa Zukanovicem!QUARESMA 18<<< je napisao/la:šteta remija, s amawom bi ovo uzeli glatk
Kad imaš Bogija drugi stoper ti nije potreban
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- invincible1921
- Kontakt:
kae pjani lvl: koji su nasicoelho41 je napisao/la:
evo moggi pozdravlja
=\_1921_/=
Trenutno korisnika/ca: 231983, Amazon [Bot], Beduin, CAGarfia, denza, edvaE2, FerdinandF, Jet2Holiday, Sheyi, TefalTava, tuzlanskinacin, Venom, zikerrz21 i 146 gostiju.