FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

belosevic28
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la belosevic28 » 21 nov 2018, 20:57

S mladima treba polako i postepeno. Ja od ovih sto dolaze najvise vjerujem u Salcina i Djokanovica. Dao Bog pa svake godine izbacimo po dva-tri ala Pidro, Sabanovic, Mujakic... A na dobrom smo putu.
@samozdravlje, ljudino, mogu li nam ja dovesti napadaca, nije menadzerski igrac haha
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 21 nov 2018, 20:59

DenchiNL je napisao/la:
zagorski je napisao/la:
AlfredNobel je napisao/la:Da li mi se čini ili smo konačno dočekali jednu dobru Upravu?
Treba tu jos vremena da bi se moglo suditi,za sada su na dobrom putu,ali bilo je dosta i propusta,a ima i jos dosta posla pred njima da se pokazu i dokazu.
Uglavnom trebamo ih podrzati i dati vjetar u leďa,a na njima je da nas ne iznevjere.
Edit: ja bi ovim momcima-povratnicima ponudio da se vrate i da se bore za minutazu i mjesto u ekipi,ugovor na 4 godine sa istim uslovima koje su imali kad su odlazili.

haveru nisu se htjeli dokazivat kad su kokuzi bili, a sad primali ko Ahmet ili više...šta vam je ba oni da su bili karakter išli bi stepenicu po stepenicu...
Ma kontam da su se malo dozvali pameti sada,da su vidjeli da bez rada i napredovanja step by step nema uspjeha.
A sto se tice primanja ne mogu oni biti ni blizu Ahmeta,mislio sam na onu cifru koja im je nudena za produzenje cca 1,000 km mjesecno.

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 21 nov 2018, 21:03

zagorski je napisao/la:
Ma kontam da su se malo dozvali pameti sada,da su vidjeli da bez rada i napredovanja step by step nema uspjeha.
A sto se tice primanja ne mogu oni biti ni blizu Ahmeta,mislio sam na onu cifru koja im je nudena za produzenje cca 1,000 km mjesecno.
ja ti govorim na cifru u Portugalu što su imali, nisu valjda sve spiskali garant imaju nešto još tako da sumnjam da bi i na milju pristali...možda i bi da budu dio šampionske ekipe da se opet negdje ispale na prelaznom....gubljenje vremena s budalama , meni bi bilo žao ove djece što hoće da igraju i da se bore i prije svega vole ovaj klub i cijene navijače...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 21 nov 2018, 21:37

DenchiNL je napisao/la:
Memara je napisao/la:
Da i Salčin najbolji strijelac CEE kupa http://ceecup.org/en/ceny.php
zar nije i najbolji golman naš bio? ili sam ja pomiješao turnire :D
Jeste Dizdarevic, bio je sad rezerva Kovacevicu. Nasa snaga. :opaopa:
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

alenpitar
Kontakt:

Post Postao/la alenpitar » 21 nov 2018, 21:42

Svaka cast upravi za Imamovica i Salcina!
P.S. Nadam se da ako odluce vratiti ove portugalce, da ce neko onom maminom **** polomiti obe nogice.
-usro musemic:VOLIM SARAJVO VISE OD SVOG ZIVOTA
-nakon besplatnog godisnjeg odmora usro u FKS uhljebljuje rundine pekare od 22 god koji nikad nisu sutnuli loptu i oni idu na pripreme umjesto akademaca FKS
-usro vaistinu voli Sarajvo

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 21 nov 2018, 21:46

DenchiNL je napisao/la:
zagorski je napisao/la:
ja ti govorim na cifru u Portugalu što su imali, nisu valjda sve spiskali garant imaju nešto još tako da sumnjam da bi i na milju pristali...možda i bi da budu dio šampionske ekipe da se opet negdje ispale na prelaznom....gubljenje vremena s budalama , meni bi bilo žao ove djece što hoće da igraju i da se bore i prije svega vole ovaj klub i cijene navijače...
To je to, istog sam misljenja :thumbup:
1946~

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 21 nov 2018, 21:47

belosevic28 je napisao/la:S mladima treba polako i postepeno. Ja od ovih sto dolaze najvise vjerujem u Salcina i Djokanovica. Dao Bog pa svake godine izbacimo po dva-tri ala Pidro, Sabanovic, Mujakic... A na dobrom smo putu.
@samozdravlje, ljudino, mogu li nam ja dovesti napadaca, nije menadzerski igrac haha
Nemoj molim te , jedino da kapiten nadje angazman ,on sta zaradi i mi sta cvaknemo. Lako je prodati 24-njeg fudbalera.Naci kapitenu angazman ,pa nek se vrati kao trener ima on fudbalski smek,ozbiljan i dobar covjek. Ako prodas kapitena , onda dovodi , ali ako bude cuvar klupe nikad ti zdrao necu reci. :rol: :thumbup: Husrefe jesi li to ti ? :urnebes:
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

Unknown33
Kontakt:

Post Postao/la Unknown33 » 21 nov 2018, 21:52

Hadžić lajka komentare po fb, a komentari vezani za to kako je poletio za brzim parama. :mrgreen:

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 21 nov 2018, 22:09

Samozdravlje je napisao/la:
belosevic28 je napisao/la:S mladima treba polako i postepeno. Ja od ovih sto dolaze najvise vjerujem u Salcina i Djokanovica. Dao Bog pa svake godine izbacimo po dva-tri ala Pidro, Sabanovic, Mujakic... A na dobrom smo putu.
Nemoj molim te , jedino da kapiten nadje angazman ,on sta zaradi i mi sta cvaknemo. Lako je prodati 24-njeg fudbalera.Naci kapitenu angazman ,pa nek se vrati kao trener ima on fudbalski smek,ozbiljan i dobar covjek. Ako prodas kapitena , onda dovodi , ali ako bude cuvar klupe nikad ti zdrao necu reci. :rol: :thumbup: Husrefe jesi li to ti ? :urnebes:
Ma Krste tesko da moze otici u nekom aman-zaman transferu. Daleko od toga.
Ma zezam ja, podaleko je ovaj moj od Premijer lige, ali ako ovako nastavi raditi, ko zna...Skroman je i odgojen sto je rijetkost danas.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 21 nov 2018, 22:29

Haj i da vratimo Hadzica... al ko ce Primorca trpit opet
1946~

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 21 nov 2018, 22:40

ThrillerHz je napisao/la:Haj i da vratimo Hadzica... al ko ce Primorca trpit opet
Zamisli šta je pisao po njihovom forumu kad se registrovao :mrgreen:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

alenpitar
Kontakt:

Post Postao/la alenpitar » 21 nov 2018, 22:46

MortemHz je napisao/la:
ThrillerHz je napisao/la:Haj i da vratimo Hadzica... al ko ce Primorca trpit opet
pisaLA, registrovaLA :kafa:
-nakon besplatnog godisnjeg odmora usro u FKS uhljebljuje rundine pekare od 22 god koji nikad nisu sutnuli loptu i oni idu na pripreme umjesto akademaca FKS

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 21 nov 2018, 22:49

belosevic28 je napisao/la:
Ma Krste tesko da moze otici u nekom aman-zaman transferu. Daleko od toga.
Ma zezam ja, podaleko je ovaj moj od Premijer lige, ali ako ovako nastavi raditi, ko zna...Skroman je i odgojen sto je rijetkost danas.
Malo sam se nasalio , ali sto ne Azija ,Kina 2 , dolazi iz Sampiona ako Bog da , a igrao sve sem jedne,pa reprezentacija. Zasluzio je Krste da unovci trud. Ma i ne mora neko obestecenje. :thumbup:

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 21 nov 2018, 22:55

alenpitar je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:
pisaLA, registrovaLA :kafa:
:urnebes: :urnebes: Sta ima Ahbabu ? Poslije @MortemaHz(kad mu istekne mandat i ode u predsjednistvo) gasam za tebe i treba nam jedan menadzer(mislim menadzer foruma) da nas obrazuje kako se navija za FKS :tokralju: :thumbup:

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 21 nov 2018, 22:57

Šta sam onda ja to sad? :D
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 21 nov 2018, 23:04

MortemHz je napisao/la:Šta sam onda ja to sad? :D
Valjda premijer. :lol:
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

alenpitar
Kontakt:

Post Postao/la alenpitar » 21 nov 2018, 23:07

:urnebes: :urnebes: Sta ima Ahbabu ? Poslije @MortemaHz(kad mu istekne mandat i ode u predsjednistvo) gasam za tebe i treba nam jedan menadzer(mislim menadzer foruma) da nas obrazuje kako se navija za FKS :tokralju: :thumbup:
Nista brate. Evo bihuzurim raju po forumu. Kako si mi ti?

Ti si pljuvac :kafa:

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 21 nov 2018, 23:12

Ti si momcino pravi jaran ,onakav Pitar , kakve ja postujem (ozbiljno). No slabo ces nam nametnuti pare(kladis se na < od 5 hiljada). Ahbab :bih: ***** moze nam donijeti kapital , a i obecao dernek poslije aBd duple . Izvini @MortemHz , samo parama mozes do kvaliteta , a on to zna namaknuti. :thumbup:

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 21 nov 2018, 23:19

alenpitar je napisao/la:
Nista brate. Evo bihuzurim raju po forumu. Kako si mi ti?

Ti si pljuvac :kafa:
:urnebes: :urnebes: :urnebes: Na pogresnog si udario , kvalitetan Pitar . Iskreno nisam dobro , iznenadila me ova hladnoca u novembru. Sta ces mlad,neiskusan . antibiotici itd , ali nadam se da cu biti na Zapadu u nedelju obecao sam @skoroalen-u iako mu ne ide na ruku za opkladu.Selam.

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 21 nov 2018, 23:21

MortemHz je napisao/la:
Vjerovatno kako uprava Leixoesa nema pojma i kako Nedim zasluzuje mjesto u spicu prije nekog Nkwankwa Kanua iz Nigerije :urnebes:
1946~

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 5 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []