da nekog ko bi forsirao bajicaASD je napisao/la:Mogli su vala i nekog pametnijeg naci, to barem nije tesko.

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
da nekog ko bi forsirao bajicaASD je napisao/la:Mogli su vala i nekog pametnijeg naci, to barem nije tesko.
Prosineckog?Ramiy je napisao/la:da nekog ko bi forsirao bajicaASD je napisao/la:Mogli su vala i nekog pametnijeg naci, to barem nije tesko.
tebe ljubaviASD je napisao/la:Prosineckog?
Hvala, mada nije tesko kakva je konkurencija.Ramiy je napisao/la:tebe ljubaviASD je napisao/la:Prosineckog?
ASD je napisao/la:Mogli su vala i nekog pametnijeg naci, to barem nije tesko.Ramiy je napisao/la:
u odsutvu moggija ja sam selektor to je svima poznato
Ono jesu rezerve, cak i Isco, covjek ne igra ni u Rejalu u zadnje vrijeme, koliko god to smijesno izgledalo.Cevap je napisao/la:Kakva "(c)" ekipa jestel vi normalni ako su vama 3 igrača Reala,1 Čelzija,1 Milana, Atletiko Madrida i 1 igrač Valensije ako vam oni u postavi čine C ekipu onda vam svaka čast.Ja sam zadovoljan oprobale su se neke taktike,igrači.Gojak potvrdio da je budućnost Nastić fino odigrao (da pohvalim samo neke).Za ove što pljuju šta vi hoćete nisu nas nadigrali nisu nas razvalili nismo mi "VELESILA" da ih sataremo.
P.S Ko će 4 mjeseca bez repke
ROBI MAJSTORE
Haveru igraci od 90 miliona asensio,isco mogu samo u spaniji bit "rezerve" momci preko 100 tekmi u realu do 21 godineleorey je napisao/la:Ono jesu rezerve, cak i Isco, covjek ne igra ni u Rejalu u zadnje vrijeme, koliko god to smijesno izgledalo.Cevap je napisao/la:Kakva "(c)" ekipa jestel vi normalni ako su vama 3 igrača Reala,1 Čelzija,1 Milana, Atletiko Madrida i 1 igrač Valensije ako vam oni u postavi čine C ekipu onda vam svaka čast.Ja sam zadovoljan oprobale su se neke taktike,igrači.Gojak potvrdio da je budućnost Nastić fino odigrao (da pohvalim samo neke).Za ove što pljuju šta vi hoćete nisu nas nadigrali nisu nas razvalili nismo mi "VELESILA" da ih sataremo.
P.S Ko će 4 mjeseca bez repke
ROBI MAJSTORE
Robi je to fino poslozio, ekipa ima i glavu i rep, imas 2 vrhunska igraca i to je to. Trka i zelja najvise raduje, to nisam gledao jos od prijateljskih protiv Obale Slonovace pred Brazil.
hz1987 je napisao/la:nekad smo slavili pobjede u prijateljskim, a s goricnom docekivali poraze u kvalifikacijama.
prijateljske utakmice sluze da ozbiljan i strucan trener uvidi ko koliko sta moze i kako moze odgovoriti na pojedine zadatke.
prijeteljske sluze za testiranje, sagledavanje i razmatranje opcija. sto je protivnik kvalitetniji, pregled stanja je bolji. super je sto smo igrali sa spanijom a ne sa moldavijom i slicnim ekipama.
poraz?
kakav crni poraz, pa zato prijateljske i sluze.
jesmo li nadigrani? nismo!
jesmo li rastureni? nismo!
jesmo li igrali oslabljeni i sa izmjenjenim sastavnom? jesmo!
jesmo li probali neke igrace? jesmo!
meni je ova tekma vaznija od 3-4 prethodne, iz jednog razloga. sto je robi imao priliku da vidi koliko moze cimirot, koliko moze nastic, kako funkcionise stoperski par zukanovic-bicakcic, kako se snalazi krunic, kako igra gojak. sve se to vidjelo u ovoj jednoj utakmici. mi smo lajici, ali robi je strucnjak.
za razliku od robijevih prethodnika, koji su prijateljske dozivljavali za dokazivanje i nabijanje euforije, robi radi mudro, njemu prijateljske sluze da sagleda situaciju, da analizira domete pojedinaca. vidio je dosta toga veceras. covjek nece da rizikuje na bitnim mecevima kombinacije koje nije probao. sto bi cekao bitnu utakmicu i da mu prvi put istraci stoperski par bicakcic-zukanovic. sto bi da razmislja ako se pjanic povrijedi ili kartonira, da onda mora izmisljati vezni red i rizikovati prvi put kombinujuci igrace da zakrpi sto nema. covjek je sve vidio sto treba da vidi. nemojte da vas iznenade neki novi pozivi u buducnosti.
JackTheStripper je napisao/la:
Izuzmemo li Asensia, Isca, Moratu, Rodriga, Susa, Azpilicuetu i Ceballosa, igrali su s C-ekipom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.