NK Široki Brijeg
- Evolve
- Kontakt:
Re: NK Široki Brijeg
O kome je riječ ?since1948 je napisao/la:Cuo sam da dovodimo jednog kapitalca stopera iz nase lige
NK Široki Brijeg
Ako mislite spekulirat o imenima i ostalom idite preko pp. Ne iznosite imena javno. Znate kako e do sad bilo.Evolve je napisao/la:O kome je riječ ?since1948 je napisao/la:Cuo sam da dovodimo jednog kapitalca stopera iz nase lige
It's better when it's live
Prvo bih očistio svlačionicu,pokušao raskidati s Bagarićem,Perkovićem,Begonjom,Nikićem i možda Babićem.
Pišite u p.p o potencijalnim transferima ako se netko mota,a želje slobodno javno
Pišite u p.p o potencijalnim transferima ako se netko mota,a želje slobodno javno
Samo jedno ime
Sve preko pp naravno,ne treba nam.opet situacija kad smo klubu nastetili radi gluposti.
Poslao sam Orjuni i Evolveu njima se javljajte da ne saljem sad svakom
Ponavljam ovo je samo "nacuo sam" nikako provjerena info pogotovo jer prijrlazni rok nije ni poceo
Poslao sam Orjuni i Evolveu njima se javljajte da ne saljem sad svakom
Ponavljam ovo je samo "nacuo sam" nikako provjerena info pogotovo jer prijrlazni rok nije ni poceo
SAMO ŠIROKI!
Nek vam Ustanik kaže kako je on prošao kad mi je mislio sakriti prošlu info
Salji i meni, pripaziti samo provjerenima...
Više ih po Njemačkoj i inozemstvu nego ovdje nažalost.Orjuna je napisao/la: Šara se i po Njemačkoj.. Svaka čast momci
Igraj Široki ti si najbolji!
Pozdrav
Evo izvještaja sa tekme...
Youtube: 1921tv
Facebook: 1921.ba
Instagram: 1921.ba
Facebook: 1921.ba
Instagram: 1921.ba
- Evolve
- Kontakt:
Koja je ljepota igrati na dobrom travnjaku kao što je onaj na Grbavici. Isplati se svaka marka koju uložiš u njega. Rećemo, ona akcija kod drugog gola, sumnjam da bi išta bilo od onoga da je bio teren lošiji. Zapela bi lopta u glib, igrač bi malo proklizao, možda bi lopta odskočila, sve sitnice ali sve vode do toga hoćeš zabit ili ne. Kad lopta klizi po površini jedino ograničenje je ograničenje samog igrača tj njegova kvaliteta. Stvarno užitak. Nadam se da ćemo i mi na Pecaru nekad dočekat onaku podlogu, i ne samo mi, što više terena po PLBiH.
NK Široki Brijeg
Bas sam isto maloprije mislio napisat. Da je prijasnjih godina bilo vise ovakvih terena bila bi jos koja titula u nas. Uvijek najbolje igramo na BP i na Grbavici. Ocito s razlogomEvolve je napisao/la:Koja je ljepota igrati na dobrom travnjaku kao što je onaj na Grbavici. Isplati se svaka marka koju uložiš u njega. Rećemo, ona akcija kod drugog gola, sumnjam da bi išta bilo od onoga da je bio teren lošiji. Zapela bi lopta u glib, igrač bi malo proklizao, možda bi lopta odskočila, sve sitnice ali sve vode do toga hoćeš zabit ili ne. Kad lopta klizi po površini jedino ograničenje je ograničenje samog igrača tj njegova kvaliteta. Stvarno užitak. Nadam se da ćemo i mi na Pecaru nekad dočekat onaku podlogu, i ne samo mi, što više terena po PLBiH.
SAMO ŠIROKI!
- UstanikSBII
- Kontakt:
Haha majke mi se ne sjecam sta je bilosretan123 je napisao/la:Nek vam Ustanik kaže kako je on prošao kad mi je mislio sakriti prošlu info![]()
DOĐOH VICE UGASIH!?!?!?
Zadnja klupa SS.ba liga!
Dulce et decorum est pro patria mori.
HKK Široki
Prvenstva: 10 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Zadnja klupa SS.ba liga!
HKK Široki
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
- UstanikSBII
- Kontakt:
Pogurat cemo i vas nema problemaFSB je napisao/la:UstanikSBII je napisao/la:Haha majke mi se ne sjecam sta je biloinace neki dan sam za istim stolom u Domanu sreo Maminja, Silica i Gocu samo nek skuhaju 4/5 dobrih igraca i dobar
DOĐOH VICE UGASIH!?!?!?
Zadnja klupa SS.ba liga!
HKK Široki
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Zadnja klupa SS.ba liga!
HKK Široki
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Sad gledam sazetak na 1921. A je ga Bager odglumio,nije mu Neymar ravan 
SAMO ŠIROKI!
Di ćeš bolje potvrde da sam gadan, odmah toliko je jako bilo da ne može ništa zapamtiti više.UstanikSBII je napisao/la:Haha majke mi se ne sjecam sta je bilosretan123 je napisao/la:Nek vam Ustanik kaže kako je on prošao kad mi je mislio sakriti prošlu info![]()
Salji i meni, pripaziti samo provjerenima...inace neki dan sam za istim stolom u Domanu sreo Maminja, Silica i Gocu samo nek skuhaju 4/5 dobrih igraca i dobar
Kad se citaju stari postovi i naleti se na ovokontrola je napisao/la:Bravo, za njega govore da je dobar trener.KingJamesMVP je napisao/la:Gdje je Boris Pavić, jel on slobodan?
- Evolve
- Kontakt:
Nije on meni tako loš bio. Da smo imalo malo bolju realizaciju ostao bi on vjerovatno. Ali evo, pokazalo se citavu sezonu isti problem.sb1996 je napisao/la:Kad se citaju stari postovi i naleti se na ovokontrola je napisao/la:Bravo, za njega govore da je dobar trener.KingJamesMVP je napisao/la:Gdje je Boris Pavić, jel on slobodan?
NK Široki Brijeg
Je li moguće da je naš daleko najbolji igrač Bernardom Matić zapravo naš igrač i to do još sljedeću sezonu isto?
Prečudno mi je da nema jedno 10 ponuda za njega. Mlad, odličan razbija protivničkih napada, dobar pregled igre i centar šut, izvanredna skok igra. Po mom mišljenju, kompletan igrač za HNL ekipe izuzev Dinama, cvajtu, drugu talijansku ili ove poznate klubove iz istočnih zemalja izuzev najbolji ruskih i ukrajinskih.
Prečudno mi je da nema jedno 10 ponuda za njega. Mlad, odličan razbija protivničkih napada, dobar pregled igre i centar šut, izvanredna skok igra. Po mom mišljenju, kompletan igrač za HNL ekipe izuzev Dinama, cvajtu, drugu talijansku ili ove poznate klubove iz istočnih zemalja izuzev najbolji ruskih i ukrajinskih.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Argentina, Ferroviere1987, sakahuligana, Zaboljesutra i 23 gosta.