Igrač br. 6

Sheyi
Kontakt:

Re: Ognjen Vranješ

Post Postao/la Sheyi » 28 nov 2018, 21:56

samoposteno je napisao/la:
Drape je napisao/la:
samoposteno je napisao/la:Dajte anketu dali treba da se kazni Ognjen i kako 1 izbacit iz reprezentacije 2 ostavit ga 3 prepravit tetovazu u lik Bakira 4 da ga dijaspora okreci kompletnog u zeleno
Imali su Belgijanci danas sličnu anketu zbog onog sa navijačima Ajaxa :D

slika
Sta su odlucili da ga okrece u zeleno :D
:urnebes: :urnebes: :urnebes:

Tracy3McGrady
Kontakt:

Post Postao/la Tracy3McGrady » 28 nov 2018, 21:56

Kajzer10 je napisao/la:
ASD je napisao/la:Vec sam rekao, prije par dana.
Sudbina Vranjesa u Reprezentaciji je u rukama Prosineckog, tu je ravnopravan sa svim ostalim igracima.
Ako kaze Robi da Vranjes igra, onda se to mora postovati, ako Robi kaze da nam ne treba, isto tako treba postovati.
Isto stvari stoje i kod svih ostalih igraca.
Takodjer se mora postovati i stav velike vecine navijaca koji ne zele mentalno poremećenu osobu i stovaoca najbolesnijih ideologija u reprezentaciji. :bih:
Zato svi bojkot, ne moramo mi uvijek biti ti "normalni" pa presutjeti i popustiti. Ja sam za suživot, ali ovom više nije mjesto u reprezentaciji. Ako budu prazne tribine, onda će shvatiti šta im je bitnije. I još nešto, ovaj mentalno poremećeni lik, može iz revolta namjerno da nas syebe kad nam bude najviše trebalo, vjerujte da je u stanju.

Sjetite se Ljajića, nije pjevao himnu i odma noga, šta da je istetovirao nekog turčina iz 14. Vijeka? Dajte molim vas
Anfernee "Penny" Hardaway #1

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 28 nov 2018, 21:59

Unofficialpage je napisao/la:
FoSte95 je napisao/la:E sad ga baš pretjera Ognjene, ali baš ga pretjera. Ja kao Srbin kome su preci bili na drugoj strani nmg navijati za reprezentaciju gdje igra fudbaler sa ovakvom tetovažom :nene: :rol:
Čini mi se da si jednom rekao da si Hrvat? :mrgreen:
Forumski Zeljko Komsic.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Maestro
Kontakt:

Post Postao/la Maestro » 28 nov 2018, 22:08

Prljavi cetnik prvo glumi facu po instagramu i onda izbrise isti.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.

Tuta Petrov

amel989
Kontakt:

Post Postao/la amel989 » 28 nov 2018, 22:14

Dobio sam provjeren info da Ogi na lijevom bicepsu ima istetoviranog Antu Pavelica, a na srcu Nasera Orica. Nesto slicno kao Tifa, kada su svi poletili da ga osude zbog tetovaze grba Srbije na ramenu, a on dokazao da ima i istetovirane grbove RBiH i Hrvatske :mrgreen:

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 28 nov 2018, 22:18

amel989 je napisao/la:Dobio sam provjeren info da Ogi na lijevom bicepsu ima istetoviranog Antu Pavelica, a na srcu Nasera Orica. Nesto slicno kao Tifa, kada su svi poletili da ga osude zbog tetovaze grba Srbije na ramenu, a on dokazao da ima i istetovirane grbove RBiH i Hrvatske :mrgreen:
Koji mentalni sklop uporedjivat Nasera Orica heroja i branioca koji je oslobodjen u Haagu, sa najvecim ustaskim i cetnickim zlocincima. Makar bilo u pokusaju sale.

Bosnjacki narod nikad nije imao niti ce imati zlocince na nivou cetnika i ustasa. Hvala Bogu.

Vranjes treba da zavrsi sa repkom za sva vremena, i vjerovatno je zavrsio za sva vremena u ozbiljnim klubovima. Jos par epizoda u divljim ligama istocne evrope moze izvuc.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Icha
Kontakt:

Post Postao/la Icha » 28 nov 2018, 22:23

Za Ogija fakat vazi ona "cipela becka, noga grmecka". Dzaba pare, uspjeh, karijera kad si coban u glavi.

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 28 nov 2018, 22:27

Cartman je napisao/la:
amel989 je napisao/la:Dobio sam provjeren info da Ogi na lijevom bicepsu ima istetoviranog Antu Pavelica, a na srcu Nasera Orica. Nesto slicno kao Tifa, kada su svi poletili da ga osude zbog tetovaze grba Srbije na ramenu, a on dokazao da ima i istetovirane grbove RBiH i Hrvatske :mrgreen:
Koji mentalni sklop uporedjivat Nasera Orica heroja i branioca koji je oslobodjen u Haagu, sa najvecim ustaskim i cetnickim zlocincima. Makar bilo u pokusaju sale.

Bosnjacki narod nikad nije imao niti ce imati zlocince na nivou cetnika i ustasa. Hvala Bogu.

Vranjes treba da zavrsi sa repkom za sva vremena, i vjerovatno je zavrsio za sva vremena u ozbiljnim klubovima. Jos par epizoda u divljim ligama istocne evrope moze izvuc.
Ne bih da izigravam advokata četnicima, jer ih naravno ne volim.
Ali i ovaj kojeg Vranjes ima na ruci je docekao starost u Americi, slobodan kao ptica na grani, tako da ni to ne moze biti mjerilo.
Jugoslavija je trazila izrucenje.
Zadnja izmjena: ASD, dana/u 28 nov 2018, 22:28, ukupno mijenjano 1 put.

samoposteno
Kontakt:

Post Postao/la samoposteno » 28 nov 2018, 22:27

Cartman je napisao/la:

Imali smo Fikreta :D

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 28 nov 2018, 22:35

Vjerujte ja do ovog trenutka mislio da je tetovirao dzukelu Mihajlovica hahahaha. Vidim neki drugi pacov cetnicki je u pitanju. Isti qurac. Mars na livadu Ognjene, za tebe je motika :bih:
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

FoSte95
Kontakt:

Post Postao/la FoSte95 » 28 nov 2018, 22:38

FoSte95 je napisao/la:E sad ga baš pretjera Ognjene, ali baš ga pretjera. Ja kao Srbin kome su preci bili na drugoj strani nmg navijati za reprezentaciju gdje igra fudbaler sa ovakvom tetovažom :nene: :rol:
Ma ja to kako vjetar duva juce Hrvat, danas Srbin sutra Bošnjak :rol: :rol: :rol:
Mozda nik da stavim PoStje95 :hmmmmm:

BelminM23
Kontakt:

Post Postao/la BelminM23 » 28 nov 2018, 22:48

Neki dan u Bingu i sad imaju oni privjesci sa imenima. Na jednom onom vrtuljku Edin, Belmin, Miralem, Emir, Ibrahim, a na drugom Stefan, Ognjen, Zvjezdan, Darko, Nemanja. :mrgreen:

since1948
Kontakt:

Post Postao/la since1948 » 28 nov 2018, 22:55

Podrska Ogiju
SAMO ŠIROKI!

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 28 nov 2018, 22:57

Ovaj lik je samo jos jednom dokazao, da smo Bosnjaci naivni i nemamo svoje zajednistvo. Vecina Bosnjaka ga je branila posle onog crtanja manjeg entiteta, dok su drugi istina u manjini, razmisljali svojom glavom i odmah prokuzili, da je ovo teski cedo i nacionalista.
Jednostavno se zapitam, kako mi nemamo zajednistvo kao Kosovari, Albanci, Turci, Hrvati pa i Srbi...
Zato nas i yebu, kako nas tako i nasu drzavu.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 28 nov 2018, 22:59

Jednom cetnik, vazda cetnik, yebem ti frisko zakopane
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 28 nov 2018, 23:02

FoSte95 je napisao/la:
Ma ja to kako vjetar duva juce Hrvat, danas Srbin sutra Bošnjak :rol: :rol: :rol:
Mozda nik da stavim PoStje95 :hmmmmm:
Ha ja da iz svakog naroda budeš u onim sa širokim vidicima. :lol: :lol: :lol:
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 28 nov 2018, 23:06

slika
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

Kompromis
Kontakt:

Post Postao/la Kompromis » 28 nov 2018, 23:15

Ne damo jednog bojbo2u ogija ni za 1000 jupoldzija....

FSB

Post Postao/la FSB » 28 nov 2018, 23:24

.
Zadnja izmjena: FSB, dana/u 23 dec 2018, 18:55, ukupno mijenjano 1 put.

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 28 nov 2018, 23:25

Nadati se da ce psihopata biti maknut iz reprezentacije!

Zaključano

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.