Ovo je muslimanska verzija, vidiš da se pokrila maksuz u spotuDenchiNL je napisao/la:
svaka čast za Doris![]()
![]()
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
® GONGASHI POWERHOUSE ®
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Dajem 10 karti za subotu, pp..skoroalen je napisao/la:Nek bude 3490 ljudi.MortemHz je napisao/la:3.500 posjeta za subotu znači.BordoSarajevo je napisao/la:U petak Krupa uzima bod i povećava posjetu za milju u subotu, pobjeda i 7 boba prednosti za miran zimski san
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Fudbalski klub Sarajevo kao lider Premijer lige Bosne i Hercegovine zaključit će ovaj dio sezone domaćom utakmicom protiv Čelika.
Sarajevo će pred svojim navijačima zaključiti jesenji dio sezone kao lider na tabeli, a na stadion Asim Ferhatović Hase stiže ekipa Čelika koja je vezala dva poraza u Premijer ligi i sigurno je da želi ostvariti pozitivan rezultat, što bi u ovom trenutku predstavljao i remi.
Bordo tim na svom terenu igra sjajno i samo je GOŠK uspio odnijeti jedan bod u dosadašnjem dijelu prvenstva, pa je sigurno da izabranici Husrefa Musemića žele novi trijumf kako bi na zimsku pauzu otišli sa najmanje pet poena prednosti u odnosu na prvog rivala, ekipu Zrinjskog.
Utakmica se igra na stadionu Asim Ferhatović Hase u subotu sa početkom u 16 sati.
Sarajevo će pred svojim navijačima zaključiti jesenji dio sezone kao lider na tabeli, a na stadion Asim Ferhatović Hase stiže ekipa Čelika koja je vezala dva poraza u Premijer ligi i sigurno je da želi ostvariti pozitivan rezultat, što bi u ovom trenutku predstavljao i remi.
Bordo tim na svom terenu igra sjajno i samo je GOŠK uspio odnijeti jedan bod u dosadašnjem dijelu prvenstva, pa je sigurno da izabranici Husrefa Musemića žele novi trijumf kako bi na zimsku pauzu otišli sa najmanje pet poena prednosti u odnosu na prvog rivala, ekipu Zrinjskog.
Utakmica se igra na stadionu Asim Ferhatović Hase u subotu sa početkom u 16 sati.
Dajem 10 pozivnica za Zetru, na dodjelu diploma.
Jbg...
Jbg...
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Ono za 2.000 post.
Uzivajmo ljudi do proljeca , a onda jos jace i jace do dominacije BORDO NACIJE.
Uzivajmo ljudi do proljeca , a onda jos jace i jace do dominacije BORDO NACIJE.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Obzirom na emocije i obzirom na način kako Mujakić proslavlja golove i uspjehe kluba, mislim da bi odbio i Real Madrid dok ne osvoji titulu sa svojim klubom. Neće on nigdje dok ne osvoji titulu, a vjerovatno ostat će još kratko tu, jer blizu je maj a ja ovoj ekipi i Husrefu vjerujem.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Pogodio sam da će biti 1.500 navijača protiv Zvijezde, pa sam predvidio da će biti 3.000 protiv Čelika.
Možda i bude tako. By the way uzimamo Čelik sigurno, kontam dva gola razlike. Ne vidim razlog da nas oni mogu ugroziti. Što se tiče Mujakića kontam da će on napustiti Sarajevo na ljeto. Uzmemo nekih 1M€ i dosta.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
valjda ne padne snijeg do suboteKrajisnikBosnjak je napisao/la:Pogodio sam da će biti 1.500 navijača protiv Zvijezde, pa sam predvidio da će biti 3.000 protiv Čelika.Možda i bude tako. By the way uzimamo Čelik sigurno, kontam dva gola razlike. Ne vidim razlog da nas oni mogu ugroziti. Što se tiče Mujakića kontam da će on napustiti Sarajevo na ljeto. Uzmemo nekih 1M€ i dosta.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Za Nihadovu karijeru najbolje bi bilo da se na vrijeme proda, i mislim da je njegovo do kraja ove sezone.
Mislim da je veći problem od njegovog odlaska, obeštećenje koje se spominje i koje je smiješno. Još 5 godina ugovora, mladi reprezentativac, najskuplji igrač lige po transfermarktu, i ponajbolji igrač lidera prvenstva.
Mislim da je veći problem od njegovog odlaska, obeštećenje koje se spominje i koje je smiješno. Još 5 godina ugovora, mladi reprezentativac, najskuplji igrač lige po transfermarktu, i ponajbolji igrač lidera prvenstva.
Bgm već pada u Brezi a i Ilijašu, sad sam bio tamo.DenchiNL je napisao/la:valjda ne padne snijeg do suboteKrajisnikBosnjak je napisao/la:Pogodio sam da će biti 1.500 navijača protiv Zvijezde, pa sam predvidio da će biti 3.000 protiv Čelika.Možda i bude tako. By the way uzimamo Čelik sigurno, kontam dva gola razlike. Ne vidim razlog da nas oni mogu ugroziti. Što se tiče Mujakića kontam da će on napustiti Sarajevo na ljeto. Uzmemo nekih 1M€ i dosta.
![]()
![]()
sto nisi zvao na kafu kad si veci bio u Ilijašuskoroalen je napisao/la:Bgm već pada u Brezi a i Ilijašu, sad sam bio tamo.DenchiNL je napisao/la:valjda ne padne snijeg do suboteKrajisnikBosnjak je napisao/la:Pogodio sam da će biti 1.500 navijača protiv Zvijezde, pa sam predvidio da će biti 3.000 protiv Čelika.Možda i bude tako. By the way uzimamo Čelik sigurno, kontam dva gola razlike. Ne vidim razlog da nas oni mogu ugroziti. Što se tiče Mujakića kontam da će on napustiti Sarajevo na ljeto. Uzmemo nekih 1M€ i dosta.
![]()
![]()
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Ma kod tetke bio, nisam u gradu.benko21 je napisao/la: sto nisi zvao na kafu kad si veci bio u Ilijašu![]()
skoroalen je napisao/la:Ma kod tetke bio, nisam u gradu.benko21 je napisao/la: sto nisi zvao na kafu kad si veci bio u Ilijašu![]()
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Vidi što mu je dragoskoroalen je napisao/la:Bgm već pada u Brezi a i Ilijašu, sad sam bio tamo.DenchiNL je napisao/la:valjda ne padne snijeg do suboteKrajisnikBosnjak je napisao/la:Pogodio sam da će biti 1.500 navijača protiv Zvijezde, pa sam predvidio da će biti 3.000 protiv Čelika.Možda i bude tako. By the way uzimamo Čelik sigurno, kontam dva gola razlike. Ne vidim razlog da nas oni mogu ugroziti. Što se tiče Mujakića kontam da će on napustiti Sarajevo na ljeto. Uzmemo nekih 1M€ i dosta.
![]()
![]()
Kod mene od 7 uveliko pada.

Raja, znam da nije za ove teme, al pitao sam Mortema i dao je zeleno svjetlo da postavim. Bitno je da se slika širi i da je vidi što više ljudi. Izvinjavam se na offtopicu.
skoroalen je napisao/la:
Raja, znam da nije za ove teme, al pitao sam Mortema i dao je zeleno svjetlo da postavim. Bitno je da se slika širi i da je vidi što više ljudi. Izvinjavam se na offtopicu.
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
I ovaj forum dosta ljudi čita, jbg. Nek 50 ljudi pročita, može puno značit.benko21 je napisao/la:skoroalen je napisao/la:
Raja, znam da nije za ove teme, al pitao sam Mortema i dao je zeleno svjetlo da postavim. Bitno je da se slika širi i da je vidi što više ljudi. Izvinjavam se na offtopicu.svaka cast @skoroalen
Hajmo svi svi sviiiskoroalen je napisao/la:
-usro musemic:VOLIM SARAJVO VISE OD SVOG ZIVOTA
-nakon besplatnog godisnjeg odmora usro u FKS uhljebljuje rundine pekare od 22 god koji nikad nisu sutnuli loptu i oni idu na pripreme umjesto akademaca FKS
-usro vaistinu voli Sarajvo
-nakon besplatnog godisnjeg odmora usro u FKS uhljebljuje rundine pekare od 22 god koji nikad nisu sutnuli loptu i oni idu na pripreme umjesto akademaca FKS
-usro vaistinu voli Sarajvo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.