Miralem Pjanić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

jacky09
Kontakt:

Re: Miralem Pjanić

Post Postao/la jacky09 » 18 okt 2010, 15:16

harishp je napisao/la: Jah igraju indenticnu poziciju,cuj moj.Da se ti nisi malo zaebunio sa kandidatima. :shock: :shock:
Ciji si onda ti. :roll:
Hm. Pjanić igra centralnog veznjaka, a Pandža može samo prati prozore u Mamićevu uredu..
...što je više lome to je volim jače...

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 18 okt 2010, 15:31

jacky09 je napisao/la:
harishp je napisao/la: Jah igraju indenticnu poziciju,cuj moj.Da se ti nisi malo zaebunio sa kandidatima. :shock: :shock:
Hm. Pjanić igra centralnog veznjaka, a Pandža može samo prati prozore u Mamićevu uredu..
Pa eto, neka pere prozore. Ali čim klepi koji milion Eura u Belgiji, on će zaraditi novce za 4-5 godina, za razliku od mnogih koji su ostali u kroaciji da mu gledaju u leđa, pričaju kako je on kung fu i ine fazone a rado bi se zamjenili s njim, još danas ako je ikako moguće.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 18 okt 2010, 15:35

NoName je napisao/la:
jacky09 je napisao/la:
Pa eto, neka pere prozore. Ali čim klepi koji milion Eura u Belgiji, on će zaraditi novce za 4-5 godina, za razliku od mnogih koji su ostali u kroaciji da mu gledaju u leđa, pričaju kako je on kung fu i ine fazone a rado bi se zamjenili s njim, još danas ako je ikako moguće.
Možda stoperi Istre ili Šibenika. :lol:

Sad još reci da je otišao u jači klub :D .. a o plaći da ne govorim, sigurno je manja nego u Hajduku, iako ni ovde nije imao neku plaću.. mesarima je obično mala plaća.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 18 okt 2010, 15:41

Ako iko bude isao u Dinamo,to je Lovren.Nekad i Mamic mora primiti reklamacije :lol:
Za Pjanu nemoj da brigas,mozda dodje kao trener u Dinamo jednog dana .''Francuzi''im inace dodju ko' transfuzija..
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 18 okt 2010, 15:55

jacky09 je napisao/la:Možda stoperi Istre ili Šibenika. :lol:

Sad još reci da je otišao u jači klub :D .. a o plaći da ne govorim, sigurno je manja nego u Hajduku, iako ni ovde nije imao neku plaću.. mesarima je obično mala plaća.
Pošto si neinformisan: 200.000 Eur po sezoni. Kažu Sammir najbolji u HNL i ne bi trebao tamo uopšte da igra, prevazišao ligu: 250.000 Eur :lol: Ali ovo je tema o Pjaniću pa onda nećemo o nekome drugom.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 18 okt 2010, 16:05

NoName je napisao/la:
jacky09 je napisao/la:Možda stoperi Istre ili Šibenika. :lol:

Pošto si neinformisan: 200.000 Eur po sezoni. Kažu Sammir najbolji u HNL i ne bi trebao tamo uopšte da igra, prevazišao ligu: 250.000 Eur :lol: Ali ovo je tema o Pjaniću pa onda nećemo o nekome drugom.
Nisam upoznat sa plaćama u drugim hrvatskim klubovima, ali u Dinamu su one masne.
Mandžukić je bio rekorder sa 1 000 000 € po sezoni, Bišćan sad prima oko 850.000 €, Morales oko 650.000 €, Sammir 525.000 ... ne 250 kao sto ti kazes.. vidimo tko je ovde neinformiran. Najmanja placa u Dinamu je Vidakoviceva od 45 000 eura godisnje.
U Hajduku su place manje ali nisu sigurno sitnis.. naravno za one koji igraju i one na koje se ozbiljno racuna, a na Pandzu se izgleda nije racunalo.

Ali slazem se nije ovo tema za takve rasprave.

nut_shell
Kontakt:

Post Postao/la nut_shell » 20 okt 2010, 19:56

Evo izgleda Mire u pocetnom sastavu protiv Benfice!
Rođeni, Rođeni
Kraj Neretve Rođeni

"Mislim na Sea, dakle postojim."

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 20 okt 2010, 20:44

Aha,pocinje Pjanic...

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 20 okt 2010, 21:05

hhaha ovaj nabio pjanu u damu koljenom i trazi pomoc. Hoce on da udara u bosanska damu

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 20 okt 2010, 21:09

Eno Briand zabio , 1 0 vodi Lyon :)

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 20 okt 2010, 22:15

Kakav je Pjanic? drago mi je da je nakon dugo vremena u pocetnoj postavi,zasluzio je to!

seha
Kontakt:

Post Postao/la seha » 21 okt 2010, 15:05

Pjanic u LP je uvjek u pocetnoj dok je u sampionatu rezerva ulazi pred kraj. Koja je to zamisao Puela :roll:
Golovi BH reprezentativaca 10-11 http://www.youtube.com/user/seha2703
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 21 okt 2010, 15:32

Zašto Toulalan jučer nije bio u konkurenciji za meč? Ozljeda ili ?

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 21 okt 2010, 15:36

seha je napisao/la:Pjanic u LP je uvjek u pocetnoj dok je u sampionatu rezerva ulazi pred kraj. Koja je to zamisao Puela :roll:
Želi ga više pokazat svijetu :D

Ko zna šta je ovaj ba naumio.

Drago mi je da je očepilo i Lyona. Dvije zadnje tekme i dvije extra dobre pobjede, nadam se da će nastavit sa ovim i da će Pjana još više pokazat.
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 21 okt 2010, 16:27

GunnerS je napisao/la:
seha je napisao/la:Pjanic u LP je uvjek u pocetnoj dok je u sampionatu rezerva ulazi pred kraj. Koja je to zamisao Puela :roll:
Želi ga više pokazat svijetu :D

Ko zna šta je ovaj ba naumio.

Drago mi je da je očepilo i Lyona. Dvije zadnje tekme i dvije extra dobre pobjede, nadam se da će nastavit sa ovim i da će Pjana još više pokazat.
Nije njih odcepilo,vec se vratili par igraca bez kojih igre nije bilo.
A uostalom i Mire kad je duze u igri rezultat je vecinom na njihovoj strani.
Mada sam skeptican na dva igraca istog kalibra u jednoj ekipi.Dolazi do gusenja igre.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

nut_shell
Kontakt:

Post Postao/la nut_shell » 24 okt 2010, 18:38

Pjanić asistent protiv Arles-a
Rođeni, Rođeni
Kraj Neretve Rođeni

"Mislim na Sea, dakle postojim."

Blue_He4rt
Kontakt:

Re:

Post Postao/la Blue_He4rt » 24 okt 2010, 20:05

nut_shell je napisao/la:Pjanić asistent protiv Arles-a
Izgleda da dzaba vise dijeli asistencije,tesko da ce izboriti se ponovo za 1.tim,zato sto je tu majstor svih majstora Francuski momcic,neda ga mati nikom`...
Chelsea F.C.

Denizmare

Post Postao/la Denizmare » 24 okt 2010, 22:11

jacky09 je napisao/la:Zašto Toulalan jučer nije bio u konkurenciji za meč? Ozljeda ili ?
??????????? Haveru jesi li dobro?
Ozbiljno sam zabrinut za tebe,nakon 1449 postova nisi spomenuo Pandzu! Bio sam siguran da to nije moguce ali sam se prevario. Jesi li procitao da je Pandza zadnju tekmu opet odigrao 90 minuta i to po izvjestajima jako dobro? Bas me zanima tvoje misljenje o tome...

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 24 okt 2010, 22:29

Denizmare je napisao/la:
jacky09 je napisao/la:Zašto Toulalan jučer nije bio u konkurenciji za meč? Ozljeda ili ?
Ozbiljno sam zabrinut za tebe,nakon 1449 postova nisi spomenuo Pandzu! Bio sam siguran da to nije moguce ali sam se prevario. Jesi li procitao da je Pandza zadnju tekmu opet odigrao 90 minuta i to po izvjestajima jako dobro? Bas me zanima tvoje misljenje o tome...
Kad bi svakog ispodprosječnog igrača koji igra u ispodprosječnom klubu svako malo komentirao mislim da bi mi trebao cijeli dan.

E sad mi reci kakve ovo veze ima sa Pjanićem? :roll:

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 25 okt 2010, 00:01

jacky09 je napisao/la:
Denizmare je napisao/la:
Kad bi svakog ispodprosječnog igrača koji igra u ispodprosječnom klubu svako malo komentirao mislim da bi mi trebao cijeli dan.

E sad mi reci kakve ovo veze ima sa Pjanićem? :roll:
Potpuno iste ''veze'' kao i sto Toula(la)n :lol: ima veze sa ovom temom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Confiance i 51 gost.