Igrač br. 6

Brcanskamalta
Kontakt:

Re: Igrač br. 6

Post Postao/la Brcanskamalta » 29 nov 2018, 16:52

plavobeli je napisao/la:
Brcanskamalta je napisao/la:
plavobeli je napisao/la:Ako se zabrani igranje Ogiju,FSRS i njegovi predstavnici treba da blokiraju rad saveza sve do trenutka dok se sve do jedne ne uklone zastave tkz.ABIH u trenutku kada igra reprezentacija BIH.Ako je sta pogresio treba UEFA ili FIFA da ga sankcionisu,a ne neke podguzne muve ridjobradog.
Medonja, prvo se informise pa komentarise...
Zastava koju ti spominjes je zastava medjunarodno priznate R BiH...potpuno legalna..
Sa druge strane,zastava LEGALNE VOJNE FORMACIJE u vidu ARBiH ,je potpuno nesto drugo i nema veze sa drzavnom zastavom...
Cuj tkz. ..krsite deyton negirate jedan narod njegov jezik kulturu drzavu....pozivate se na demokratiju a na istu ste 92 odgovorili tenkovima.
U mater ti yebem cetnicku u Pi cku.
Medo,ocigledno da ti nisi cist sa istorijom,ta zastava i ta drzava tkz RBIH nestali su u Dejtonu 21.11 1995,danasnja drzava se zove samo Bosna i Hercegovina.Kada hoces nesto da ispadnes pametan,onda se barem malo informisi.Zivi u drzavi a ne znas joj ni ime.
Medo, dejtonskim sporazumom samo je ukinut prefiks Republika,dok tim istim sporazumom samo je unutrasnje uredjenje definisano,dok medjunarodno priznata R BiH kontinuirano nastavlja postojati. ..Ne mozes izvlaciti iz konteksta samo sto tebi odgovara.
I slazem se za zastave neka se skloni ali TEK KADA VI POSKIDATE SVE ZASTAVE OD PRIJEDORA DO TREBINJA GENOCIDNE TVOREVINE POD KOJOM STE KLALI I UBIJALI...
Svi cemo okaciti samo dejtonsku i zdravo.
Samo bi nama da se zabranjuje i ukida. ..Vuk dlaku mijenja ali cud nikada.Nisu svi srbi cetnici ali svi cetnici jesu srbi...Sve vam yebem genocidno.
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic

"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 29 nov 2018, 16:53

Oooo nemoj da veliki FSRS bojkotuje sta cemo bez njih i njihovih velikana majko draaaagaaaa.

Mrs i Ogi i ko ga god podrzava. Presao je svaku granicu.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

plavobeli
Kontakt:

Post Postao/la plavobeli » 29 nov 2018, 16:54

Amarinho je napisao/la:
plavobeli je napisao/la:Ako se zabrani igranje Ogiju,FSRS i njegovi predstavnici treba da blokiraju rad saveza sve do trenutka dok se sve do jedne ne uklone zastave tkz.ABIH u trenutku kada igra reprezentacija BIH.Ako je sta pogresio treba UEFA ili FIFA da ga sankcionisu,a ne neke podguzne muve ridjobradog.
Hahaha ma nemoj... Beli jesi li to ti? Beli Preletacevic?

FSRS moze samo da popusi nista vise jarane. A koliko ja znam, predstavnici iste (odnosno Srbi iz Bosne koji predstavljaju taj narod unutar NFSBIH) su pro-BiH orijentisani i apsolutno su u redu. Cuj oni lafo da blokiraju hahaha..

FIFA je mocnija organizacija od ijedenjih nacija... pa bas nece taj slucaj moci rijesit ako bude FSRS nesto srao.. a mogli su rijest rat Rusije i Ukranije, pitanje Kosova, pitanje Gibraltara itd itd... usput jos oprali milijarde i prodali nekih 3-4 SP... a tamo neki FSRS sa ne znam kojim ne-skolovanim likovima na celu ce im bas predstavit problem... :D How yes no.
Ti kao ,da zivis u nekoj uredjenoj zemlji a ne u BIH,znaa da se u svim institucijama uglavnom u 99% odluke donose konsenzusom.Bas ti je Mile Kovacevic pro-bosanski orjentisan,vidjeces sada koliko su slozni kada se uhvate za vratove koliko kome pripada od Lige Nacija.

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 29 nov 2018, 16:56

plavobeli je napisao/la: Ja o tome i pisem,ima ko odredjuje sta je dozvoljeno a sta ne,to sto jedno dijelu zemlje odgovara ,drugom dijelu nije po volji.Po principu samovolje i NS/FS BIH bi mogao da bude blokiran u svome radu.
Šta vam to odgovara ? Četnici i njihovi ideali velike Srbije ? Ovaj vojvoda što ga Ogi tetovirao je ubijao i mucio po logorima i Srbe antifašiste al to je vama valjda ok jer ste danas haman svi skrenuli malo desno, možda ste samo zavadjeni s razumom, nek bude da je to,.

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 29 nov 2018, 16:57

A šta srpski narod iz genocidnog entiteta boli ku.rac šta se dešava u reprezentaciji BiH? Vi nit je osjećate svojom. nit je pratite. Sad vas odjednom zanima kad treba srbovat jer vam je to duševna hrana.
Zadnja izmjena: braco, dana/u 29 nov 2018, 16:57, ukupno mijenjano 1 put.

samoposteno
Kontakt:

Post Postao/la samoposteno » 29 nov 2018, 16:57

Potreban radnik za rad na mjesalici igrac broj 6 bi dobro dosao plata redovna instagram i fb dozvoljeni

DrFilgud
Kontakt:

Post Postao/la DrFilgud » 29 nov 2018, 16:57

Zastava sa ljiljanima nije zastava tzv Armije Bosne i Hercegovine, nego zastava medjunarodno priznate RBiH. Danasnja Bih je pravni nasljednik te drzave.
Zastava srpkog naroda u BiH danas, je ista ona zastava pod kojom su ratovali '92-'95.
Zastava hrvatskog naroda u BiH danas, je ista ona zastava pod kojom su ratovali '92-'95.
Bosnjaci su se samoinicijativno odrekli zastave s ljiljanima, kao zastave sopastvenog naroda, medjutum, ta zastava ne nosi nikakve negativne istorijske konotacije. U svakom slucaju ne vise od danasnjih , legitimnih, srpskih i hrvatskih zastava u Bih.
Bosnjaci mogu "sutra" rehabilitovati zastavu sa ljiljanima, proglasiti je zastavom bosnjackog naroda i da niko ne moze A reci.
Kontas, a sad' u prvi tattoo salon i istetoviraj Arkana preko cijelih ledja!
Zadnja izmjena: DrFilgud, dana/u 29 nov 2018, 16:59, ukupno mijenjano 2 puta.

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 29 nov 2018, 16:58

Pa to bi bilo sjajno kad bi bojkotovali, debilno glup potez, baš onako srpski :lol:
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

FA7
Kontakt:

Post Postao/la FA7 » 29 nov 2018, 17:00

Igrac br. 6 nece vise do marta odigrati utakmicu za anderleht. Tako ga nece robi vise zvati u repku, sa izgovorom nije odigro utakmice vec nekoliko mjeseci.
Crveno-Crna i Blaugrana!
"You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football club!"

Amarinho
Kontakt:

Post Postao/la Amarinho » 29 nov 2018, 17:02

plavobeli je napisao/la: Ti kao ,da zivis u nekoj uredjenoj zemlji a ne u BIH,znaa da se u svim institucijama uglavnom u 99% odluke donose konsenzusom.Bas ti je Mile Kovacevic pro-bosanski orjentisan,vidjeces sada koliko su slozni kada se uhvate za vratove koliko kome pripada od Lige Nacija.
Dobro si me skuzio barem.

Ali ima nesto veceg od nacionalizma i od ideologije neke Bosnjacke, Hrvatske, Srbske... a to je kad je u pitanju dzep kao sto si sam protumacio. Kovacevic se drzi cvrsto pozicije jer mu je debelo placena. On ce sklonit i rodjenog brata iz reprezentacije da ostane na celu iste. To se odnosni i na Dodik i na Bakira i na ovog i na onog... uostalom i u "uredjenjim" drzavama nego sto je BiH.

Sad nadjes se ti jarane koji se pali na te fazone pa dajes im glas - i oni samo kupe lovu. Mislis li sada iskreno, da Dodika ili Kovacevica zaista zanima buducnost srbskog naroda u BiH? Ili im je drago da imaju moc, da im je racun kakav jeste... A bezveze se lozis i ti a i mi na nekakve price.

Nego reci mi ti kao Srbin: Iskreno kakav je smisao te tetovaze? Eto mene kao Bosnjaka boli racku za tetovazu iskreno da ti kazem taj neki lik sto je bio aktivan prije 80 godina. Ali ne kontam taj fanatizam neceg sto je bilo prije bog zna koliko godina (medju ostalom kao sto i ne kontam recimo onu vasu "poturice" a to je bilo prije 600 godina mislim nidje veze hahahha)... isto tako bih se zapitao da je Ogi tetovirao recimo Nelson Mandelu...koji ce mu on kura.c?

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 29 nov 2018, 17:03

Zamisli, ponositi se koljačem sopstvenog naroda :tokralju: :tokralju: :rol: :rol:

Amarinho
Kontakt:

Post Postao/la Amarinho » 29 nov 2018, 17:05

Osim13 je napisao/la:Zamisli, ponositi se koljačem sopstvenog naroda :tokralju: :tokralju: :rol: :rol:
Jos mi niko nije objasnio i priznajem da sam glup i da me ne zanima to uopste, bar do sada.

Sta je taj Dzala Brat tacno radio? Koga je klao? Jel fasist ili nije? Koju od njegovih "ideologija" je mogao jedan Ognjen Vranjes, 1989 godiste, da procita, nauci a da mu se svidi?

Scholl
Kontakt:

Post Postao/la Scholl » 29 nov 2018, 17:05

samo da ponovim
Igraču broj 6 , majku ti kecnem

Miske01
Kontakt:

Post Postao/la Miske01 » 29 nov 2018, 17:06

Sabinho je napisao/la:Ne znam da li su mediji u Belgiji pisali ista o ovoj tezovazi? Mozemo ih nekako informisati ako postoji nacin, tekst bi srocili na perfektnom francuskom.
Mozda @Amarinho zna nekog od belgijskih medija?
BHF

Vucevich

Post Postao/la Vucevich » 29 nov 2018, 17:07

cuj veliki FSRS ce bojkotovati jer je savez osudio tetovazu ratnog zlocinca :bow: kakav mentalni sklop dan te ne ****

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 29 nov 2018, 17:08

Amarinho je napisao/la:
Osim13 je napisao/la:Zamisli, ponositi se koljačem sopstvenog naroda :tokralju: :tokralju: :rol: :rol:
Jos mi niko nije objasnio i priznajem da sam glup i da me ne zanima to uopste, bar do sada.

Sta je taj Dzala Brat tacno radio? Koga je klao? Jel fasist ili nije? Koju od njegovih "ideologija" je mogao jedan Ognjen Vranjes, 1989 godiste, da procita, nauci a da mu se svidi?
Hrvate najviše, a nije štedio ni Srbe, antifašiste.

Kajzer10
Kontakt:

Post Postao/la Kajzer10 » 29 nov 2018, 17:10

A eto, neka blokiraju. Fin ugled će ih pratiti kad sutradan osvanu u novinama : FSRS stao u odbranu stovatelja ratnog zlocinca, cetnistva,nacizma i čovjeka koji je patentirao spravu za mucenje.

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 29 nov 2018, 17:12

Kajzer10 je napisao/la:A eto, neka blokiraju. Fin ugled će ih pratiti kad sutradan osvanu u novinama : FSRS stao u odbranu stovatelja ratnog zlocinca, cetnistva,nacizma i čovjeka koji je patentirao spravu za mucenje.
Pa to bi odlično bilo, po ko zna koji put da pokažu pravo lice <3333

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 29 nov 2018, 17:13

FSRS je bitan koliko i ti ovdje na forumu. Neka dignu buku pa da sve ode do UEFA-e i FIFA-e, pa neka obrazloze nastalu buku time da su uvrijedjeni sto je sankcionisan igrac koji otvoreno podrzava fasisticku ideologiju. Drugo, zastave jedine legitimne vojske, medjunarodno priznate Republike BiH nisu fasisticka obiljezja, tome ce se progledati kroz prste.

Ovog sljedbenika fasisticke ideologije necemo vise gledati u reprezentaciji, a to sto je tebi krivo govori samo po sebi da nisi ni ti daleko od slicne ideologije.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 29 nov 2018, 17:14

FSRS MOLIM TE REAGUJ :ljepota:

Zaključano

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.