Podrška OgijuMoggi je napisao/la:jesil to prešo na islamOsim13 je napisao/la:Treba neki eurokrem napraviti da se zove "Bošnjak"
"toliko smo dobri za na hljeb namazati"
I fakat. Ispadamo glupi u svojoj dobroti.
Igrač br. 6
Re: Ognjen Vranješ
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- Goalgetter
- Kontakt:
Nesposobni savez ovo vise treba da rjesi. Najgore sto ce narusiti odlicnu atmosferu u reprezentaciji. Ili ga odstraniti iz repke ili kako vec donijeti odluku, ali da se ovo vise jednom rijesi za sva vremena.
Better?Vucevich je napisao/la:
Prepao se jel, vrati tog tvojeg ljubimca Ognjena pa da zajedno slavite Djujica
Na ovaj post od neki dan ne dobih odgovora,osim da se BHF promjenio..zenicanin je napisao/la:Pricate o BHF-u,veze nemate ko su i sta su.Srecom pa ih znam vecinu.Zaboravljate da je borbu protiv saveza (2006-2011) pokrenuo BHF i pozvao ostale navijacke skupine koje su protestvovale protiv savez.Doduse pola vas tad nije ni pratilo reprezentaciju jer je bila ''neatraktivna''..Znam da su u tom periodu predstavnici BHF-a isli u krovne kuce fudbale da apeluju za ''spas'' BH nogometa,i da ukazu na sve probleme i nestrucne ljude koje vode.Pa je rezultiralo da je 2011te prijetila suspenzija fudbala racunajuci reprezentaciju jer su FIFA i UEFA naredile promjene.
Dijasporci bla bla ovakvi onakvi,ako su oni dijasporci svi tako i ja mogu reci za manijake da su ''siptari'' kako ih od ''milja'' zovu.GLupost..Mnogo BHF-a zivi u BIH,istina,ima i u dijaspori.Nedavno upoznao momke iz Zvornika i Srebrenice (jos zive u svojim gradovima),spomenu samo naziv svoj grada,tesko im bude,ne smijes ih ni pitati jesu li ostali bez koga u ratu..
Pobjegli od rata kako volite reci,s obzirom da je 80% izmedju 20-35 godina,bas su mogli drzati pusku u ratu.
Njemacka je protjerela zavrsetkom rata sve one koji nisu bili zrtve rata,dakle vecina tih dijasporaca koje mrzite je upravo u BIH.Sve borci,u ratu 220000 boraca bilo,poslije rata 550000 u podacima,al su svi branili BIH,jesu al u...Preko 300000 laznjaka .
Koliko je samo ljudi otislo poslije rata,to niko ne govori.Vise po pola mladih hoce da ''pobjegne''..Svi protiv dijaspore a svi hoce u dijaspori,bosanska logika jbga..
BHF je odradio mnogo humanitarnih akcija,prvi paketi pomoci kad su poplave bile poslali ti prokleti dijasporci.Nekoliko momaka je u GSS-u bilo,pa onda kasnije zahvalnice vise opcina u BIH udruzenju BHF u gradovima gdje su direktno pomagali izvlacenjem ljudi.Za sve mogu naci slike ako vam trebaju.
Od svih,rukometasi ih najvise cijene vecu nazad par godina.Na fudbalskoj utakmici pozivaju na rukomet.Podrska im uvijek bili,Prce u Skenderiji pred 1000 ljudi protiv Islanda govori ''ovo je pobjeda samo za one koji su dosli da podrze nas,ni za kog drugog''.Zadnju tekmu im pobacali dresove,sto nisu drugoj publici??
Ljudi koji generaliziraju ne mogu biti realni i ozbiljni.Nazvati sve ''baustelcima'' smijesno.Pa i da jesu,je li baustelac nepostena osoba koja vara?Posteno zarađuje za svoj zivot.Eto ti fudbaler pa pametan,nakon karijere lijep broj vas bankrotira..
Ljiljani su nacionalni simbol kroz historiju.To sto bi pola vas prodalo i sebe i familiju i drzavu,radi likova tipa Vranjesa,vasa stvar i karakter.Ja cu ih nositi uvijek,iako sam udaljen od Bilinog Polja kilometar a ne 2000km.
Vec utvrđeno da je istetovirao i Brcko Distrikt sto vole nacionalisti da urade ,da se ne bi prepolovilo na dva dijela,ne daj Boze..
Kakvi god da su navijaci,ne stede se 90 minuta,navijaju,kao i Legioni i jos par manjih grupa.Nisu svi navijaci isti,da onaj koji samo gleda bude bolji od onog koji navija 90 minuta,ne moze vala.Da nema njh,ljudi iz Krajine nikad se stadioni u BIH ne bi napunili.Kad bi se gradio nacionalni stadion,nek bude u BIhacu,ljudi koji najvise dolaze na utakmice i najvise vole BIH.
Nastavite,dijelite se na jos grupa,mrzite se međusobno,treba nam jos 100 podjela..
Za kraj,pozdravio vas Nemanja Supic,vas bivsi ''ljubimac navijaca''..Ognjenov haver.
Neznanje,lupetanje,generaliziranje i posebno ZABORAVLJANJE su odlika naseg naroda.
Srecom,ima i dalje ljudi ma koliko god ih je malo ili puno,da znaju ko su i sta su.
Ognjen,Nemanja Supic i takvi podsjecaju.Doduse,Nemanju su skoro svi zaboravili a nije tako bilo davno.Zaboraviti cemo i Ognjena za jedno 4 godine pa opet kad se nesto desi,nazivati pogrdnim imenama one koje vole BIH,a oni koji je zele unistit ce imati podrsku.
COYS je napisao/la:Better?Vucevich je napisao/la:
joj bosnja
-
TMmanija2012
- Kontakt:
Debilu skidaj tu slikuCOYS je napisao/la:Better?Vucevich je napisao/la:
Bravo Ogi majstoru,do sada smo u repki imali deklarisane ustase,bar da imamo i kojeg cetnika.Sada smo tek multi-kulti repka.
Nije. I ne sluzite se drugim igracima da bi opravdali ovog.COYS je napisao/la:+1 Ovo je gore od Ogijeve tetovazeGOAT je napisao/la:Mene vise pogadja sto sunjic igra a izjavljuje da je BIH sugava drzava.Ovaj makar nije vrijedjo drzavu.
Supic je jedan od nas
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
Najbolji golman kojeg smo ikad imali, realno. Branio je lad niko drugi od patriota nije htio.Sarmelino je napisao/la:Supic je jedan od nas
Zamisli bedeme Sunjjc Vranjes i SupicOsim13 je napisao/la:Najbolji golman kojeg smo ikad imali, realno. Branio je lad niko drugi od patriota nije htio.Sarmelino je napisao/la:Supic je jedan od nas
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
jaki ko NATOSarmelino je napisao/la: Zamisli bedeme Sunjjc Vranjes i Supic
Zarathustra
Znas kolko me boli i za jednog i za drugog.Cuj da ga opravdavam hahah bas mi je stalo do njeg pa da ga pravdam.A inace znas li ko je bio Momcilo Djuic?Vjerovatno mislis da je gori od mladica i karadzica cim tako pises.Lik uopste nije bio toliki zlocinac.Kajzer10 je napisao/la:Nije. I ne sluzite se drugim igracima da bi opravdali ovog.COYS je napisao/la:+1 Ovo je gore od Ogijeve tetovazeGOAT je napisao/la:Mene vise pogadja sto sunjic igra a izjavljuje da je BIH sugava drzava.Ovaj makar nije vrijedjo drzavu.
23
Ne bi se ni Kosovo otcijepiloMoggi je napisao/la:jaki ko NATOSarmelino je napisao/la: Zamisli bedeme Sunjjc Vranjes i Supic
- invincible1921
- Kontakt:
Ma na stranu tetovaza ovo je realno krajnji bezobrazluk od strane vranjesa jer znao je kakve ce reakcije izazvat...smiejsno
=\_1921_/=
Ne znam sta nasi glume, ne pjevaju himnu a smeta Vranjes..Moggi je napisao/la:jaki ko NATOSarmelino je napisao/la: Zamisli bedeme Sunjjc Vranjes i Supic
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
Vadiće se nekom pričom nema teksta, ko kaže?Sarmelino je napisao/la:Ne znam sta nasi glume, ne pjevaju himnu a smeta Vranjes..Moggi je napisao/la:jaki ko NATOSarmelino je napisao/la: Zamisli bedeme Sunjjc Vranjes i Supic
HIMNA BOSNE i HERCEGOVINE
Ti si svjetlost duše
Vječne vatre plam
Majko naša zemljo Bosno
Tebi pripadam
Divno plavo nebo
Hercegovine
U srcu su tvoje rijeke
Tvoje planine
Ponosna i slavna
Krajina predaka
Živjećeš u srcu našem
Dov'jeka
Pokoljenja tvoja
Kazuju jedno:
Mi idemo u budućnost
Zajedno!
Znam. Ocigledno imam pristup internetu a i znam guglati. Kako pisem? Nije bio toliki zlocinac? Sta bi uopste ovaj proljev od posta trebao znaciti?GOAT je napisao/la: Znas kolko me boli i za jednog i za drugog.Cuj da ga opravdavam hahah bas mi je stalo do njeg pa da ga pravdam.A inace znas li ko je bio Momcilo Djuic?Vjerovatno mislis da je gori od mladica i karadzica cim tako pises.Lik uopste nije bio toliki zlocinac.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.