Vjerovatno si skidao RIPovanu igru ili kompresovanu, lijepo je obriši kao folder sav ili skini file shredder i tako obriši. Poslije uradi defregmentaciju i to je to.Puma je napisao/la:Kako cu izbrisati igru a nema mi nigdje uninstall opcije, niti u folderu igre, control panelu, nigdje ?
Nema izlistane igre ni u iObit uninstalleru ni CCleaneru.
Igra je Battlefield 4.
Pomoc u vezi PC-a
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: "Pomoc u vezi PC-a"
imam ponudu da kupim cjena oko 540km
i5 3470 3.2-3.6GHz - Ram: 8GB DDR3 1600MHz - HDD: 500GB - Grafika: Gigabyte GTX 1050Ti 4GB GDDR5 Nova grafika
i5 3470 3.2-3.6GHz - Ram: 8GB DDR3 1600MHz - HDD: 500GB - Grafika: Gigabyte GTX 1050Ti 4GB GDDR5 Nova grafika
za te pare možeš s garancijom u radnji uzet, bez monitora naravno...edvinrz je napisao/la:imam ponudu da kupim cjena oko 540km
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Po meni super ponuda vala.. Ja sam uzimao komp u radnji pocetkom godine za te pare, a sigurno 2x losiji od tih specifikacija. Gledao sam u 4,5 radnji tako da se nisam zaletio i nije se mogao naci puno bolji..edvinrz je napisao/la:imam ponudu da kupim cjena oko 540km
-
GracanicaAA
- Moderator
- Kontakt:
U mene rodjak uzeo istu spec samo sto je gtx 1050 2gb i dobio je godinu dana garancije. Nova graficka i sve je platio 650kmedvinrz je napisao/la:imam ponudu da kupim cjena oko 540km
hvala vam
Lenovo M81p Procesor: i5 2400 3.1-3.4GHz Ram: 8GB DDR3 SSD: KINGSTON A400 120GB (NOV) HDD: 500GB Grafika: XFX RX560 4GB GDDR5 (NOVA) Ima garancija 12 mjeseci 495 narucio sam
imam problem sad monitor se gasi radi 10 min i onda se pocne gasit dode slika na par sekundi i sve tako imal ko resesenje
- Ponos Torina
- Kontakt:
Kabal(hdmi ili koji vec koristis da povezes sa monitorom),drajveri za grafiku,ili je grafika ostecena,ili ti se monitor gasi svakih 10 min jer je neaktivan(sleep mode)..edvinrz je napisao/la:imam problem sad monitor se gasi radi 10 min i onda se pocne gasit dode slika na par sekundi i sve tako imal ko resesenje
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
sad sam testirao nije se ugasio 2 sata i od jednom se pojavi crna slika
- Ponos Torina
- Kontakt:
Driver za grafiku obrisi sa DDU,pa ga reinstaliraj ponovo.Kako spajas grafiku na monitor,koji kabal je u pitanju? (dvi,hdmi,vga)edvinrz je napisao/la:sad sam testirao nije se ugasio 2 sata i od jednom se pojavi crna slika
Mozda je kabal ostecen,mozda grafika(neki od konektora) to kad ti neko kaze da je grafika nova ne znaci da je to stvarno istina,pogotovo kada je rijeci o radnjama koje prodaju starije racunare i daju neku "garanciju" i kazu da je neki dio u racunaru nov..
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Prije kada sam stavljao racunar u sleep mode on se ugasi (tj. isto ugasen i kada ga upalim ako mi je Excel otvoren samo nastavim gdje sam stao ili nebitno vec sta), ali sada kada stavim na sleep on nece da se ugasi, samo ona plava slika kao kad idem na log off. U pitanju je win7.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Ljudi kako da postavim wifi konekciju na laptopu? Oborio sam sistem i sad mi nema wifi-a nikako, jel neki driver ili sta?
Samo mi dole u cosku pise "no internet connection"
Samo mi dole u cosku pise "no internet connection"
This site can’t be reached ,,,,stalno mi ovo izbaci samo kad ocu neke stranice npr Pik koristim Google chrom i Mozilu hajde ko zna nek se javi da rijesimo sve sam pokusao
Ovo mi izbacuje nekakav error.miki_92 je napisao/la:https://www13.zippyshare.com/v/KoTjcZO8/file.htmlPuma je napisao/la:Gdje da skinem windows aktivator za WIN 10, od jucer mi stoji u donjem desnom uglu zig "Activate Windows Go to Setting to activate Windows" koji se nikad ne mice.
Pretpostavljam da trebam ici na ono Windows KMS Activation ? Nakon toga mi izbaci error.
Probao sma i ono Remove Windoes watermark, to upali ali pri svakom novom pokretanju sistema opet se pojavi onaj watermark u donjem cosku.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
ljudi, windows 10 key par dolara na ebayu, valjda mozete to kupiti i rijesiti se activatora za sva vremena
https://www.ebay.com/itm/Windows-10-Pro ... rk:18:pf:0
Neće valjda win prebacit na njemački pošto vidim na njemačkom je tekst ovajQUARESMA 18<<< je napisao/la:ljudi, windows 10 key par dolara na ebayu, valjda mozete to kupiti i rijesiti se activatora za sva vremena
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
ma jok, samo skines iso file na engleskom, ili pri instalaciji odaberes engleski, rukneš ovaj key sto dobijes i to je to.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.