Igrač br. 6
Re: Igrač br. 6
Sutra umro majku li ti djikansku
Ko li mu je pisao ovo, on nije garant, nije bio u školi kada se učilo pisanje, opravdano odsutan na ispiranju mozga
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Uaaaa, sutni ga Begicu. Lizac guze Beusu i hrvatima. Sad ne smije ni od Kovacevica i srbendi.
-
Eisenbahner1921
- Kontakt:
Kidnapovati ga i na srcu mu istetovirati "Republika Kosovo" a preko citavih ledja Kulhuvallahu.
Životni saputnik! 1921
-
nebeskasila
- Kontakt:
Sa ovim je zavrsio sve. Toliko biti glup da sebi Unisti karijeru zbog nekih gluposti. Ovo je neki njegov inat. A naucio ga u kuci svojoj i mislim da ga vise niko ne zeli u repki. Prosinecki ga ne treba zvati
Meni je jos smjesnije i apsurdnije da ti zivis 20 km udaljen od Vozuce, a ovdje mjesecima branis cetnika koji se ponosi svojim cetnistvom (to potvrdjuje i ovaj njegov zadnji intervju). Ako si toliko naivan i donekle zatucan, onda stvarno nemam rijeci, a mislio sam da si ok momak.ASD je napisao/la: Djelimicno si upravu.
U odbrani Bosne, sirenju vjere i nacije, patriotizmu su najglasniji ljudi iz dijaspore.
A to je vjeruj ljudima ovdje smijesno.
Radio sam vani, znam kako je to, druzis se s ljudima drugih nacionalnosti, ne zanimaju te njihovi politicki pogledi i ti ne iznosis svoje ali opet te pogodi neki kompleks i nama u BiH solis pamet kako se treba BiH braniti.
Btw, zivio nam Naser Oric!
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Ma ko ste vi bagro forumska i dijasporska da cijenite sta je Momcilo Djujic za Vranjesa i njegove sunarodnjake

Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Po ovome saopstenju se vidi da je Ognjen veoma glup i i da ima mentalitet prosjecnog balkanskog kromanjonca. Njemu je pojam tolerancije uvazanje razlicitosti cak i ako ta razlicitost podrazumijeva idoliziranje zlocina, nacizma i fasizma. Zasto bih ja takve uvazavao? Pa za takve imam samo kamen po glavi, realno.
Dalje, borio se protiv neprijatelja? Treba reci da je covjek kojem se Ognjen divi otvoreno stao na najtamniju stranu historije i kolaborirao sa ljudima koji su pocinili najstrasnije zlocine u historiji covjecanstva? Ko je tu zapravo neprijatelj a ko prijatelj?
I ono jedino sto je tacno je da on ima pravo od svog tijela raditi sta hoce. Ali to povlaci jos jednu neoborivu cinjenicu a to je da savez, selektor i ljudi oko njih imaju svako pravo da takve mentalno poremecene osobe odstrane od reprezentacije.
Dalje, borio se protiv neprijatelja? Treba reci da je covjek kojem se Ognjen divi otvoreno stao na najtamniju stranu historije i kolaborirao sa ljudima koji su pocinili najstrasnije zlocine u historiji covjecanstva? Ko je tu zapravo neprijatelj a ko prijatelj?
I ono jedino sto je tacno je da on ima pravo od svog tijela raditi sta hoce. Ali to povlaci jos jednu neoborivu cinjenicu a to je da savez, selektor i ljudi oko njih imaju svako pravo da takve mentalno poremecene osobe odstrane od reprezentacije.
ASD je napisao/la: Cetnici su na Zapadu slobodni, moze se reci i postovani.
Evo konkretno ovaj Djujic je od Partizana pobjegao u Francusku, zivio neko vrijeme u Parizu pa se preselio u Ameriku gdje su imali najbolji status.
Drzao je govor u Kanadi, Draza mislim ima spomenik u Australiji, visoko odlikovanje u Americi.
Nazalost, imaju nepravedno dobar status u drustvu, jedino je Tito znao s takvima.
Ne vjerujem da ce se jedan Anderlecht puno zahebavati s tim.
Pa ja nisam naveo ni Francusku ni Ameriku.
Francuzi su ultra desno orijentisani, covjek kao sto je Le Pen i njegova stranka Front National ima nevjerovatnu podrsku. Naravno za vrijeme drugog svjetskog rata su nacisticke ideologije ima li ogrovnu podrsku, pogotovu po ovim gradovima sto su prema Njemackoj orijentisani. Amerikancima je vazan taj "freedom of speech" da uglavnom si slobodan i da kazes sta god mislis (dok nije protiv njih). Zato postoje tamo i te Sekte i te divlje organizacije.
Uglavnom hocu da kazem, da Vranjes vise nece bit igrac Anderlechta i to ce mo vjerovatno u toku dana saznat.
boze dragi koliko glup moras biti i govoriti da je ovaj cetnik heroj, lik koji je suradivao sa ustasama , nijemcima i talijanima , koji je ubijao i srbe , hrvati , muslimane, rome , jevreje....kako ti neko takav moze biti heroj pa objasni kretenu jedan
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
https://www.voetbalkrant.com/nl/nieuws/ ... k-reageert
Poprilicno sam iznenadjen.
Trener Vanhaezebrouck je odprilike manje vise stao u njegovu odbranu.
Naslovnica: "Sad odjednom se pojavila ta tetovaza..."
"Na pocetku sezone je igrao Vranjes jako (dobro). Medjutim je ispao iz kombinacije trenutno zbog izgubljenih bodava. Crvenih, zutih, penala.
Anderlecht danas nije trenirao. Diskusija izmedju trenera Vanhaezebroucka i direktora Michaela Verschuerena sa Vranjesom jos izostaje.
Poprilicno sam iznenadjen.
Trener Vanhaezebrouck je odprilike manje vise stao u njegovu odbranu.
Naslovnica: "Sad odjednom se pojavila ta tetovaza..."
Ognjen je odigrao toliko utakmica za reprezentaciju Bosne i Hercegovine i sad su dosli sa tom tetovazom kad je vec svakako on pod pritiskom medija. Ako hoce te pregledaj te mu citavo tijelo, jer je on pun tetovaza."Ognjen speelde al zoveel matchen voor de Bosnische nationale ploeg zonder dat iemand erover sprak. Nu komt men ermee naar buiten nadat hij in een mediastorm terechtkwam door die post. Als je hem helemaal wil onderzoeken, hij staat vol met tatoeages hé."
Otpisan?Afgeschreven?
Al lijkt Vranjes momenteel niet meer in de plannen van Hein voor te komen. "Begin dit seizoen was hij sterk. Maar door sommige van zijn beslissingen hebben we punten verloren. Rood, penalty, twee gele kaarten... Je kan de beste zijn, maar als je je ploeg punten kost..."
Anderlecht trainde vrijdag nog niet. Het aangekondigde gesprek van Vanhaezebrouck en algemeen directeur Michael Verschueren met Vranjes moet er nog komen.
"Na pocetku sezone je igrao Vranjes jako (dobro). Medjutim je ispao iz kombinacije trenutno zbog izgubljenih bodava. Crvenih, zutih, penala.
Anderlecht danas nije trenirao. Diskusija izmedju trenera Vanhaezebroucka i direktora Michaela Verschuerena sa Vranjesom jos izostaje.
joj da ga robi pozove iako vise nema sanse kakvo bi ludilo bilo na tribinama hebo bi narod i prosineckog i igraca sa brojem 6 i sve redom... 
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Što se mene tiče nek ga Juventus kupi i nek igra umjesto Kansela, al za reprezentaciju je svoje odigrao. Čuj "ako se pokaje oprostit", a njemu ovo ko zna koji ispad po redu. Hajmo onda i Sratku oprostit, ima iza sebe samo jedan genocid, možda ne bi više nikad to uradio. 
DaBogda izgubili svaku koju ovaj ker igra, sjedi na klupi i posmatra sa tribina kao igrač pod suspenzijom.
DaBogda izgubili svaku koju ovaj ker igra, sjedi na klupi i posmatra sa tribina kao igrač pod suspenzijom.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Pa kako je neko ikako mogao braniti ovog glupana.
Treba ga nabijat na kolac danima, sedmicama, mjesecima.. Nek nauči lekciju i da nikad više ne proviri u javnost. I da se ostali koji bi pokušali nešto slično nauče nekom redu.Raonffa je napisao/la:Ma samo ga više ne zoveš, novinari mu prestanu davati medijski prostor i gotovo, ne vidim šta je tu toliko teško.
Samo u kost, nema popuštanja i opraštanja i guranja pod tepih.
A za ove što govore da jesu srbi i hrvati u BiH, neka vam pokažu ličnu kartu pa vidite šta su.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Ja cu ti pokazat svoju, na njoj je tamo neka skroz treca zastava - nije uglavnom bosanska. Opet ako me neko pita, ja kazem da sam Bosanac...wobly92 je napisao/la: A za ove što govore da jesu srbi i hrvati u BiH, neka vam pokažu ličnu kartu pa vidite šta su.
Jel grijesim ili?
Ako si rođen u BiH, jesi pripadnik jednog od ta 3 konstitutivna naroda, ali državljanin si BiH, a ako si u Austriji rođen, ti si Austrijanac, i tamo ćeš imati njihovu ličnu, pa makar ih mrzio iz dna duše.Amarinho je napisao/la:Ja cu ti pokazat svoju, na njoj je tamo neka skroz treca zastava - nije uglavnom bosanska. Opet ako me neko pita, ja kazem da sam Bosanac...wobly92 je napisao/la: A za ove što govore da jesu srbi i hrvati u BiH, neka vam pokažu ličnu kartu pa vidite šta su.
Jel grijesim ili?
Mislim da je stvarno smiješno da se ovo mora pojašnjavati.
Tek sad vidim šta debil napisa, kakvo obrazloženje, kakav cigan od četalja...
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Ako nam je Ogi htio reći da je ovolika prašina zbog tetovaže podignuta zbog naše političke i historijske nepismenosti, tu jeste u pravu. Radio je u prošlosti i gore stvari i opet nikada nije bio ovoliko osuđivan, mase ne mogu prepoznati zlo izuzev četnika sa kokardom i bradom. Baš moraš biti direktan da bi te razumjeli. Prva tetovaža koja po 100. put nije predstavljala granice nikakvog entiteta je slala puno opasniju poruku od ove, i dalje to tvrdim. Samo što to mnogi nisu prepoznali.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.