FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Memara
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Memara » 27 nov 2018, 18:26

DenchiNL je napisao/la: nešto sasvim novo na ovim prostorima :D
Ma oni definitivno nisu dobri. Oni misle osloboditi par igrača članarine i eto ga Akademija. :facepalm:

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 27 nov 2018, 18:30

Memara je napisao/la:
DenchiNL je napisao/la: nešto sasvim novo na ovim prostorima :D
Ma oni definitivno nisu dobri. Oni misle osloboditi par igrača članarine i eto ga Akademija. :facepalm:
došla voda do ušiju, ovo su trzaji...frajer opisa svaki OP na dunjaluku i kaže "Akademija"... :facepalm: :damn:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 27 nov 2018, 18:37

Kaze skupo bezpara smo nema vise ni ljudi nece sevapa da zaradzuju na njihovoj sergi.

Sad kad hadzija kamatar uzme jos svoje da proda onih par duluma pomcnog stadiona da namiri svoju lovu prije nego ode nece oni ni imat ni OP vec elitnih 40 omladinaca od cicibana do juniora a seniorski igraci su im u rangu brotnja ikako stvari stoje kad hadzija ode ici ce u pravcu zepce limorad

Testo
Kontakt:

Post Postao/la Testo » 27 nov 2018, 18:40

ne damo nihada !
yebo pare
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 27 nov 2018, 18:58

mi ako dovedemo dobra 2 pojačanja i ne znam pustimo nove dresove, ja ću spavat na stadionu :rol: :rol: :rol:

ko će čekat taj 27 februar jbt život , već me nervoza puca :facepalm:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 27 nov 2018, 19:17

DenchiNL je napisao/la:mi ako dovedemo dobra 2 pojačanja i ne znam pustimo nove dresove, ja ću spavat na stadionu :rol: :rol: :rol:

Halo ba
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Static
Kontakt:

Post Postao/la Static » 27 nov 2018, 19:24

Evo kazu da nas je "strah" od osima, samo sto mi nije to bas logicno i nismo na istim nivoima, jer mi se borimo za titulu sa laznim, a oni se bore za evropu a nije iskljuceno i za opstanak. Tako da "strah" bi trebalo biti sirokom slobodi gosku i ostaloj kompaniji. Sto se u narodu kaze hastal nam hastal im...

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 27 nov 2018, 19:29

U petak Krupa uzima bod i povećava posjetu za milju u subotu, pobjeda i 7 boba prednosti za miran zimski san :cool:
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 27 nov 2018, 19:32

Zasto se uopste pise na ovoj temi o strumfovima ? Ne treba ih ovdje spominjati, ama bas nikako. Sto nas boli qrac, ko' ce im biti trener i kakvo im je stanje u klubu. Mi trebamo gledati samo sebe i nastaviti kako smo i poceli. :njanjanja: :opaopa:

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 27 nov 2018, 19:34

MortemHz je napisao/la:
DenchiNL je napisao/la:mi ako dovedemo dobra 2 pojačanja i ne znam pustimo nove dresove, ja ću spavat na stadionu :rol: :rol: :rol:

Halo ba

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 27 nov 2018, 19:34

BordoSarajevo je napisao/la:U petak Krupa uzima bod i povećava posjetu za milju u subotu, pobjeda i 7 boba prednosti za miran zimski san :cool:
3.500 posjeta za subotu znači. :cool:

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 27 nov 2018, 19:36

fks74 je napisao/la:Zasto se uopste pise na ovoj temi o strumfovima ? Ne treba ih ovdje spominjati, ama bas nikako. Sto nas boli qrac, ko' ce im biti trener i kakvo im je stanje u klubu. Mi trebamo gledati samo sebe i nastaviti kako smo i poceli. :njanjanja: :opaopa:
:salut:
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

Amca007

Post Postao/la Amca007 » 27 nov 2018, 19:39

Parola protiv Čelika

"Prodate li Mujakića, imat ćete prazno Koševo na proljeće"
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 27 nov 2018, 19:43

Amca007 je napisao/la:Parola protiv Čelika

ma jok ba nema potrebe zatezat stvari zbog debila slinana...upišo bi se od sreće kad bi to vidio, to mu je cilj, i onda bi svaki portal počeo tako bubat...

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 27 nov 2018, 19:44

Bas ne znate uzivati u dobrom. Cestitam titulu jesnjeg prvaka , prvo navijacima,igracima i upravi FKS. S razlogom su navijaci 3 god. bili nezadovoljni funkcionisanjem kluba ,sto je odgovornost uprave. Sest mjeseci nam pokazuju da su dosli bolji dani za FKS,ako smo znali kritikovati onda pohvalimo ako je nesto dobro.Dok pononvno ne zabrljaju ,nemojmo im praviti probleme.Nadam se da ce ovaj pravac razvoja kluba biti trajno opredjeljenje FKS.
Sad bi nesto o realnom poslovanju i matematici.Da bi imali harmoniju u svlacionici , treba prema igracima prvenstveno platiti njihova potrazivanja.Za normalan rad kluba + Akademija potrebno je 5-6 mil.KM.Od prodaje Akademaca dobili ~ 1,5 mil.KM+ Evropa 1,5mil.KM.+ recimo sponzori 0,5 mil.KM. Znaci da bi godinu zavrsili na pozitivnoj nuli treba 1,5-2,5 mil.KM. Ko ce to namiriti .Amidza. Covjek nam napravio kamp , omogucio "proizvodnju" fudbalera tipa Mujakic , Kovacevic,Sabanovic... Covjek nam omogucio takav kvalitet da dominiramo ovom ligom(bodovna razlika je trebala biti veca , koliko je po kvalitetu prikazano). Ali nece Amidza da samo punpa lovu , to moramo sami .Da li je ili nije istina za Mujakica ja ne znam.Ono sto znam je da sada Uprava radi solidno(dokle ?? :rol: ), ali su svjesni a i mi bi trebali biti da onih 1,5 - 2,5 mil.KM moramo sami namaknuti . To koliki ce transver biti mi necemo znati,sta god pisali portali,forumasi pa cak i zvanicnici FKS.Amidza nije Pitar sa Carsije , on je biznismen koji je sebi dozvolio malo emocije prema premijeru Malezije.Prvo nam je dao ribu i najeli smo se , sad nas je naucio da lovimo ribu i ako budemo pametni moglo bi na dobro.Da ova drzava ima "Zakon o sportu",mogli bi traziti vise , ovako dobro je nek "ne puca".
Uzivajmo ljudi do proljeca , a onda jos jace i jace do dominacije BORDO NACIJE. :opaopa:
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 27 nov 2018, 19:46

A i ovako se doduse prolama posjeta na Kosevu :urnebes:
Od milje do tri maksimalno i ako nam klub igra nikad bolji jesenji dio sezone.

Derdiyok
Kontakt:

Post Postao/la Derdiyok » 27 nov 2018, 19:47

® GONGASHI POWERHOUSE ®

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 27 nov 2018, 19:48

DenchiNL je napisao/la:

ma jok ba nema potrebe zatezat stvari zbog debila slinana...upišo bi se od sreće kad bi to vidio, to mu je cilj, i onda bi svaki portal počeo tako bubat...
:urnebes: :facepalm:

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 27 nov 2018, 19:49

Derdiyok je napisao/la:
svaka čast za Doris :D :tokralju: :thumbup:

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 27 nov 2018, 19:51

MortemHz je napisao/la:
BordoSarajevo je napisao/la:U petak Krupa uzima bod i povećava posjetu za milju u subotu, pobjeda i 7 boba prednosti za miran zimski san :cool:
3.500 posjeta za subotu znači. :cool:
Nek bude 3490 ljudi. :cool:
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bvsic, Hajdeee, HordasFks, Vanja8 i 25 gostiju.