Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88
Re: Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica
Izbi , nabij, nikakve akcije,sistema samo ako neko izvede neki potez probije po strani možda i danemo gol,tugo moja predji na drugoga
15 min se jbm sa strimovima da bi ovo gledao,moj Mou moja upravo, moji navijači koji punite stadion i džepove za ovakav kolektiv, Young i Darmijan igraju bekove i ovde se govori o ozbiljnosti
15 min se jbm sa strimovima da bi ovo gledao,moj Mou moja upravo, moji navijači koji punite stadion i džepove za ovakav kolektiv, Young i Darmijan igraju bekove i ovde se govori o ozbiljnosti
Zadnja izmjena: tajger, dana/u 24 nov 2018, 16:52, ukupno mijenjano 1 put.
Upravo to izgleda da se vraca starim navikama s pocetka sezone kad je i bila najlosija igra a to je u pocetnoj s Matom i LingardomPoligon10 je napisao/la: Mou je ponovo odstupio od onoga što smo do sada igrali. 4 3 3 nam puno više odgovara jer tada imamo tempo i tranziciju. Ovako ponovo tromi i bezidejni, Uglavnom se lopta napucava a po zemlji se ne igra ništa. Nema od tog hljeba u 2018 godini.
Stoperski par ne treba ni komentarisati koliko trebaju izgledati lose da bi doslo do neke promjene
Mata i Lingard OUT ako zeli 3 boda
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
MrUnited,OfficialAgent.
Plus veceras tot vs che neko a mozda i jedni i drugi prosipaju bodove i fina prilika za bodove ali ne bi bilo zanimljivo kad ne bi i ovo upropastili protiv yebenog CP
MrUnited,OfficialAgent.
MrUnited,OfficialAgent.
jedini koji je nešto ponudio u prvih 45 sa loptom u nogama je Martial. Mata sa presporim saigračima koji ne idu u prostor neupotrebljiv. Lukaku u strašnoj krizi i ono malo stvari u kojima je dobar grozno radi, a maksimalno usporava igru. Puno je to bolje bez njega izgledalo prije par utakmica. Odbrana, ko i željina, minus nakaut protivničkog igrača...
Kako je Lukaku loš skorer u pm.
Nikakvog instinkta i osjećaja za prostor. Uvijek je daleko od zbivanja u 16 iako mu to treba biti primarni zadatak. Još i pored svega izgubio je tu igru u polju, svaku treću loptu dobro odloži ili primi, haos. Daj malog Rasha da igra napadača, sa ovim nemamo perspektivu.
Jao ovog napada, je.ebem te fudbalu.
Jao ovog napada, je.ebem te fudbalu.
Haha samo Young ubacuj jbg Stoke je mila majka, daj Felainija i samo ubacujte pas vam majku jbo
Ajde Zaha jednu kontru složi nek aplaudiraju ovi Britanski karinasi ovom soumenu kad bude izlazio sa stadiona
Ajde Zaha jednu kontru složi nek aplaudiraju ovi Britanski karinasi ovom soumenu kad bude izlazio sa stadiona
Zaboravio sam još dvojicu "šampiona" da spomenem - Matića, koji nastavlja da igra ko zadnje smeće i Younga, preko kojeg ide 60% naših napada a koji pojma nema šta će s lopte kada je dobije. Jadno
Treba Alexisu milion tjedno dati, Lukakuu isto pola miliona, a Rashforda ko yebe. 
Igrač sa onom platom daje onakav pas u kontri.
Igrač sa onom platom daje onakav pas u kontri.
-
Wandelanoite
- Kontakt:
Dugo goreg igraca od Martiala nisam gledao sta je ovo majko mila pa bolji je Duljevic od njega.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Banuj se sam bgt
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
SAMO ĆU REĆI OVA EKIPA AKO IZBORI LIGU PRVAKA BIĆE SRAMOTA ZA ENGLESKU LIGU, AJDE SAD APLAUZ ZA MOURINJA GLUPI ENGLEZI
To je to, Mourinho mora ići.
hahaha ma to mozemo samo sanjati. Majku im prokletu jbmPoligon10 je napisao/la:To je to, Mourinho mora ići.
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
Zahvaljujuci igrama Martiala zadnja 2 mjeseca i dalje smo u prvih 10 na tabeli evo danas nije dao gol i odmah problem
eto na sta se svela njegova taktika na dobar dan jednog igraca
Jedina dobra stvar je sto 1000% nece biti na klupi iduce sezone e sad da li cemo ga morati trpiti do kraja sezone vidjet cemo
Jedina dobra stvar je sto 1000% nece biti na klupi iduce sezone e sad da li cemo ga morati trpiti do kraja sezone vidjet cemo
MrUnited,OfficialAgent.
MrUnited,OfficialAgent.
Crystal Palace ima vise udaraca od Uniteda na gol na Old Traffordu ... Mourinho i obraz ne idu u istu recenicu, ali onaj ko mu dopusta da sa toliko ulozenog novca igra na ovaj nacin, kriv je vise od njega. Bruka.
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Kritično. Što me danas ovi puleni + Željo obradovaše... bolje da sam dan prespavao
Ali kakav samo prijem lopte Lukakua tamo negdje u 75 minuti, sam ide na loptu i nekakva karafeka nogom. Lopta hladno zavrsi 6-7 metara dalje, on nesto sprinta za njom. Gledaju navijaci, ovi iz CPa, nasi, dragi bog na nebu...
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
Ne samo da nismo blizu top4, nego po svim parametrima mi nemamo nikakvu šansu da top4 izborimo. Ovo je prejadno, preloše i očajno. Previše sam isfrustriran da bilo šta drugo kažem. Idem se napit večeras da ne mislim nikako na sijedog kretena s klupe.Policeman je napisao/la:Zahvaljujuci igrama Martiala zadnja 2 mjeseca i dalje smo u prvih 10 na tabeli evo danas nije dao gol i odmah problemeto na sta se svela njegova taktika na dobar dan jednog igraca
Ma kakve sanse s ovim likom na klupi gdje taman pomislis evo ga poceo nesto mjenjati klupirao loseg Lukakua stavio u napad tehnicki bolje igrace(Rash Alexis) klupirao beskorisnog Lingarda klupirao Matu koji sa svojom brzinom ne smije da igra pocetnu postavu ekipe koja hoce trofeje i sta uradi nakon rep. pauze vrati ih u pocetnu i tu svako moze zakljuciti da je lik gotovPoligon10 je napisao/la:Ne samo da nismo blizu top4, nego po svim parametrima mi nemamo nikakvu šansu da top4 izborimo. Ovo je prejadno, preloše i očajno. Previše sam isfrustriran da bilo šta drugo kažem. Idem se napit večeras da ne mislim nikako na sijedog kretena s klupe.Policeman je napisao/la:Zahvaljujuci igrama Martiala zadnja 2 mjeseca i dalje smo u prvih 10 na tabeli evo danas nije dao gol i odmah problemeto na sta se svela njegova taktika na dobar dan jednog igraca
I neko ko izbaci Pogbu prije Nemanje u situaciji kad ti treba gol je jos jedan genijalan potez
Plus ima obraza nakon utakmice da kaze da fali kvalitete na terenu pa botu igrao si protiv CP ekipe od koje imas 5 puta kvalitetniju ekipu i budes nadigran
Ove spekulacije po medijima kako ce imati £100m u januaru to bi bila najveca greska da on dobije vise i £1 evo konkretno lik potrosio u 3 ljetna transfer roka £370m(+Alexis) i u postavi danas 4 njegova pojacanja
Madrid je sad za njega idealna destinacija bruka igraca preko 30g
Sta bi trebao Poch da se objesi nakon zavrsetka transfer roka ne nego se covjek koncentrise na ono sto ima i radi a ovaj nas trosi £120m prosjecno ali i dalje kuka kako mu je tesko
MrUnited,OfficialAgent.
MrUnited,OfficialAgent.
MrUnited,OfficialAgent.
MrUnited,OfficialAgent.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.