FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Osttribine
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ma apsolutno, pa skontaj samo na cemu smo pratili vrijeme do neki dan, pogotovo na starom semaforu nisi mogao vidjeti sa Istoka minute ako bi se tekma igrala u dnevnom terminu i ako je suncano. Semafor je perverzija i pomak je bilo sta da drzava/opstina ili bilo ko uradi na onom stadionu. Svakako nije nase vlasnistvo i ne trebamo se zamarati koliko se ko ugradio i slicno.miky_hz je napisao/la:I fakat semafor uzivo dosta ljepse izgleda nego na slikama. Pogotovo kad je nocna ovako.
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Da spomenem i ovu činjenicu, sa današnom pobjedom gotovo pa sigurno ćemo u završni krug prvenstva ući kao prvoplasirani što znači da će nam ekipa Zrinjskog doći na Koševo i da ćemo u odnosu na njih imati jednu utakmicu kući više. Mi ako ovako nastavimo tj. ako dobro uđemo u prvenstvo na proljeće možemo napraviti veliku prednost i u odnosu na Zrinjski i mirno prvenstvo privesti kraju. BORDO PRAZNICI MOGU POČETI!
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
- AlfredNobel
- Kontakt:
Da li neko ima crno na bijelo kolika je cifra investicija Sabre u ovom prvom dijelu sezone? Hvala. :malasmlijekom:
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
GradKamena2 je napisao/la:Cestitke na ovoj jesenjoj tituli,najbolji ste bili ovu jesen.
Vidimo se na proljece borba se nastavlja pa ko koga naguzi,samo nek nisu plavi !
- StariGrad071
- Kontakt:
Tezak teren, leden, mi odigrali solidno, i takvi srvorimo 7 sansi pored golova, ne moze svaka sansa uci ****. Cestitke svima, posebno velikom sefu!!
Nego prvo kolo na proljece mi idemo Tuzli, a zrinjski ide listici, uhh moglo bi se otici na +8 kako bi to extra bilo
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- LegendKiller
- Kontakt:
Igrači i stručni štab neka se prvo odmore, zaslužili su.
Nakon toga treba izvući pouke iz prethodnih sezona, I maksimalno odraditi pripreme.
Ne smiju nam se ponoviti "bordo proljeća", iz prethodne 2-3 sezone, kada nam se sve raspadalo posle 3 odigrane tekme.
Nakon toga treba izvući pouke iz prethodnih sezona, I maksimalno odraditi pripreme.
Ne smiju nam se ponoviti "bordo proljeća", iz prethodne 2-3 sezone, kada nam se sve raspadalo posle 3 odigrane tekme.
Sve čestitke i igračima i strucnom štabu,potpuno zasluženo,dominatno,efikasno...Samo tako momci i nema brige
BRAVO MAJSTORIII
BRAVO MAJSTORIII
-
Samozdravlje
- Kontakt:
!5 dana se bojali Zvijezde , a bodove sa Celikom upisali u avgustu . Najteze su vec pobjedjene utkmice. Hvala Bogu pa nismo kaznjeni.+5 dobro , ali ne i odlicno. Bit ce TITULA ,aBd imamo sto drugi nemaju.KrajisnikBosnjak je napisao/la:Da su imali 11 igrača teško bi mi ovo uzeli. Hvala Bogu pa ide sad pauza.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
3 gola, 3 boda.
Sada uzivati ove zimske dane na logodnoj temparaturi +5
Sada uzivati ove zimske dane na logodnoj temparaturi +5
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
I daj Husrefe zivotati nek Tatar izvodi ove prekide(kornere,faulove sa strane) .Bez dileme najbolje to u ekipi radi,nevezano za ovo sto je veceras pao gol nakon njegovog kornera.Ali stvarno nam ti prekiditi gdje se ubacuje lopta uglavnom nisu nizasta ,Krle to realno tanko gadja.Trebat ce nam ti prekiditi ko suho zlato kad bude neki losiji teren,ohladi kapitenu ti sa izvodjenjem daj covjeku koji to radi bolje od tebe 
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- AlfredNobel
- Kontakt:
- Burberry46
- Kontakt:
Jesen blistava, cestitke igracima i strucnom stabu.
Semafor izgleda sasvim ok, 100 puta bolje nego onaj prahistorijski.
Semafor izgleda sasvim ok, 100 puta bolje nego onaj prahistorijski.
1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Da nema Sarajeva ja bi bio normalan
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
-
bordopoeta
- Kontakt:
Od srca čestitke igračima, SŠ, Hadžiji i bezbeli svim navijačima bordo-bijele boje! Tako su nas usrećili, kao što kaže ona pjesma :"Za sriću mi malo triba...". Fantastično odrađena polusezona, iznad svih očekivanja, nakon ne baš sjajnog početka. Kada je bilo najteže momci su pokazali od kakvog su materijala sazdani. Ne bih da budem veći katolik od pape, smatram da to i Hadžija i SŠ bolje znaju od svih nas na forumu, ali bih volio kada bi se popravila igra u odbrani, malo utegnula, pa što da ne i kadrovski pojačala, jer je odbrana temelj svakog tima, kao što bi rekao veliki Alex Ferguson:
"Odbrana osvaja titule". Mnogo zdravlja i još više sreće, dragi moji pitari! I aBd do duple!!!
"Odbrana osvaja titule". Mnogo zdravlja i još više sreće, dragi moji pitari! I aBd do duple!!!
Odlično je ovo. Ne volim onu ne ozbiljnost i ležernost. +5 i na odmor. Dovesti na deficitarnim pozicijama igrače i napast duplu.
Laznjak je napisao/la:Da nema Sarajeva ja bi bio normalan