Da, Matić je nas igracsretan123 je napisao/la:Je li moguće da je naš daleko najbolji igrač Bernardom Matić zapravo naš igrač i to do još sljedeću sezonu isto?
Prečudno mi je da nema jedno 10 ponuda za njega. Mlad, odličan razbija protivničkih napada, dobar pregled igre i centar šut, izvanredna skok igra. Po mom mišljenju, kompletan igrač za HNL ekipe izuzev Dinama, cvajtu, drugu talijansku ili ove poznate klubove iz istočnih zemalja izuzev najbolji ruskih i ukrajinskih.
NK Široki Brijeg
Re: NK Široki Brijeg
It's better when it's live
Meni je uopce nevjerovatno da on nije otiso ovo ljeto i to DZABA. Ovakvi kapitalci se ne zadrzavaju u BiH ligi,osim ako su ozljeđenk naravnosretan123 je napisao/la:Je li moguće da je naš daleko najbolji igrač Bernardom Matić zapravo naš igrač i to do još sljedeću sezonu isto?
Prečudno mi je da nema jedno 10 ponuda za njega. Mlad, odličan razbija protivničkih napada, dobar pregled igre i centar šut, izvanredna skok igra. Po mom mišljenju, kompletan igrač za HNL ekipe izuzev Dinama, cvajtu, drugu talijansku ili ove poznate klubove iz istočnih zemalja izuzev najbolji ruskih i ukrajinskih.
SAMO ŠIROKI!
Imao je i Zloma,pa šta bi?
Ima neka caka u ugovoru,tako ovde po kuloarima pričaju.
Ima neka caka u ugovoru,tako ovde po kuloarima pričaju.
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....
Strah je neizlječiva bolest....
ne prizivajte vr*ga....neka njega, zašto mi ne bismo mogli imati dobrog igrača poput njega....bolje da se ne raspitujusince1948 je napisao/la:Meni je uopce nevjerovatno da on nije otiso ovo ljeto i to DZABA. Ovakvi kapitalci se ne zadrzavaju u BiH ligi,osim ako su ozljeđenk naravnosretan123 je napisao/la:Je li moguće da je naš daleko najbolji igrač Bernardom Matić zapravo naš igrač i to do još sljedeću sezonu isto?
Bilobrk
Dino, NOVI, Perkovic, Markovic
Matic, NOVI
Turcin, Eliomar, Franjic
NOVI
Matic, NOVI
Turcin, Eliomar, Franjic
NOVI
"Borak, Lištica, Pecara svetinje.. "
Marić i Jurić su neminovni u prvih 11,ne mozemo zivjeti bez prodaje igrača. Po meni bi taj dvojac trebao gurati te malog MarušićaLoveSB96 je napisao/la:Bilobrk
Matic, NOVI
Turcin, Eliomar, Franjic
NOVI
Samo jedno ime
Jel' no u Matića onaj "otvoreni" ugovor? Vjerujem da je Šilić to uspio bez problema ispregovarat 
...
Strucnjak nas...Orjuna je napisao/la:Jel' no u Matića onaj "otvoreni" ugovor? Vjerujem da je Šilić to uspio bez problema ispregovarat
SAMO ŠIROKI!
- Evolve
- Kontakt:
E sad oce li ga Zrinjski klepit...znamo da je Goran ostao on bi bio nas igrac.Evolve je napisao/la:Lendric raskinuo sa Olimpijom.
Samo kazem...
SAMO ŠIROKI!
- Evolve
- Kontakt:
Nema ga nigdje odkad je otišao iz Želje. U Lensu se nije probio, sloveniji isto, neznam jel bio ozljeđen ikako. Upitno je kakav bi i došao. Opet možda uz pripreme bi se počeo vraćat u život.since1948 je napisao/la:E sad oce li ga Zrinjski klepit...znamo da je Goran ostao on bi bio nas igrac.Evolve je napisao/la:Lendric raskinuo sa Olimpijom.
Samo kazem...
ALI, sve su ovo želje i pozdravi
NK Široki Brijeg
Dva pojacanja su vrlo blizu dolasku ..
-
volimsiroki
- Kontakt:
Mogu li imena u PP. HvalaMario94 je napisao/la:Dva pojacanja su vrlo blizu dolasku ..
Igraj Široki, ti si najbolji !!
- Evolve
- Kontakt:
volimsiroki je napisao/la:Mogu li imena u PP. HvalaMario94 je napisao/la:Dva pojacanja su vrlo blizu dolasku ..
Šalji Mario, čuo nečuo.
NK Široki Brijeg
Daj pošalji i meni netko
Ja umrijet ću. Brijeg se neće maći, ta plava skamenjena vječnost. (A.B.ŠIMIĆ)
Treba ovoga dobro platiti, nista od togaEvolve je napisao/la:Nema ga nigdje odkad je otišao iz Želje. U Lensu se nije probio, sloveniji isto, neznam jel bio ozljeđen ikako. Upitno je kakav bi i došao. Opet možda uz pripreme bi se počeo vraćat u život.since1948 je napisao/la:E sad oce li ga Zrinjski klepit...znamo da je Goran ostao on bi bio nas igrac.Evolve je napisao/la:Lendric raskinuo sa Olimpijom.
Samo kazem...
ALI, sve su ovo želje i pozdravi
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
- UstanikSBII
- Kontakt:
Moze i meni imena u PP
DOĐOH VICE UGASIH!?!?!?
Zadnja klupa SS.ba liga!
Dulce et decorum est pro patria mori.
HKK Široki
Prvenstva: 10 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆