Igrač br. 6
Re: Ognjen Vranješ
Eh to to... Kao sto bi Moggi rekao. Moj posao je ovdje zavrsen.
- ASD
- Kontakt:
Na Robiju je da vidi da li je igra za prvog tima i za klupe.Tristan10 je napisao/la:Igrac za klupe. Na stoperima imas Sunjica, Zukanovica i Bicakcica koji su bolji, a na desnom beku imas Todorovica koji bolje obavlja tu poziciju.
Po meni naravno, igrac za prvog tima.
S ovom pričom je trebalo završiti kad je Vranješ prepravio tetovažu, ispoštovao je i BHF i ostale navijače s tim postupkom,.Ne znam šta je sad tu čudno što reaguje na provokacije, ne može ni BHF nekog prozivati i tjerati a uz to očekivati da će se taj sageti i primati sve što oni mogu servirati, ne ide to tako,.ne može ni taj isti BHF kreirati javno mišljenje i birati ko će igrati a ko neće za reprezentaciju, to je posao selektora i na njemu je da nekog zove ili ne zove,.
- samoposteno
- Kontakt:
Daj nam jedan tekst poslije utakmice sa Austrijom gdje su BHF prozivali Vranjesa niko nije ni primjetio da nije dosao da se pozdravi sa navijacima.....On je prvi poceo da proziva i zato treba da odgovarachily-rz je napisao/la:S ovom pričom je trebalo završiti kad je Vranješ prepravio tetovažu, ispoštovao je i BHF i ostale navijače s tim postupkom,.Ne znam šta je sad tu čudno što reaguje na provokacije, ne može ni BHF nekog prozivati i tjerati a uz to očekivati da će se taj sageti i primati sve što oni mogu servirati, ne ide to tako,.ne može ni taj isti BHF kreirati javno mišljenje i birati ko će igrati a ko neće za reprezentaciju, to je posao selektora i na njemu je da nekog zove ili ne zove,.
A kome da odgovara? SAMOPROZVANOJ SKUPINI NAVIJACA BH REPREZENTACIJE ?samoposteno je napisao/la:Daj nam jedan tekst poslije utakmice sa Austrijom gdje su BHF prozivali Vranjesa niko nije ni primjetio da nije dosao da se pozdravi sa navijacima.....On je prvi poceo da proziva i zato treba da odgovarachily-rz je napisao/la:S ovom pričom je trebalo završiti kad je Vranješ prepravio tetovažu, ispoštovao je i BHF i ostale navijače s tim postupkom,.Ne znam šta je sad tu čudno što reaguje na provokacije, ne može ni BHF nekog prozivati i tjerati a uz to očekivati da će se taj sageti i primati sve što oni mogu servirati, ne ide to tako,.ne može ni taj isti BHF kreirati javno mišljenje i birati ko će igrati a ko neće za reprezentaciju, to je posao selektora i na njemu je da nekog zove ili ne zove,.
-
- Kontakt:
Postao najveca zvijezda u reprezentaciji.
Podrska Ogiju, Osimu i Hardenu.
Najpametniji post.Evander je napisao/la:Ognjen Vranjes ocito nije previse inteligentan momak i to mu je najveca mana.
Zna i on jako dobro kakva je situacija u BiH. Zna da trenutno reprezentaciju prate i podrzava Bosnjacko stanovnistvo iskljucivo. Glupo je prkositi tome, ako vec odlucis igrati za BiH. Pretpostaljvam da su ga prozivali i nazivali izdajnikom tamo odakle je radi toga i da je njegova reakcija bila "ko je izadjnik, e sad cete vidjeti da ja smijem sta hocu". I onda, popiisa se sam po sebi, pa prepravi tetovazu.
I sta je dobio sa tim?
Ovdje ga nece niko prihvatiti radi tetovaze, tamo ce ga ismijavati i smatrati za misa jer je prpravio i pogazio svoju rijec.
Povrh svega, ovo djetinjasto prepucavanje po drustvenim mrezama. Radi mira u kuci, Prosinecki ga treba malo ohladiti.
Navijaci bili u pravu ili ne, moraju se postovati.
Ovdje je ispao budala, u federaciji isto budala.
Nigdje nije poželjan.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Svi smo mi Ogi
al covjek dize pobunu, vidi se da mu slovo fali do MoggiCOYS je napisao/la:Svi smo mi Ogi
Zarathustra
- samoposteno
- Kontakt:
Nemoj da trolate temu tema je rat i drzite se iste 

- ASD
- Kontakt:
Pa mogu, jer je njegova ruka i njegova tetovaza, on je tetovirao sta hoce.Kajzer10 je napisao/la:[
Pa nije tako i ne trebaju se tolerisati. Neka i Hrvati istetoviraju HB, neka i Dzeko istetovira Bosnu sa Sutorinom ili sta ja znam pa cemo se gadjati. Bas lijepo, fino i krajnje tolerantno.![]()
Pa nije tolerancija dopustanje svakoj budali da prikaze svoje ideje.
Ne postoji nikakav Dejton nego ono kako je danas i ima da se postuje. A i ono, garant se Ogi vodi tom Dejtonskom i veoma dobro je upoznat sa statusom BD-a od 95 do 99'-te. Mozda nije upoznat ni sa sadasnjim statusom i htio samo RS na ruku a onaj sto radi tetovaze otisao korak dalje i uvalio ga u probleme. Ali to je njegov problem i kako god okrenes, kriv je.
Nebitna je Njemacka, Poljska i druge zemlje. Ne mogu historijske mape biti argument jer ovo je 2018.-ta i ona nosi nova pravila, nove okolnosti i novi kontekst.
Sto se mene tice nemam problem s tim, ne smatram ga bas pametnim, ali ga smatram korektnim igracem.
-
- Kontakt:
Cekaju Godoa.
Pošteno, ali to prvo treba reći Pjaniću, Kolašincu, Begoviću, Bičakčiću, Bešiću i ostalima koji će u budućnosti igrati za reprezentaciju. Igrači hvatajte se Austrije, Njemačke, Švedske i ostalih, i za njih igrajte!Alen Škoro je napisao/la:Bhf baustelci hvatajte se austrije, njemacke, svedske i ostalih i za njih navijajte!
Nasu drzavu, himnu, zastavu, raju, reprezentaciju u svim sportovima i probleme ostavite na miru, za nas koji ovdje zivimo!
- Alen Škoro
- Kontakt:
Dobro si, treba i njima reci. Sta ce ti igrac koji ne prica "svoj" jezik razgovjetno ili nikako.PerryFred je napisao/la:Pošteno, ali to prvo treba reći Pjaniću, Kolašincu, Begoviću, Bičakčiću, Bešiću i ostalima koji će u budućnosti igrati za reprezentaciju. Igrači hvatajte se Austrije, Njemačke, Švedske i ostalih, i za njih igrajte!Alen Škoro je napisao/la:Bhf baustelci hvatajte se austrije, njemacke, svedske i ostalih i za njih navijajte!
Nasu drzavu, himnu, zastavu, raju, reprezentaciju u svim sportovima i probleme ostavite na miru, za nas koji ovdje zivimo!
Iskren da ti budem, od pomenutih vidim samo jednog u prvih jedanaest.
NON MOLLARE MAI
Vranjes nastavlja da urinira po ublehama 

plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
A vidi sad stavio Legiju kao profilnu na instagramu...
c c c c c c...
c c c c c c...
Stvarno je više dosta, čak i ja koji sam ga branio sam za to da ga se otjera.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.