Igrač br. 6
- JavierBosnia
- Kontakt:
Re: Ognjen Vranješ
A jest lud lik majku je.bo svoju hahah ja sam ovih dana vise zajebao ove nalozene tipove ovdje
Kontam nesto cudno mi da Edin ne reaguje, da prica sa njim, pa i selektor u krajnjem slucaju sigurno zna sta se desava..
Najlakse ga je izbaciti iz repke, a on je nama igrac za početnih 11 sto je i bio citavo vrijeme. Imao je on podrsku svih igraca u ekipi, ali cini se da polako prelazi granice, i one svoje i one prave..
A mediji ko mediji, oni su vecinom za ovo sve krivi, al nisu ni oni bez povoda pisali koji im je ovaj davao itekako
Vidjet cemo na sta ce ovo isplivati
Kontam nesto cudno mi da Edin ne reaguje, da prica sa njim, pa i selektor u krajnjem slucaju sigurno zna sta se desava..
Najlakse ga je izbaciti iz repke, a on je nama igrac za početnih 11 sto je i bio citavo vrijeme. Imao je on podrsku svih igraca u ekipi, ali cini se da polako prelazi granice, i one svoje i one prave..
A mediji ko mediji, oni su vecinom za ovo sve krivi, al nisu ni oni bez povoda pisali koji im je ovaj davao itekako
Vidjet cemo na sta ce ovo isplivati
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
ma ovo se vise ne moze pravdati s time sto je on nama bitan igrac. ima neka granica, a podrzavati masovne ubice i ratne zlocince je preslo sve mjere, taman da je messi licno.
- JavierBosnia
- Kontakt:
Rekoh, granice je presao..dino-92 je napisao/la:ma ovo se vise ne moze pravdati s time sto je on nama bitan igrac. ima neka granica, a podrzavati masovne ubice i ratne zlocince je preslo sve mjere, taman da je messi licno.
Sa druge strane..

Mediji krivi... 
Sigurno ga medije natjerale da crta genocidnu tvorevinu i cetnicke zlocince po sebi.
Sigurno ga medije natjerale da crta genocidnu tvorevinu i cetnicke zlocince po sebi.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
koliko se sjecam naser je oslobođen optužbi, druga stvar sto je nakon rata kriminalac
Zarathustra
Valjda ima pravo da crta Nasera Orica po sebi.... ili i to nije patriJotski cin.....
Zadnja izmjena: Kompromis, dana/u 28 nov 2018, 14:39, ukupno mijenjano 1 put.
- JavierBosnia
- Kontakt:
Nauci citati recenice do krajaMaestro je napisao/la:Mediji krivi...
Cekaj, jel to Sranjes fakat ima tetovazu Momcila Djujica?

Sve dok se bori na terenu i poštuje Ustav, za mene ne postoji problem.
ja sam mislio da je fotomontaža, pa sam potražio malo
Evo sa anderlechtove stranice

Evo sa anderlechtove stranice

- tuzlak1987
- Kontakt:
Sad mu Dzeko opet mora reci da prefarba Djujica u ZZ TopVucevich je napisao/la:Cekaj, jel to Sranjes fakat ima tetovazu Momcila Djujica?![]()
Ako budete čekali na Džeku da nešto kaže Ognjen će igrati za reprezentaciju do 38. godine. Edin poznaje Ustav a i zna da srpski ravnogorski pokret nije zabranjen u BiH tako da opet se bez razloga pokušava srušiti atmosfera. Savez, stručni štav i kapiten su uz Ogia 
Neka je, nek se idalje se*e na sve nas i nasu bolnu historiju. Bitno je da gine na terenu, kazu mnogi. Davno je ovo go*no trebalo izbaciti.
DaBogda umro.
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
**** ti majku Ognjene
- TonyMontana
- Kontakt:
Dal’ je realno da je ovo nacrtao, ja sam mislio da je zAjebancija neka kad se ovdje pisalo ali eo klix izbaci.
Ne možeš biti toliko glup ?
Ne možeš biti toliko glup ?
NEMA VEZE, ČOVJEK GINE NA TERENU
**** li ti mrtvu majku Ognjene!
**** li ti mrtvu majku Ognjene!
Da vidimo sad odgovor reprezentacije na ovo, ako su imalo pametni ovaj ce letiti za sva vremena iz iste, ali cisto sumnjam jer su davno trebali to uraditi a nisu.
plavalokomotiva je napisao/la:Hvala mu za ovo, da podsjeti Bosnje s kim zive poserem im se na merhametluk i zagovaranje nekakvog suzivota. Nebitno ko upravlja ovo drzavom i dokad ce ovako biti, ali bice Bosna Bosnjacka jednog dana kad tad.![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.