FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
belosevic28
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
S mladima treba polako i postepeno. Ja od ovih sto dolaze najvise vjerujem u Salcina i Djokanovica. Dao Bog pa svake godine izbacimo po dva-tri ala Pidro, Sabanovic, Mujakic... A na dobrom smo putu.
@samozdravlje, ljudino, mogu li nam ja dovesti napadaca, nije menadzerski igrac haha
@samozdravlje, ljudino, mogu li nam ja dovesti napadaca, nije menadzerski igrac haha
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Ma kontam da su se malo dozvali pameti sada,da su vidjeli da bez rada i napredovanja step by step nema uspjeha.DenchiNL je napisao/la:zagorski je napisao/la:Treba tu jos vremena da bi se moglo suditi,za sada su na dobrom putu,ali bilo je dosta i propusta,a ima i jos dosta posla pred njima da se pokazu i dokazu.AlfredNobel je napisao/la:Da li mi se čini ili smo konačno dočekali jednu dobru Upravu?
Uglavnom trebamo ih podrzati i dati vjetar u leďa,a na njima je da nas ne iznevjere.
Edit: ja bi ovim momcima-povratnicima ponudio da se vrate i da se bore za minutazu i mjesto u ekipi,ugovor na 4 godine sa istim uslovima koje su imali kad su odlazili.
haveru nisu se htjeli dokazivat kad su kokuzi bili, a sad primali ko Ahmet ili više...šta vam je ba oni da su bili karakter išli bi stepenicu po stepenicu...
A sto se tice primanja ne mogu oni biti ni blizu Ahmeta,mislio sam na onu cifru koja im je nudena za produzenje cca 1,000 km mjesecno.
ja ti govorim na cifru u Portugalu što su imali, nisu valjda sve spiskali garant imaju nešto još tako da sumnjam da bi i na milju pristali...možda i bi da budu dio šampionske ekipe da se opet negdje ispale na prelaznom....gubljenje vremena s budalama , meni bi bilo žao ove djece što hoće da igraju i da se bore i prije svega vole ovaj klub i cijene navijače...zagorski je napisao/la:
Ma kontam da su se malo dozvali pameti sada,da su vidjeli da bez rada i napredovanja step by step nema uspjeha.
A sto se tice primanja ne mogu oni biti ni blizu Ahmeta,mislio sam na onu cifru koja im je nudena za produzenje cca 1,000 km mjesecno.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Jeste Dizdarevic, bio je sad rezerva Kovacevicu. Nasa snaga.DenchiNL je napisao/la:zar nije i najbolji golman naš bio? ili sam ja pomiješao turnireMemara je napisao/la:
Da i Salčin najbolji strijelac CEE kupa http://ceecup.org/en/ceny.php
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Svaka cast upravi za Imamovica i Salcina!
-usro musemic:VOLIM SARAJVO VISE OD SVOG ZIVOTA
-nakon besplatnog godisnjeg odmora usro u FKS uhljebljuje rundine pekare od 22 god koji nikad nisu sutnuli loptu i oni idu na pripreme umjesto akademaca FKS
-usro vaistinu voli Sarajvo
-nakon besplatnog godisnjeg odmora usro u FKS uhljebljuje rundine pekare od 22 god koji nikad nisu sutnuli loptu i oni idu na pripreme umjesto akademaca FKS
- ThrillerHz
- Kontakt:
To je to, istog sam misljenjaDenchiNL je napisao/la:ja ti govorim na cifru u Portugalu što su imali, nisu valjda sve spiskali garant imaju nešto još tako da sumnjam da bi i na milju pristali...možda i bi da budu dio šampionske ekipe da se opet negdje ispale na prelaznom....gubljenje vremena s budalama , meni bi bilo žao ove djece što hoće da igraju i da se bore i prije svega vole ovaj klub i cijene navijače...zagorski je napisao/la:
Ma kontam da su se malo dozvali pameti sada,da su vidjeli da bez rada i napredovanja step by step nema uspjeha.
1946~
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Nemoj molim te , jedino da kapiten nadje angazman ,on sta zaradi i mi sta cvaknemo. Lako je prodati 24-njeg fudbalera.Naci kapitenu angazman ,pa nek se vrati kao trener ima on fudbalski smek,ozbiljan i dobar covjek. Ako prodas kapitena , onda dovodi , ali ako bude cuvar klupe nikad ti zdrao necu reci.belosevic28 je napisao/la:S mladima treba polako i postepeno. Ja od ovih sto dolaze najvise vjerujem u Salcina i Djokanovica. Dao Bog pa svake godine izbacimo po dva-tri ala Pidro, Sabanovic, Mujakic... A na dobrom smo putu.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Hadžić lajka komentare po fb, a komentari vezani za to kako je poletio za brzim parama. 
-
belosevic28
- Kontakt:
Ma Krste tesko da moze otici u nekom aman-zaman transferu. Daleko od toga.Samozdravlje je napisao/la:Nemoj molim te , jedino da kapiten nadje angazman ,on sta zaradi i mi sta cvaknemo. Lako je prodati 24-njeg fudbalera.Naci kapitenu angazman ,pa nek se vrati kao trener ima on fudbalski smek,ozbiljan i dobar covjek. Ako prodas kapitena , onda dovodi , ali ako bude cuvar klupe nikad ti zdrao necu reci.belosevic28 je napisao/la:S mladima treba polako i postepeno. Ja od ovih sto dolaze najvise vjerujem u Salcina i Djokanovica. Dao Bog pa svake godine izbacimo po dva-tri ala Pidro, Sabanovic, Mujakic... A na dobrom smo putu.
@samozdravlje, ljudino, mogu li nam ja dovesti napadaca, nije menadzerski igrac haha![]()
Husrefe jesi li to ti ?
Ma zezam ja, podaleko je ovaj moj od Premijer lige, ali ako ovako nastavi raditi, ko zna...Skroman je i odgojen sto je rijetkost danas.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- ThrillerHz
- Kontakt:
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Zamisli šta je pisao po njihovom forumu kad se registrovaoThrillerHz je napisao/la:Haj i da vratimo Hadzica... al ko ce Primorca trpit opet
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
pisaLA, registrovaLAMortemHz je napisao/la:Zamisli šta je pisao po njihovom forumu kad se registrovaoThrillerHz je napisao/la:Haj i da vratimo Hadzica... al ko ce Primorca trpit opet
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Malo sam se nasalio , ali sto ne Azija ,Kina 2 , dolazi iz Sampiona ako Bog da , a igrao sve sem jedne,pa reprezentacija. Zasluzio je Krste da unovci trud. Ma i ne mora neko obestecenje.belosevic28 je napisao/la:
Ma Krste tesko da moze otici u nekom aman-zaman transferu. Daleko od toga.
Ma zezam ja, podaleko je ovaj moj od Premijer lige, ali ako ovako nastavi raditi, ko zna...Skroman je i odgojen sto je rijetkost danas.
-
Samozdravlje
- Kontakt:
alenpitar je napisao/la:pisaLA, registrovaLAMortemHz je napisao/la:Zamisli šta je pisao po njihovom forumu kad se registrovaoThrillerHz je napisao/la:Haj i da vratimo Hadzica... al ko ce Primorca trpit opet
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Šta sam onda ja to sad? 
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Valjda premijer.MortemHz je napisao/la:Šta sam onda ja to sad?
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Nista brate. Evo bihuzurim raju po forumu. Kako si mi ti?Samozdravlje je napisao/la:
![]()
Sta ima Ahbabu ? Poslije @MortemaHz(kad mu istekne mandat i ode u predsjednistvo) gasam za tebe i treba nam jedan menadzer(mislim menadzer foruma) da nas obrazuje kako se navija za FKS
![]()
Ti si pljuvacMortemHz je napisao/la:Šta sam onda ja to sad?
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Ti si momcino pravi jaran ,onakav Pitar , kakve ja postujem (ozbiljno). No slabo ces nam nametnuti pare(kladis se na < od 5 hiljada). AhbabMortemHz je napisao/la:Šta sam onda ja to sad?
-
Samozdravlje
- Kontakt:
alenpitar je napisao/la:Nista brate. Evo bihuzurim raju po forumu. Kako si mi ti?Samozdravlje je napisao/la:
![]()
Sta ima Ahbabu ? Poslije @MortemaHz(kad mu istekne mandat i ode u predsjednistvo) gasam za tebe i treba nam jedan menadzer(mislim menadzer foruma) da nas obrazuje kako se navija za FKS
![]()
Ti si pljuvacMortemHz je napisao/la:Šta sam onda ja to sad?
- ThrillerHz
- Kontakt:
Vjerovatno kako uprava Leixoesa nema pojma i kako Nedim zasluzuje mjesto u spicu prije nekog Nkwankwa Kanua iz NigerijeMortemHz je napisao/la:Zamisli šta je pisao po njihovom forumu kad se registrovaoThrillerHz je napisao/la:Haj i da vratimo Hadzica... al ko ce Primorca trpit opet
1946~
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], johntravolta123 i 12 gostiju.