Igrač br. 6

ASD
Kontakt:

Re: Igrač br. 6

Post Postao/la ASD » 29 nov 2018, 17:15

Kriza izmedju saveza nasem fudbalu nikako nebi odgovarala, jer se ima puno toga za uraditi.
Nadam se da nece ovo puno rasiriti, i da ce ova kriza ostati samo na nivou Reprezentacije, a ne dalje,

DrFilgud
Kontakt:

Post Postao/la DrFilgud » 29 nov 2018, 17:15

Sta ce FSRS reagovati?
Pa saopstenje NFSBiH, podrazumijeva i FSRS.

Amarinho
Kontakt:

Post Postao/la Amarinho » 29 nov 2018, 17:17

Miske01 je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:Ne znam da li su mediji u Belgiji pisali ista o ovoj tezovazi? Mozemo ih nekako informisati ako postoji nacin, tekst bi srocili na perfektnom francuskom.
Mozda @Amarinho zna nekog od belgijskih medija?
Ma samo nek neko sastavi na twitteru fin tekst uz sliku iste tetovaze te link wikipedije tog Popa, i posalje jednom od njihovih poznatij sportskih novinara sto jedva cekaju neku pricu.

Ima ih vise.

Niels Poissonnier (@niels_27)
Kristof Terreur (@HLNinEngeland)
John Chapman (@BelgoFoot)
Sven Claes (@svenclaes)

itd... neko od njih ce nasjest na pricu sigurno..

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 29 nov 2018, 17:18

FSRS molim te reaguj, stani u odbranu sljedbenika fasisticke ideologije. :(
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 29 nov 2018, 17:21

Shulemta i plavobeli, drugara dva <3333
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

plavobeli
Kontakt:

Post Postao/la plavobeli » 29 nov 2018, 17:22

Amarinho je napisao/la:
plavobeli je napisao/la: Ti kao ,da zivis u nekoj uredjenoj zemlji a ne u BIH,znaa da se u svim institucijama uglavnom u 99% odluke donose konsenzusom.Bas ti je Mile Kovacevic pro-bosanski orjentisan,vidjeces sada koliko su slozni kada se uhvate za vratove koliko kome pripada od Lige Nacija.
Dobro si me skuzio barem.

Ali ima nesto veceg od nacionalizma i od ideologije neke Bosnjacke, Hrvatske, Srbske... a to je kad je u pitanju dzep kao sto si sam protumacio. Kovacevic se drzi cvrsto pozicije jer mu je debelo placena. On ce sklonit i rodjenog brata iz reprezentacije da ostane na celu iste. To se odnosni i na Dodik i na Bakira i na ovog i na onog... uostalom i u "uredjenjim" drzavama nego sto je BiH.

Sad nadjes se ti jarane koji se pali na te fazone pa dajes im glas - i oni samo kupe lovu. Mislis li sada iskreno, da Dodika ili Kovacevica zaista zanima buducnost srbskog naroda u BiH? Ili im je drago da imaju moc, da im je racun kakav jeste... A bezveze se lozis i ti a i mi na nekakve price.

Nego reci mi ti kao Srbin: Iskreno kakav je smisao te tetovaze? Eto mene kao Bosnjaka boli racku za tetovazu iskreno da ti kazem taj neki lik sto je bio aktivan prije 80 godina. Ali ne kontam taj fanatizam neceg sto je bilo prije bog zna koliko godina (medju ostalom kao sto i ne kontam recimo onu vasu "poturice" a to je bilo prije 600 godina mislim nidje veze hahahha)... isto tako bih se zapitao da je Ogi tetovirao recimo Nelson Mandelu...koji ce mu on kura.c?
Po meni svaka tetovaza odslikava nacin razmisljanja onoga koji je crta i nosi.Mozda je bas neki predak Ogijev bio pod komandom Vojvode Djuica,karikiram,a opet moze biti i ona da je na taj nacin da iznervira baustelce,opet mi nema logike,pola njih nema pojma ko je ta osoba i kako je izgledala,jel logicnije bi mi bilo ako je htio da napravi provokaciju onda istetovirao Drazi ,ciji lik svima poznat.Npr.Milana Gurovica licno znam,znam i motiv njegove tetovaze,usput Milanov otac je Trebinjac.
Zadnja izmjena: plavobeli, dana/u 29 nov 2018, 17:24, ukupno mijenjano 1 put.

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 29 nov 2018, 17:23

E pa ako mu je deda bio vojvoda, onda je OPRAVDANO!

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 29 nov 2018, 17:24

Osim13 je napisao/la:Shulemta i plavobeli, drugara dva <3333
Shullenti i plavobelom predstavlja cast da brane licnost koja se izivljavala nad njihovim narodima. :bow: :bow: :bow: :bow:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Wandelanoite
Kontakt:

Post Postao/la Wandelanoite » 29 nov 2018, 17:37

Momak je debil i pokušaj Balotellija, Bendtnera, Arnautovica i takvih debila, ali ovaj ostaje samo na pokušaju jer nikada nece zaigrati za neki renomirani klub i niko i ne zna za njega cak i u Srbiji, a kamoli u Evropi.

Vranjes je jedan običan seljacic kakvih ima u svakom gradu BiH koji bi dali sup.ka za to da budu na naslovnicama. Igrački naravno nikada nece biti, pa mu je preostalo ovo.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.

MElloo
Kontakt:

Post Postao/la MElloo » 29 nov 2018, 17:39

Nebitno koga je klao i ubijao, istetovirati priapdnika fasisticke ideologije iz 2. svj rata je samo po sebi neoprostivo.

Moggi
Kontakt:

Post Postao/la Moggi » 29 nov 2018, 17:41

pa men su pradjeda istaknutog handžarovca od prvog dana strijeljali partizanski zlocinci na pravdi boga prilikom oslobadjanja tuzle, sta sad trebam istetovirat handzar :tokralju:
Zarathustra

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 29 nov 2018, 17:47

Moggi je napisao/la:pa men su pradjeda istaknutog handžarovca od prvog dana strijeljali partizanski zlocinci na pravdi boga prilikom oslobadjanja tuzle, sta sad trebam istetovirat handzar :tokralju:
Ček, želiš reći da nemaš handžar istetoviran?

Miske01
Kontakt:

Post Postao/la Miske01 » 29 nov 2018, 17:52

Amarinho je napisao/la:
Miske01 je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:Ne znam da li su mediji u Belgiji pisali ista o ovoj tezovazi? Mozemo ih nekako informisati ako postoji nacin, tekst bi srocili na perfektnom francuskom.
Mozda @Amarinho zna nekog od belgijskih medija?
Ma samo nek neko sastavi na twitteru fin tekst uz sliku iste tetovaze te link wikipedije tog Popa, i posalje jednom od njihovih poznatij sportskih novinara sto jedva cekaju neku pricu.

Ima ih vise.

Niels Poissonnier (@niels_27)
Kristof Terreur (@HLNinEngeland)
John Chapman (@BelgoFoot)
Sven Claes (@svenclaes)

itd... neko od njih ce nasjest na pricu sigurno..
Eto rijeseno je, Sven Claes preuzima, hvala Amare
BHF

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 29 nov 2018, 17:54

Osim13 je napisao/la:
Moggi je napisao/la:pa men su pradjeda istaknutog handžarovca od prvog dana strijeljali partizanski zlocinci na pravdi boga prilikom oslobadjanja tuzle, sta sad trebam istetovirat handzar :tokralju:
Ček, želiš reći da nemaš handžar istetoviran?
Razočarao me je, čuj nema to istetovirano. :thumbdown:
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

DrFilgud
Kontakt:

Post Postao/la DrFilgud » 29 nov 2018, 18:06

plavobeli je napisao/la:
Amarinho je napisao/la:
plavobeli je napisao/la: Ti kao ,da zivis u nekoj uredjenoj zemlji a ne u BIH,znaa da se u svim institucijama uglavnom u 99% odluke donose konsenzusom.Bas ti je Mile Kovacevic pro-bosanski orjentisan,vidjeces sada koliko su slozni kada se uhvate za vratove koliko kome pripada od Lige Nacija.
Dobro si me skuzio barem.

Ali ima nesto veceg od nacionalizma i od ideologije neke Bosnjacke, Hrvatske, Srbske... a to je kad je u pitanju dzep kao sto si sam protumacio. Kovacevic se drzi cvrsto pozicije jer mu je debelo placena. On ce sklonit i rodjenog brata iz reprezentacije da ostane na celu iste. To se odnosni i na Dodik i na Bakira i na ovog i na onog... uostalom i u "uredjenjim" drzavama nego sto je BiH.

Sad nadjes se ti jarane koji se pali na te fazone pa dajes im glas - i oni samo kupe lovu. Mislis li sada iskreno, da Dodika ili Kovacevica zaista zanima buducnost srbskog naroda u BiH? Ili im je drago da imaju moc, da im je racun kakav jeste... A bezveze se lozis i ti a i mi na nekakve price.

Nego reci mi ti kao Srbin: Iskreno kakav je smisao te tetovaze? Eto mene kao Bosnjaka boli racku za tetovazu iskreno da ti kazem taj neki lik sto je bio aktivan prije 80 godina. Ali ne kontam taj fanatizam neceg sto je bilo prije bog zna koliko godina (medju ostalom kao sto i ne kontam recimo onu vasu "poturice" a to je bilo prije 600 godina mislim nidje veze hahahha)... isto tako bih se zapitao da je Ogi tetovirao recimo Nelson Mandelu...koji ce mu on kura.c?
Po meni svaka tetovaza odslikava nacin razmisljanja onoga koji je crta i nosi.Mozda je bas neki predak Ogijev bio pod komandom Vojvode Djuica,karikiram,a opet moze biti i ona da je na taj nacin da iznervira baustelce,opet mi nema logike,pola njih nema pojma ko je ta osoba i kako je izgledala,jel logicnije bi mi bilo ako je htio da napravi provokaciju onda istetovirao Drazi ,ciji lik svima poznat.Npr.Milana Gurovica licno znam,znam i motiv njegove tetovaze,usput Milanov otac je Trebinjac.
Bezvezan ti je ovaj pokusaj da odbranis neodbranjivo.
Samo potvrdjujes , nazalost, rasireno vjerovanje da vecina Vranjesevih sunarodnjaka, razmislja kao taj maloumnik.
To nije dobro, osim ako ti/vam je cilj da ne bude dobro?

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 29 nov 2018, 18:18

Naziv teme :thumbup:
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

IgmanskiVukovi
Kontakt:

Post Postao/la IgmanskiVukovi » 29 nov 2018, 18:34

Gov*no iztjerati i zaključati temu. Ako slučajno ne dobije nogu, kolektivno bojkotovati sljedeče utakmice!!

Amarinho
Kontakt:

Post Postao/la Amarinho » 29 nov 2018, 18:46

Evo nasjeli su svi novinari njihovi na pricu. Nek Miske podjeli 2-3 linka.

Nadam se da ce i u Anderlehtu bit neka sankcija.

DrFilgud
Kontakt:

Post Postao/la DrFilgud » 29 nov 2018, 18:49

Amarinho je napisao/la:Evo nasjeli su svi novinari njihovi na pricu. Nek Miske podjeli 2-3 linka.

Na ciju pricu?

Amarinho
Kontakt:

Post Postao/la Amarinho » 29 nov 2018, 18:58

DrFilgud je napisao/la:
Amarinho je napisao/la:Evo nasjeli su svi novinari njihovi na pricu. Nek Miske podjeli 2-3 linka.

Na ciju pricu?
Pa na tog nekog sto im je obratio paznju na tetovazu.

Evo sve prije par minuta.

https://m.nieuwsblad.be/cnt/dmf20181129_03998383

https://www.voetbalprimeur.be/nieuws/85 ... eage-.html

https://m.hln.be/sport/voetbal/belgisch ... ~ae63b81e/

Zaključano

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.