Igrač br. 6

Sabinho
Kontakt:

Re: Igrač br. 6

Post Postao/la Sabinho » 29 nov 2018, 15:53

Ne znam da li su mediji u Belgiji pisali ista o ovoj tezovazi? Mozemo ih nekako informisati ako postoji nacin, tekst bi srocili na perfektnom francuskom.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Eisenbahner1921
Kontakt:

Post Postao/la Eisenbahner1921 » 29 nov 2018, 15:54

Ali cuj da je u Zelji mi bi ga i bez tetovaza suspendovali..
Životni saputnik! 1921

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 29 nov 2018, 15:58

tuzlak1987 je napisao/la:Sam pao sam se ubio. I u klubu i u reprezentaciji. Iz reprezentacije ce biti izbacen elegantno bez neke buke, a u klupskoj karijeri mogu se kladiti da ide opet Grcka ili Zvezda u Srbiji, eventualno istocnije jos Rusija, Turski spor.
A stvarno velika vecina mu je ono presla preko prvog kiksa , ajde momak se preletio o onda vidis posebno nakon sto prozove 20000 ljudi sto dodju navijat za BiH BAUSTELCIMA , KRHNE VOJVODU I VIDIS DA JE TO BEZOBRAZNI MORON! Na Indexu se zgrazavaju i govore da nije normalan i razne druge epitete mu daju. Nije ostavio on puno opcija Prosineckom , pa ja ne mogu zamislit da mu igraci predju preko ovog , Dzeko je veliki Bosanac , uvjek osto pri zemlji sto se toga tice, nema sanse. Al bi bilo dobro da se ne kuha dugo ova tema , da mu odma kazu i cao i da zna i narod i da se prestane pricat o tome
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 29 nov 2018, 15:59

Sabinho je napisao/la:Ne znam da li su mediji u Belgiji pisali ista o ovoj tezovazi? Mozemo ih nekako informisati ako postoji nacin, tekst bi srocili na perfektnom francuskom.
Pa imas mail svakih sportskih novina na njihovoj stranici
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 29 nov 2018, 16:01

admin je napisao/la:Odlukom kolegija ovaj igrač će na našem portalu biti vođen kao Igrač reprezentacije br. 6 obzirom da svojim ponašanjem ne zaslužuje nikakvu promociju. U skladu s tim, promijenjen je i naziv ove teme.
Svaka cast!

@effe brate neka ti je na cast to sto pises. I mi smo svi za dobre igrace nebitno koje nacionalnosti, mogu biti i simpatizeri politickih opcija, opet su pozeljni, ali da dolaze sa iscrtanim likovima monstruma poput ovog na tijelu igraca sa brojem 6 je stvarno degutantno. Zapitaj se da li bi u Srbiji prihvatili da im reprezentativni dres nosi igrac sa tetovazom Ante Pavelica? Da li bi jedan jedini njihov navijac stavljao igre tog igraca ispred takve tetovaze? U Njemackoj si, pogledaj sta se desava sa igracima porijeklom iz Turske.

Brcanskamalta
Kontakt:

Post Postao/la Brcanskamalta » 29 nov 2018, 16:09

Osim13 je napisao/la:YEBEMO TI BRATA U PICHKU!
:urnebes:
Podsjeti me na jednu zayebanciju oko tog sa bratom.
Na paradi u Beogradu gori sve napadi kamenice nozevi,cujes sa jedne strane aloo bre ****,yebemo vam sestre bree.
Kad stize odgovor "i mi vama bracu bree " :urnebes:
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic

"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic

Topnikus
Kontakt:

Post Postao/la Topnikus » 29 nov 2018, 16:20

Savez mafija! Otjerat ****. Fuj

plavobeli
Kontakt:

Post Postao/la plavobeli » 29 nov 2018, 16:31

Ako se zabrani igranje Ogiju,FSRS i njegovi predstavnici treba da blokiraju rad saveza sve do trenutka dok se sve do jedne ne uklone zastave tkz.ABIH u trenutku kada igra reprezentacija BIH.Ako je sta pogresio treba UEFA ili FIFA da ga sankcionisu,a ne neke podguzne muve ridjobradog.

Oikamid

Re: Ognjen Vranješ

Post Postao/la Oikamid » 29 nov 2018, 16:32

Evander je napisao/la:Nakon tetovaze cetnickog vojvode koljaca, mora biti izbacen iz reprezenatcije. Bojkotovati utakmice, ako ga ne odstrane.
:rol:

plavobeli
Kontakt:

Post Postao/la plavobeli » 29 nov 2018, 16:35

badboy je napisao/la:
Amarinho je napisao/la:
badboy je napisao/la:Skini, ugasi temu! On sto je igro, igro je. Savez je dao kulturno saopstenje, sad ce selektor i kapiten odradit svoje i to je to. Svako njegovo daljnje prisustvo u ili oko reprezentacije tektonski remeti atmosferu na bilo kom nivou i relacijama. Jednostavno nakon svega ovaj vise ne moze istrcat na teren u bilo kakvom dresu, na bilo kojem stadionu gdje ima vise od 500 Bosanaca na tribinama. Da ne govorim o utakmicams reprezentacije. Samo se sjetite Gurovica njegove tetovaze Draze, i sta je sve tada bilo u ABA ligi i kako je igrao, kako je bio prihvacen na gostovanjima i kako je zavrsila ta prica na kraju..
Kako se zavrsila? Ozbiljno pitam jer ne pratim kosarsku nikako...
Zbog svog sranja i negativnog naboja koji se digao (plus sto negdje nije ni smio odnosno bilo mu je zabranjeno da dolazi na gostovanja cak i kad prekrije tetovazu sto je morao da radi) postao je opterecenje i negativan faktor u svom klubu - Zvezda... uglavnom to je bila prekretnica ka gasenju karijere.
Lupas gluposti,ppgledaj dokle je Milan dogurao,kakav pad karijere,svjetski prvak i pad karijere,bas ti je glupa prica.

Brcanskamalta
Kontakt:

Post Postao/la Brcanskamalta » 29 nov 2018, 16:36

plavobeli je napisao/la:Ako se zabrani igranje Ogiju,FSRS i njegovi predstavnici treba da blokiraju rad saveza sve do trenutka dok se sve do jedne ne uklone zastave tkz.ABIH u trenutku kada igra reprezentacija BIH.Ako je sta pogresio treba UEFA ili FIFA da ga sankcionisu,a ne neke podguzne muve ridjobradog.
Medonja, prvo se informise pa komentarise...
Zastava koju ti spominjes je zastava medjunarodno priznate R BiH...potpuno legalna..
Sa druge strane,zastava LEGALNE VOJNE FORMACIJE u vidu ARBiH ,je potpuno nesto drugo i nema veze sa drzavnom zastavom...
Cuj tkz. ..krsite deyton negirate jedan narod njegov jezik kulturu drzavu....pozivate se na demokratiju a na istu ste 92 odgovorili tenkovima.
U mater ti yebem cetnicku u Pi cku.
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic

"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 29 nov 2018, 16:38

plavobeli je napisao/la:Ako se zabrani igranje Ogiju,FSRS i njegovi predstavnici treba da blokiraju rad saveza sve do trenutka dok se sve do jedne ne uklone zastave tkz.ABIH u trenutku kada igra reprezentacija BIH.Ako je sta pogresio treba UEFA ili FIFA da ga sankcionisu,a ne neke podguzne muve ridjobradog.
Gdje si ti vidio zastqvu Armije BiH?
Eventualno, sporadicno da se neka nasla.
U svakom slucaju, to nema nikakve veze sa tetoviranjem krvoloka iz drugog svjetskog rata. Svaka civilizovana osoba se stidi toga. Da neko tetovira simbol Handzar divizije, isto bih napisao.
Zadnja izmjena: Evander, dana/u 29 nov 2018, 16:39, ukupno mijenjano 1 put.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 29 nov 2018, 16:38

Goran Brasnic, Ninoslav Milenkovic, Mirko Hrgovic, Ivan Radeljic, Branimir Bajic, Sasa Papac, Marin Anicic, Toni Sunjic, Ivan Radeljic, Sinisa Mulina, Velimir Vidic, Bojan Nastic, Darko Todorovic, Dragan Blatnjak, Dario Damjanovic, Branislav Krunic, Gojko Cimirot, Dusan Kerkez, Zvjezdan Misimovic, Sergej Jakirevic, Mario Vrancic, Luka Menalo, Rade Krunic, Darko Maletic, Goran Zakaric, Sergej Barbarez, BAIANO, DIARRA su dokaz da u nasoj reprezentaciji ima mjesta za svakoga, bez obzira na porijeklo, nacionalnu ili bilo koju pripadnost.

Ovo djubre, igrac sa brojem sest mora ostati upamcen kao dokaz da u reprezentaciji nema mjesta za fasiste i slicna ****, a svi ostali bujrum da zajedno ispisemo historiju.

plavobeli
Kontakt:

Post Postao/la plavobeli » 29 nov 2018, 16:43

Brcanskamalta je napisao/la:
Medonja, prvo se informise pa komentarise...
Zastava koju ti spominjes je zastava medjunarodno priznate R BiH...potpuno legalna..
Sa druge strane,zastava LEGALNE VOJNE FORMACIJE u vidu ARBiH ,je potpuno nesto drugo i nema veze sa drzavnom zastavom...
Cuj tkz. ..krsite deyton negirate jedan narod njegov jezik kulturu drzavu....pozivate se na demokratiju a na istu ste 92 odgovorili tenkovima.
U mater ti yebem cetnicku u Pi cku.
Medo,ocigledno da ti nisi cist sa istorijom,ta zastava i ta drzava tkz RBIH nestali su u Dejtonu 21.11 1995,danasnja drzava se zove samo Bosna i Hercegovina.Kada hoces nesto da ispadnes pametan,onda se barem malo informisi.Zivi u drzavi a ne znas joj ni ime.

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 29 nov 2018, 16:45

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 29 nov 2018, 16:46

Kakav mentalni sklop moras biti pa velicati dokazanog krvoloka, koljaca i fasistu?

plavobeli
Kontakt:

Post Postao/la plavobeli » 29 nov 2018, 16:47

:nedam:
Evander je napisao/la:
Gdje si ti vidio zastqvu Armije BiH?
Eventualno, sporadicno da se neka nasla.
U svakom slucaju, to nema nikakve veze sa tetoviranjem krvoloka iz drugog svjetskog rata. Svaka civilizovana osoba se stidi toga. Da neko tetovira simbol Handzar divizije, isto bih napisao.
Ja o tome i pisem,ima ko odredjuje sta je dozvoljeno a sta ne,to sto jedno dijelu zemlje odgovara ,drugom dijelu nije po volji.Po principu samovolje i NS/FS BIH bi mogao da bude blokiran u svome radu.

Amarinho
Kontakt:

Post Postao/la Amarinho » 29 nov 2018, 16:48

Hahaha ma nemoj... Beli jesi li to ti? Beli Preletacevic?

FSRS moze samo da popusi nista vise jarane. A koliko ja znam, predstavnici iste (odnosno Srbi iz Bosne koji predstavljaju taj narod unutar NFSBIH) su pro-BiH orijentisani i apsolutno su u redu. Cuj oni lafo da blokiraju hahaha..

FIFA je mocnija organizacija od ujedinjenih nacija... pa bas nece taj slucaj moci rijesit ako bude FSRS nesto srao.. a mogli su rijest rat Rusije i Ukranije, pitanje Kosova, pitanje Gibraltara itd itd... usput jos oprali milijarde i prodali nekih 3-4 SP... a tamo neki FSRS sa ne znam kojim ne-skolovanim likovima na celu ce im bas predstavit problem... :D How yes no.
Zadnja izmjena: Amarinho, dana/u 29 nov 2018, 16:52, ukupno mijenjano 1 put.

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 29 nov 2018, 16:49

slika
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

DrFilgud
Kontakt:

Post Postao/la DrFilgud » 29 nov 2018, 16:50

Bivsi je, to je vazno! :clap:

Zaključano

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.