Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88

tajger
Kontakt:

Re: Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica

Post Postao/la tajger » 24 nov 2018, 16:50

Izbi , nabij, nikakve akcije,sistema samo ako neko izvede neki potez probije po strani možda i danemo gol,tugo moja predji na drugoga
15 min se jbm sa strimovima da bi ovo gledao,moj Mou moja upravo, moji navijači koji punite stadion i džepove za ovakav kolektiv, Young i Darmijan igraju bekove i ovde se govori o ozbiljnosti
Zadnja izmjena: tajger, dana/u 24 nov 2018, 16:52, ukupno mijenjano 1 put.

Policeman
Kontakt:

Post Postao/la Policeman » 24 nov 2018, 16:51

Poligon10 je napisao/la: Mou je ponovo odstupio od onoga što smo do sada igrali. 4 3 3 nam puno više odgovara jer tada imamo tempo i tranziciju. Ovako ponovo tromi i bezidejni, Uglavnom se lopta napucava a po zemlji se ne igra ništa. Nema od tog hljeba u 2018 godini.
Upravo to izgleda da se vraca starim navikama s pocetka sezone kad je i bila najlosija igra a to je u pocetnoj s Matom i Lingardom

Stoperski par ne treba ni komentarisati koliko trebaju izgledati lose da bi doslo do neke promjene

Mata i Lingard OUT ako zeli 3 boda
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.

Policeman
Kontakt:

Post Postao/la Policeman » 24 nov 2018, 16:55

Plus veceras tot vs che neko a mozda i jedni i drugi prosipaju bodove i fina prilika za bodove ali ne bi bilo zanimljivo kad ne bi i ovo upropastili protiv yebenog CP
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
MrUnited,OfficialAgent.

al...
Kontakt:

Post Postao/la al... » 24 nov 2018, 17:05

jedini koji je nešto ponudio u prvih 45 sa loptom u nogama je Martial. Mata sa presporim saigračima koji ne idu u prostor neupotrebljiv. Lukaku u strašnoj krizi i ono malo stvari u kojima je dobar grozno radi, a maksimalno usporava igru. Puno je to bolje bez njega izgledalo prije par utakmica. Odbrana, ko i željina, minus nakaut protivničkog igrača...

Poligon10
Kontakt:

Post Postao/la Poligon10 » 24 nov 2018, 17:08

Kako je Lukaku loš skorer u pm. :facepalm: Nikakvog instinkta i osjećaja za prostor. Uvijek je daleko od zbivanja u 16 iako mu to treba biti primarni zadatak. Još i pored svega izgubio je tu igru u polju, svaku treću loptu dobro odloži ili primi, haos. Daj malog Rasha da igra napadača, sa ovim nemamo perspektivu.

Jao ovog napada, je.ebem te fudbalu. :lol:

tajger
Kontakt:

Post Postao/la tajger » 24 nov 2018, 17:12

Haha samo Young ubacuj jbg Stoke je mila majka, daj Felainija i samo ubacujte pas vam majku jbo
Ajde Zaha jednu kontru složi nek aplaudiraju ovi Britanski karinasi ovom soumenu kad bude izlazio sa stadiona

al...
Kontakt:

Post Postao/la al... » 24 nov 2018, 17:16

Zaboravio sam još dvojicu "šampiona" da spomenem - Matića, koji nastavlja da igra ko zadnje smeće i Younga, preko kojeg ide 60% naših napada a koji pojma nema šta će s lopte kada je dobije. Jadno

Poligon10
Kontakt:

Post Postao/la Poligon10 » 24 nov 2018, 17:30

Treba Alexisu milion tjedno dati, Lukakuu isto pola miliona, a Rashforda ko yebe. :kafa:

Igrač sa onom platom daje onakav pas u kontri. :facepalm:

Wandelanoite
Kontakt:

Post Postao/la Wandelanoite » 24 nov 2018, 17:34

Dugo goreg igraca od Martiala nisam gledao sta je ovo majko mila pa bolji je Duljevic od njega.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.

SMR187
Kontakt:

Post Postao/la SMR187 » 24 nov 2018, 17:46

Banuj se sam bgt
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC

tajger
Kontakt:

Post Postao/la tajger » 24 nov 2018, 17:51

SAMO ĆU REĆI OVA EKIPA AKO IZBORI LIGU PRVAKA BIĆE SRAMOTA ZA ENGLESKU LIGU, AJDE SAD APLAUZ ZA MOURINJA GLUPI ENGLEZI

Poligon10
Kontakt:

Post Postao/la Poligon10 » 24 nov 2018, 17:51

To je to, Mourinho mora ići.

SMR187
Kontakt:

Post Postao/la SMR187 » 24 nov 2018, 17:56

Poligon10 je napisao/la:To je to, Mourinho mora ići.
hahaha ma to mozemo samo sanjati. Majku im prokletu jbm
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC

Policeman
Kontakt:

Post Postao/la Policeman » 24 nov 2018, 17:58

Zahvaljujuci igrama Martiala zadnja 2 mjeseca i dalje smo u prvih 10 na tabeli evo danas nije dao gol i odmah problem :facepalm: eto na sta se svela njegova taktika na dobar dan jednog igraca

Jedina dobra stvar je sto 1000% nece biti na klupi iduce sezone e sad da li cemo ga morati trpiti do kraja sezone vidjet cemo
MrUnited,OfficialAgent.

Unknown3
Kontakt:

Post Postao/la Unknown3 » 24 nov 2018, 18:00

Crystal Palace ima vise udaraca od Uniteda na gol na Old Traffordu ... Mourinho i obraz ne idu u istu recenicu, ali onaj ko mu dopusta da sa toliko ulozenog novca igra na ovaj nacin, kriv je vise od njega. Bruka.
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles

al...
Kontakt:

Post Postao/la al... » 24 nov 2018, 18:01

Kritično. Što me danas ovi puleni + Željo obradovaše... bolje da sam dan prespavao

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 24 nov 2018, 18:05

Ali kakav samo prijem lopte Lukakua tamo negdje u 75 minuti, sam ide na loptu i nekakva karafeka nogom. Lopta hladno zavrsi 6-7 metara dalje, on nesto sprinta za njom. Gledaju navijaci, ovi iz CPa, nasi, dragi bog na nebu...
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

Poligon10
Kontakt:

Post Postao/la Poligon10 » 24 nov 2018, 18:23

Policeman je napisao/la:Zahvaljujuci igrama Martiala zadnja 2 mjeseca i dalje smo u prvih 10 na tabeli evo danas nije dao gol i odmah problem :facepalm: eto na sta se svela njegova taktika na dobar dan jednog igraca

Jedina dobra stvar je sto 1000% nece biti na klupi iduce sezone e sad da li cemo ga morati trpiti do kraja sezone vidjet cemo
Ne samo da nismo blizu top4, nego po svim parametrima mi nemamo nikakvu šansu da top4 izborimo. Ovo je prejadno, preloše i očajno. Previše sam isfrustriran da bilo šta drugo kažem. Idem se napit večeras da ne mislim nikako na sijedog kretena s klupe.

Policeman
Kontakt:

Post Postao/la Policeman » 24 nov 2018, 20:00

Poligon10 je napisao/la:
Policeman je napisao/la:Zahvaljujuci igrama Martiala zadnja 2 mjeseca i dalje smo u prvih 10 na tabeli evo danas nije dao gol i odmah problem :facepalm: eto na sta se svela njegova taktika na dobar dan jednog igraca

Ne samo da nismo blizu top4, nego po svim parametrima mi nemamo nikakvu šansu da top4 izborimo. Ovo je prejadno, preloše i očajno. Previše sam isfrustriran da bilo šta drugo kažem. Idem se napit večeras da ne mislim nikako na sijedog kretena s klupe.
Ma kakve sanse s ovim likom na klupi gdje taman pomislis evo ga poceo nesto mjenjati klupirao loseg Lukakua stavio u napad tehnicki bolje igrace(Rash Alexis) klupirao beskorisnog Lingarda klupirao Matu koji sa svojom brzinom ne smije da igra pocetnu postavu ekipe koja hoce trofeje i sta uradi nakon rep. pauze vrati ih u pocetnu i tu svako moze zakljuciti da je lik gotov

I neko ko izbaci Pogbu prije Nemanje u situaciji kad ti treba gol je jos jedan genijalan potez

Plus ima obraza nakon utakmice da kaze da fali kvalitete na terenu pa botu igrao si protiv CP ekipe od koje imas 5 puta kvalitetniju ekipu i budes nadigran

Ove spekulacije po medijima kako ce imati £100m u januaru to bi bila najveca greska da on dobije vise i £1 evo konkretno lik potrosio u 3 ljetna transfer roka £370m(+Alexis) i u postavi danas 4 njegova pojacanja

Madrid je sad za njega idealna destinacija bruka igraca preko 30g

Sta bi trebao Poch da se objesi nakon zavrsetka transfer roka ne nego se covjek koncentrise na ono sto ima i radi a ovaj nas trosi £120m prosjecno ali i dalje kuka kako mu je tesko
MrUnited,OfficialAgent.

Policeman
Kontakt:

Post Postao/la Policeman » 24 nov 2018, 20:09

slika

Kupio Dalota i u pocetnu stavlja propalo krilo
MrUnited,OfficialAgent.

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []