Igrač br. 6
Re: Ognjen Vranješ
Grafički prikaz Ogijevog sukoba sa BH Fanaticosima:
Multi-kulti jugobosnje brane Vranjesa, nista novo dakle.
Ako treba stati na strani navijaca koji putuju hiljadama kilometra i trose svoje pare da prate reprezentaciju gdje god ona igrala i jednog nacionalistickog glupsona, prilicno je jednostavan izbor.
Ako treba stati na strani navijaca koji putuju hiljadama kilometra i trose svoje pare da prate reprezentaciju gdje god ona igrala i jednog nacionalistickog glupsona, prilicno je jednostavan izbor.
- ASD
- Kontakt:
Pa jeste, ali to nije do njih, to je vise do gazdi.Maestro je napisao/la:nek mu krece njegovi iz genocidne tvorevine. Baustelcu u austriji, njemackoj i svici je veca plata na baustelima nego njegovima u bl sto sjede u kancelariji.belosevic28 je napisao/la:Sad im nudi da mu krece stan
Kako je frajer plitak ovako, ne vjerujem da se svađa sa imaginiranim "bauštelcima" preko storija na instagramu.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
pa nek njima onda ponudi taj posao. Baustelcu nije potrebna para od tog smrada.ASD je napisao/la:Pa jeste, ali to nije do njih, to je vise do gazdi.Maestro je napisao/la:nek mu krece njegovi iz genocidne tvorevine. Baustelcu u austriji, njemackoj i svici je veca plata na baustelima nego njegovima u bl sto sjede u kancelariji.belosevic28 je napisao/la:Sad im nudi da mu krece stan
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
- ASD
- Kontakt:
Pa nije ni njemu potrebna para od njih.Maestro je napisao/la: pa nek njima onda ponudi taj posao. Baustelcu nije potrebna para od tog smrada.
- TMmanija2012
- Kontakt:
Bošnjo cuo da je multi kulti moderno .. a to niko ziv ne fura .. ej mi volimo sve , ne idemo u dzamiju , neznamo sta je to Bajram .. otkida na neku cajku preko Drine .. napunimo Zetru kad dodje Bubamara Dara .. i onda pukne .. znate dalje kurbani 

Kapitenu ne smeta, on samo od Izeta čuva atmosferu u reprezentaciji 

samo se ne sjecam da su oni njemu nudili posao kakav. On njima jeste. Na to sam rekao da taj posao bolje svojima ponudi sto za 500 maraka rade.ASD je napisao/la:Pa nije ni njemu potrebna para od njih.Maestro je napisao/la: pa nek njima onda ponudi taj posao. Baustelcu nije potrebna para od tog smrada.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
-
- Kontakt:

Podrska za Ogy~ja.

Neobra se bostan,dok sljive ne popadaju.
-
- Kontakt:
Ovo se dobije kad se zvizdi svom igracu. Sve vise mirisi na razlaz.
Kome se zvizdalo 1. maja 1991?
Kome se zvizdalo 1. maja 1991?
- TMmanija2012
- Kontakt:
Eno Šeha podrzao navijace ..tako rade profesionalci

eto moj glupi Bošnjo Šeha podržo navijače, pa vi opet govorite kako je Begović bolji od Šehića 

vidim nekima ne valja dijaspora, predpostavljam da su im draze cetnicke granate, nego dijasporaske milijarde, koje ovi salju svake godine, bez kojih bi pola stanovnika ove zemlje krepalo od gladi. sram sve da nas bude, ti ljudi nisu svojom voljom otisli tamo, nego pred kamom istih ovakvih, kakav je ovaj ****, koji ovdje provocira, a na tribinama, i medju tim navijacima, ima i doktora i inzinjera, i ekonomista, jer niko vani od ovih okolo, nije uspio kao jadni Bosnjak i probio se, a da ne govorim o nasim drugim generacijama, zato ovo **** neka ide u svoju vukojebinu, odakle je isplivao, pa neka po ravnoj gori trazi ko ce da mu kreci stan, dabogda se neki mangup nasao, pa mu obje noge polomio negdje posred ulice, **** jedno malo.
- ASD
- Kontakt:
Vise ih je SDA otjerao nego VRS.keno83 je napisao/la:vidim nekima ne valja dijaspora, predpostavljam da su im draze cetnicke granate, nego dijasporaske milijarde, koje ovi salju svake godine, bez kojih bi pola stanovnika ove zemlje krepalo od gladi. sram sve da nas bude, ti ljudi nisu svojom voljom otisli tamo, nego pred kamom istih ovakvih, kakav je ovaj ****, koji ovdje provocira, a na tribinama, i medju tim navijacima, ima i doktora i inzinjera, i ekonomista, jer niko vani od ovih okolo, nije uspio kao jadni Bosnjak i probio se, a da ne govorim o nasim drugim generacijama, zato ovo **** neka ide u svoju vukojebinu, odakle je isplivao, pa neka po ravnoj gori trazi ko ce da mu kreci stan, dabogda se neki mangup nasao, pa mu obje noge polomio negdje posred ulice, **** jedno malo.
Ako nije vise, onda me citiraj za 5-10 godina pa da vidimo kakve su brojke tada.
ako saznam da Vranješ jede svinjetinu za mene je završio što se reprezentacije tiče
Treba njega izbaciti iz reprezentacije zbog ovih provokacija pa da je Sergio Ramos!
Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....
- TMmanija2012
- Kontakt:
Hajde ovi sto brane papka Vranjesa .. sta su onda oni ostali momci koji su nakon tekme prisli navijacima i pozdravili .. tu nije bilo dijaspore samo ..bilo je raje koja je otisla iz BiH .. zamisli jedan Dzeko skida dres i baca BAUŠTELCIMA ..kako li Vranjes gleda na Dzeku ,jer to se sukobi sa njegovim interesom.. za mene nema veze gdje navijac BiH zive ..jel on iz Sarajeva, iz Beca,iz New Yorka ,Tuzle,Zivinica ,Bugojna ..to su svi momci koji vole BiH .. To su momci koji trose svoje novce i idu podrzati svoju drzavu bez interesa i sad trebaju trpiti uvrede od papka Vranjesa... razmislite malo nemojte suditi ljudima o kojim neznate nista .. danas svako ima sanse da ode van BiH tako nemojte biti ljubomorni na ljude koji zive vani ..bio sam ja vani nije to neki zivot ..radi se puno ,pun vise nego u BiH ,ali u BiH se zivi ,duša na mjestu 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.