FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

miky_hz
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la miky_hz » 01 dec 2018, 19:48

I fakat semafor uzivo dosta ljepse izgleda nego na slikama. Pogotovo kad je nocna ovako.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

dundee
Kontakt:

Post Postao/la dundee » 01 dec 2018, 19:48

jbg oni navikli da ga popuse bez i jedne sanse..kad naprave nekom sansu misle da su bolji bili za to poluvrijeme..citam komentare, kazu tesko pokradeni za ofsajde

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 01 dec 2018, 19:49

Konačno jesen blistava, poslije odmora slijedi i zlatno proljeće!

Prije svega čestitke stručnom štabu, igračima, ljudima iz uprave i svim ostalim u klubu na uspješnoj polusezoni.

Ova naša ekipa je strašna. Nas nijedna ekipa nije nadigrala, čak i one utakmice koje nismo pobjedili bili smo bolji. Prednost na tabeli je mogla i trebala biti veća, ali.. svi znamo, nema veze, ova ekipa ovu prednost neće ispustiti, može je samo povećati.
Iskreno se nadam da će igrači na odmor sa punim džepovima, zaslužili su!
HUSREF MUSEMIĆ!! Svaka čast šefe na odličnom poslu i rezultatima, išli smo u svakoj utakmici na pobjedu, pokazali smo muda i posle poraza od Atalante protiv Slobode, nakon kiksa protiv GOŠK-a kući i katastrofalne atmosfere otišli smo na Grbavicu po pobjedu, otišli smo u Mostar bez cijelog veznog i bez pola ekipe da pobjedimo.

Što se tiče pojačanja i produženje ugovora, iskreno, ako se i ne produže ugovori a ako se titula osvoji, ja im ništa neću zamjeriti ali mislim da će bar 2/3 igrača produžiti od onih važnijih a kojima ističu ugovori (Rahman, Velkoski, Adukor). Ja bi preko zime pojačao ekipu na desnom beku, i ako iskoči kakav kvalitetan igrač, slobodan, doveo bi naravno bilo koju poziciju da igra, ali nije pod moranje. Desni bek i produžetak ugovora ovim bi bilo perfektno. Ako se i ne produže ugovori imamo opet u izlogu finih igrača, Adukora može zamjeniti Welbek, Rahmanovića onaj Milanović iz Krupe..

Još jednom, čestitke ekipi i SŠ na odličnoj polusezoni. HVALA VAM!
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 01 dec 2018, 19:56

Inijesta je napisao/la:
AlfredNobel je napisao/la:
Inijesta je napisao/la:Ovo je bilo skroz neozbiljno danas, isto ko da su bez ikakve pripreme usli u utakmicu, ona zajebancija Tatara je za ozbiljnog razgovora, valjaj ih kad imas sigurnu prednost a ne onako
Hvala Bogu na bodovima, steta to nije razlika veca, al et u prvom kolu na proljece mi 3 bodaa iz tuzle aBd a skutori na pecari nek x odigraju i dosta

I ja sam misljenja da nam je desni bek prioritet, Sabanovic je uzasan bio, sefko ga okreto ko debila a isto to mu je radio i Veselinovic na derbiju , ostavit ga ko 2 opciju nek sazri a dovest kako treba desnog beka

Kovacevicu danas utakmica karijere, strasno je branio, bravo momak
Pretjeruješ ga malo oko Tatara.. Promašio pa promašio, promaše i najveći. Promaši i Under u LP s metar, pa nije smak svijeta.
Ne mislim brate da mu treba psovat sve po spisku nego mu reci da to vise ne radi, i ne samo on nego cijela ekipa, kad igramo jednostavno i ozbiljno puno bolje izgleda i dodjes lakse do pobjede, ovako na 1-0 ti se zajebavas sam pred golmanom neke laznjake pucas, u slijedecem napadu vec te kazne , zamisli da je tako 10 min do kraja tekme **** bi se vratio
Ako cemo se s Romom poredit necemo daleko dogurat :mrgreen:
Ma to je sekunda, brzo se sve to izdešava. I on kad pogleda snimak, reći će treba sam ovo, pa ovako, pa onako itd. Under je samo primjer, imaš svako kolo u ligama petice nekog takvog.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

baboatif
Kontakt:

Post Postao/la baboatif » 01 dec 2018, 19:58

Bordo praznici mogu da pocnu ❤❤❤❤
Svi u napad,jedan je HASE

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 01 dec 2018, 19:59

miky_hz je napisao/la:I fakat semafor uzivo dosta ljepse izgleda nego na slikama. Pogotovo kad je nocna ovako.
Ma apsolutno, pa skontaj samo na cemu smo pratili vrijeme do neki dan, pogotovo na starom semaforu nisi mogao vidjeti sa Istoka minute ako bi se tekma igrala u dnevnom terminu i ako je suncano. Semafor je perverzija i pomak je bilo sta da drzava/opstina ili bilo ko uradi na onom stadionu. Svakako nije nase vlasnistvo i ne trebamo se zamarati koliko se ko ugradio i slicno.

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 01 dec 2018, 20:07

Da spomenem i ovu činjenicu, sa današnom pobjedom gotovo pa sigurno ćemo u završni krug prvenstva ući kao prvoplasirani što znači da će nam ekipa Zrinjskog doći na Koševo i da ćemo u odnosu na njih imati jednu utakmicu kući više. Mi ako ovako nastavimo tj. ako dobro uđemo u prvenstvo na proljeće možemo napraviti veliku prednost i u odnosu na Zrinjski i mirno prvenstvo privesti kraju. BORDO PRAZNICI MOGU POČETI!
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 01 dec 2018, 20:08

Da li neko ima crno na bijelo kolika je cifra investicija Sabre u ovom prvom dijelu sezone? Hvala. :malasmlijekom:

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 01 dec 2018, 20:14

GradKamena2 je napisao/la:Cestitke na ovoj jesenjoj tituli,najbolji ste bili ovu jesen.

Vidimo se na proljece borba se nastavlja pa ko koga naguzi,samo nek nisu plavi !
:salut: :salut:

StariGrad071
Kontakt:

Post Postao/la StariGrad071 » 01 dec 2018, 20:31

Tezak teren, leden, mi odigrali solidno, i takvi srvorimo 7 sansi pored golova, ne moze svaka sansa uci ****. Cestitke svima, posebno velikom sefu!!

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 01 dec 2018, 20:52

Nego prvo kolo na proljece mi idemo Tuzli, a zrinjski ide listici, uhh moglo bi se otici na +8 kako bi to extra bilo

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 01 dec 2018, 20:53

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

LegendKiller
Kontakt:

Post Postao/la LegendKiller » 01 dec 2018, 20:53

Igrači i stručni štab neka se prvo odmore, zaslužili su.
Nakon toga treba izvući pouke iz prethodnih sezona, I maksimalno odraditi pripreme.
Ne smiju nam se ponoviti "bordo proljeća", iz prethodne 2-3 sezone, kada nam se sve raspadalo posle 3 odigrane tekme.

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 01 dec 2018, 20:58

Sve čestitke i igračima i strucnom štabu,potpuno zasluženo,dominatno,efikasno...Samo tako momci i nema brige
BRAVO MAJSTORIII

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 01 dec 2018, 21:14

KrajisnikBosnjak je napisao/la:Da su imali 11 igrača teško bi mi ovo uzeli. Hvala Bogu pa ide sad pauza.
!5 dana se bojali Zvijezde , a bodove sa Celikom upisali u avgustu . Najteze su vec pobjedjene utkmice. Hvala Bogu pa nismo kaznjeni.+5 dobro , ali ne i odlicno. Bit ce TITULA ,aBd imamo sto drugi nemaju. :thumbup: :bih:
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

Esport
Kontakt:

Post Postao/la Esport » 01 dec 2018, 21:15

3 gola, 3 boda.
Sada uzivati ove zimske dane na logodnoj temparaturi +5

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 01 dec 2018, 21:17

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 01 dec 2018, 21:25

I daj Husrefe zivotati nek Tatar izvodi ove prekide(kornere,faulove sa strane) .Bez dileme najbolje to u ekipi radi,nevezano za ovo sto je veceras pao gol nakon njegovog kornera.Ali stvarno nam ti prekiditi gdje se ubacuje lopta uglavnom nisu nizasta ,Krle to realno tanko gadja.Trebat ce nam ti prekiditi ko suho zlato kad bude neki losiji teren,ohladi kapitenu ti sa izvodjenjem daj covjeku koji to radi bolje od tebe :pray:

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 01 dec 2018, 21:26

Je li izašao klip s svim šansama?

Burberry46
Kontakt:

Post Postao/la Burberry46 » 01 dec 2018, 21:37

Jesen blistava, cestitke igracima i strucnom stabu.

Semafor izgleda sasvim ok, 100 puta bolje nego onaj prahistorijski.
1946

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Ammko99, misstianopenaldo i 44 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []