Igrač br. 6
Re: Ognjen Vranješ
Čojk džalu brata istetovira odma se digla kuka i motika
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Ako dobije poziv, odnosno ako se Prosinecki ne oglasi po ovom pit6anju, onda je saucesnik i treba ga nogirati, taman da je Mourinho.wobly92 je napisao/la:Pa misliš da je Prosinečki, koji je i hrvat, kome bi baš trebalo i smetati, nije vidio dosad? A i vidjeli smo da pritisak medija na njeg ne igra ulogu. To jeste dobra stvar, al u ovom slučaju i nije.DrFilgud je napisao/la:Nakon ovoga nema vise diskusije. Ako ga Prosinecki pozove, treba bojkotovati reprezentaciju i traziti da da otkaz.
Imalo se i previse strpljenja i tolerancije za ovog covjeka. Vise ni minuta u reprezentaciji!
Savez se ovdje gleda, da li će imati daMu da konačno donesu neku racionalnu odluku.
Sranješe, odlazi! Tvoj sat je otkucao!
Moramo negdje postaviti rampu , i selektoru i savezzu, i tipovima kao Vranjes.
Ici u totalni bojkot, u slucaju da se ovaj ne odstrani iz reprezentacije.
Zadnja izmjena: DrFilgud, dana/u 28 nov 2018, 20:01, ukupno mijenjano 1 put.
Natjerala ga ona Kaca Grujic da iztezovira vojvodu da joj dokaze da je pravi Srbin inace ga nece svojim predstavit i nece dobit poziv na slavu.
Ako je zbog toga oprastam Ogiju. Za Kaću Grujić ja bi Ratka na jednom a Radovana na drugom ramenu iztetovirao.
Ako je zbog toga oprastam Ogiju. Za Kaću Grujić ja bi Ratka na jednom a Radovana na drugom ramenu iztetovirao.
- TonyMontana
- Kontakt:
wobly92 je napisao/la:Pa misliš da je Prosinečki, koji je i hrvat, kome bi baš trebalo i smetati, nije vidio dosad? A i vidjeli smo da pritisak medija na njeg ne igra ulogu. To jeste dobra stvar, al u ovom slučaju i nije.DrFilgud je napisao/la:Nakon ovoga nema vise diskusije. Ako ga Prosinecki pozove, treba bojkotovati reprezentaciju i traziti da da otkaz.
Imalo se i previse strpljenja i tolerancije za ovog covjeka. Vise ni minuta u reprezentaciji!
Savez se ovdje gleda, da li će imati daMu da konačno donesu neku racionalnu odluku.
Sranješe, odlazi! Tvoj sat je otkucao!
Slažem se, ovo je čak možda i odluka koja treba biti donesena na većem nivou od same reprezentacije.Sto kazes ovdje bi čak i savez trebao donijeti odluku neku.
Ovdje se treba vratiti na Njemce i slučaj Ezel-Gundo.
Obična slika a svi živi od medija,predsjednika saveza,direktora saveza su ih razapeli.Obicna slika.
Helem i mediji bi trebali odigrati ulogu.Da su normalni mediji obratiti se odmah savezu i tražiti neki njihov stav povodom ovoga.Pitanje prvo kad budu ove utakmice u januaru na tu temu,i onog Bakovica i Begica i Prosineckog.
Svakako i reprezentativce u svakom mogućem trenutku pritiskati sa pitanjem Ognjen Vranješ.
Mada kakvi su nam novinari i mediji Dabogda.
ja forumas, ti kanta godine moze ? ne zelimo u sukob interesaOsim13 je napisao/la:Ja ne znam mi ako nismo kakve premije od ovog portala zaslužili ne znam ko jeMoggi je napisao/la:joj gotov 70 gostiju , neko stvarno cita i izvan ovog foruma sta mi povracamo ovde
Zarathustra
Izabrao je živopisnog zločinca, najviše je uživao dok je ubijao Srbe antifašiste.
Životna želja mi je da budem kantaMoggi je napisao/la:ja forumas, ti kanta godine moze ? ne zelimo u sukob interesaOsim13 je napisao/la:Ja ne znam mi ako nismo kakve premije od ovog portala zaslužili ne znam ko jeMoggi je napisao/la:joj gotov 70 gostiju , neko stvarno cita i izvan ovog foruma sta mi povracamo ovde
Kakva bi to veličanstvena pobjeda bila, majorizirali bi pola foruma
-
belosevic28
- Kontakt:
Ovdje obitavaju nepoznavaoci urbane glazbe u bosnjaka.Osim13 je napisao/la:Čojk džalu brata istetovira odma se digla kuka i motika
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Ono je bubaOsim13 je napisao/la:Čojk džalu brata istetovira odma se digla kuka i motika
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
e per finire una pikola dekoracijonOsim13 je napisao/la: Kakva bi to veličanstvena pobjeda bila, majorizirali bi pola foruma
Zarathustra
Ocekujem bodove od obojice samo zbog tekme sa spanijomMoggi je napisao/la:ja forumas, ti kanta godine moze ? ne zelimo u sukob interesaOsim13 je napisao/la:Ja ne znam mi ako nismo kakve premije od ovog portala zaslužili ne znam ko jeMoggi je napisao/la:joj gotov 70 gostiju , neko stvarno cita i izvan ovog foruma sta mi povracamo ovde
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
Sarmelino je napisao/la: Ocekujem bodove od obojice samo zbog tekme sa spanijom
Iznio si veliki teret.
Niti je neka mega dobra ženka, niti si ti čist u glavu. Cim to pises.Amarinho je napisao/la:Natjerala ga ona Kaca Grujic da iztezovira vojvodu da joj dokaze da je pravi Srbin inace ga nece svojim predstavit i nece dobit poziv na slavu.
Nadam se da ce administracija reagovati na ovaj post, a ti idi diraj pishu u Banovice.Amarinho je napisao/la:Natjerala ga ona Kaca Grujic da iztezovira vojvodu da joj dokaze da je pravi Srbin inace ga nece svojim predstavit i nece dobit poziv na slavu.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Sarmel heroj a ne trolOsim13 je napisao/la:Sarmelino je napisao/la: Ocekujem bodove od obojice samo zbog tekme sa spanijom
Iznio si veliki teret.
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
Evo ovo je misljenje prosjecnog tuzlaka. Kada neko spomene bosnjacku drzavu i reprezentaciju, gore je nego kada neko velica koljace, genocidnu tvorevinu, separaciju manjeg BH entiteta i sl. Ti Bosnjaci nikada prema nikome nisu zulum ucinili, a kamoli genocid, za razliku od komsija od kojih smo pretrpjeli na desetine a jos uvijek su zedni nase krvi i niko ne moze garantovati da se nece ponoviti. Bosnjaci nemaju cega da se stide iz svoje historije!Madal je napisao/la:Znalo se da je lud i glup, sad je pokazo i da je bolestan. Baviti se ovim stvarima u 21. vijeku, bolesno i zatucano. Protiv tezovaze RS-a nisam imao nista protiv, ovo je vec debelo preko granice.
Da se ogradim od ovih sto spominju Bosnjacku drzavu i reprezentaciju. Takve mrzim vise i od Ognjena i njemu slicnih
Znao sam da je dosta tuzlaka stoka, ali nisam vjerovao da ovoliko idu u krajnost po ovim pitanjima.
Vranjesa za pocasnog gradjanina Tuzle!!!
Jesi li ti normalan?amel989 je napisao/la:Znao sam da je dosta tuzlaka stoka, ali nisam vjerovao da ovoliko idu u krajnost po ovim pitanjima.
Jeste ja nisam normalan, a normalni su ti ovi sto su im Vranjes i njemu slicni drazi od toga kad se rijec Bosnjak spomene u bilo kakvom kontekstuSheyi je napisao/la:Jesi li ti normalan?amel989 je napisao/la:Znao sam da je dosta tuzlaka stoka, ali nisam vjerovao da ovoliko idu u krajnost po ovim pitanjima.
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 2 gosta.