ima ljudi kojima ne naplaćujem te gluposti, joj sad ide jedna duza.bega_afc je napisao/la:Ima tih dogodovstina.Penaltiky je napisao/la: mene jedan supak jednom zove "pokvario internet" ja doso on ono dugme na tastaturi pritsno, ja cacko, onstaliro neke gluposti briso uzo dvajs maraka dugme i razgulim![]()
Ali najjaca tarifa za sve racunarske probleme u komsiluku - cvaja u cijelu.![]()
I uzmes podatke za ruter, svako malo nema interneta.
Proslo par godina od toga. Ljeto, 45 stepeni ovako muda spahtlom od noge odvajas
Dolazimo mi pred kucu, tamo dva balistička projektila, majice na bretele i sorcevi kraci od karijere Saida Huseinovića u Bundesligi. Haj sto je men radi vrucine hiljadu znojeva oblivalo njih kad sam vidio ko da sam u pakao uso. Nista lik ode ostavi mene s njima. Elem imaju jedan ruter spojen na drugi da produze signal u drugu kucu u kojoj su podstanari.
Vode oni mene do rutera a meni čitav Brazzers u glavi i TBF-Guzice i sise. Uzimam ja laptop sabro se ja nekako, povezujem se al ne znaju one šifre. I u tom se jedna saginje i trazi negdje u ladici kutiju i papire, tu ko da sam u centru Nagasakija 1945. Druga nosi pivo. Ja jedno i cackam, drugo i cackam, trece i proradi. Nemam pojma sto sjednem jos dva tri piva s njima. Eto jarana naplatim 30.
Kroz dva tri mjeseca neko mene pozdravlja, stala ona prica s nama za sto, sta ima, vrh a ja pijan, gledaju ovi moji ko je. Nemam ja pojma