Hm. Pjanić igra centralnog veznjaka, a Pandža može samo prati prozore u Mamićevu uredu..harishp je napisao/la: Jah igraju indenticnu poziciju,cuj moj.Da se ti nisi malo zaebunio sa kandidatima.![]()
![]()
Ciji si onda ti.
Miralem Pjanić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Miralem Pjanić
...što je više lome to je volim jače...
- NoName
- Kontakt:
Pa eto, neka pere prozore. Ali čim klepi koji milion Eura u Belgiji, on će zaraditi novce za 4-5 godina, za razliku od mnogih koji su ostali u kroaciji da mu gledaju u leđa, pričaju kako je on kung fu i ine fazone a rado bi se zamjenili s njim, još danas ako je ikako moguće.jacky09 je napisao/la:Hm. Pjanić igra centralnog veznjaka, a Pandža može samo prati prozore u Mamićevu uredu..harishp je napisao/la: Jah igraju indenticnu poziciju,cuj moj.Da se ti nisi malo zaebunio sa kandidatima.![]()
![]()
Ciji si onda ti.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Možda stoperi Istre ili Šibenika.NoName je napisao/la:Pa eto, neka pere prozore. Ali čim klepi koji milion Eura u Belgiji, on će zaraditi novce za 4-5 godina, za razliku od mnogih koji su ostali u kroaciji da mu gledaju u leđa, pričaju kako je on kung fu i ine fazone a rado bi se zamjenili s njim, još danas ako je ikako moguće.jacky09 je napisao/la:Hm. Pjanić igra centralnog veznjaka, a Pandža može samo prati prozore u Mamićevu uredu..harishp je napisao/la: Jah igraju indenticnu poziciju,cuj moj.Da se ti nisi malo zaebunio sa kandidatima.![]()
![]()
Ciji si onda ti.

Sad još reci da je otišao u jači klub

Ako iko bude isao u Dinamo,to je Lovren.Nekad i Mamic mora primiti reklamacije
Za Pjanu nemoj da brigas,mozda dodje kao trener u Dinamo jednog dana .''Francuzi''im inace dodju ko' transfuzija..

Za Pjanu nemoj da brigas,mozda dodje kao trener u Dinamo jednog dana .''Francuzi''im inace dodju ko' transfuzija..
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- NoName
- Kontakt:
Pošto si neinformisan: 200.000 Eur po sezoni. Kažu Sammir najbolji u HNL i ne bi trebao tamo uopšte da igra, prevazišao ligu: 250.000 Eurjacky09 je napisao/la:Možda stoperi Istre ili Šibenika.![]()
Sad još reci da je otišao u jači klub.. a o plaći da ne govorim, sigurno je manja nego u Hajduku, iako ni ovde nije imao neku plaću.. mesarima je obično mala plaća.

Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Nisam upoznat sa plaćama u drugim hrvatskim klubovima, ali u Dinamu su one masne.NoName je napisao/la:Pošto si neinformisan: 200.000 Eur po sezoni. Kažu Sammir najbolji u HNL i ne bi trebao tamo uopšte da igra, prevazišao ligu: 250.000 Eurjacky09 je napisao/la:Možda stoperi Istre ili Šibenika.![]()
Sad još reci da je otišao u jači klub.. a o plaći da ne govorim, sigurno je manja nego u Hajduku, iako ni ovde nije imao neku plaću.. mesarima je obično mala plaća.
Ali ovo je tema o Pjaniću pa onda nećemo o nekome drugom.
Mandžukić je bio rekorder sa 1 000 000 € po sezoni, Bišćan sad prima oko 850.000 €, Morales oko 650.000 €, Sammir 525.000 ... ne 250 kao sto ti kazes.. vidimo tko je ovde neinformiran. Najmanja placa u Dinamu je Vidakoviceva od 45 000 eura godisnje.
U Hajduku su place manje ali nisu sigurno sitnis.. naravno za one koji igraju i one na koje se ozbiljno racuna, a na Pandzu se izgleda nije racunalo.
Ali slazem se nije ovo tema za takve rasprave.
Aha,pocinje Pjanic...
hhaha ovaj nabio pjanu u damu koljenom i trazi pomoc. Hoce on da udara u bosanska damu
-
- Kontakt:
Eno Briand zabio , 1 0 vodi Lyon 

Kakav je Pjanic? drago mi je da je nakon dugo vremena u pocetnoj postavi,zasluzio je to!
Pjanic u LP je uvjek u pocetnoj dok je u sampionatu rezerva ulazi pred kraj. Koja je to zamisao Puela 

Golovi BH reprezentativaca 10-11 http://www.youtube.com/user/seha2703
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html
Zašto Toulalan jučer nije bio u konkurenciji za meč? Ozljeda ili ?
Želi ga više pokazat svijetuseha je napisao/la:Pjanic u LP je uvjek u pocetnoj dok je u sampionatu rezerva ulazi pred kraj. Koja je to zamisao Puela

Ko zna šta je ovaj ba naumio.
Drago mi je da je očepilo i Lyona. Dvije zadnje tekme i dvije extra dobre pobjede, nadam se da će nastavit sa ovim i da će Pjana još više pokazat.
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
Nije njih odcepilo,vec se vratili par igraca bez kojih igre nije bilo.GunnerS je napisao/la:Želi ga više pokazat svijetuseha je napisao/la:Pjanic u LP je uvjek u pocetnoj dok je u sampionatu rezerva ulazi pred kraj. Koja je to zamisao Puela![]()
Ko zna šta je ovaj ba naumio.
Drago mi je da je očepilo i Lyona. Dvije zadnje tekme i dvije extra dobre pobjede, nadam se da će nastavit sa ovim i da će Pjana još više pokazat.
A uostalom i Mire kad je duze u igri rezultat je vecinom na njihovoj strani.
Mada sam skeptican na dva igraca istog kalibra u jednoj ekipi.Dolazi do gusenja igre.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Blue_He4rt
- Kontakt:
Re:
Izgleda da dzaba vise dijeli asistencije,tesko da ce izboriti se ponovo za 1.tim,zato sto je tu majstor svih majstora Francuski momcic,neda ga mati nikom`...nut_shell je napisao/la:Pjanić asistent protiv Arles-a
Chelsea F.C.
??????????? Haveru jesi li dobro?jacky09 je napisao/la:Zašto Toulalan jučer nije bio u konkurenciji za meč? Ozljeda ili ?
Ozbiljno sam zabrinut za tebe,nakon 1449 postova nisi spomenuo Pandzu! Bio sam siguran da to nije moguce ali sam se prevario. Jesi li procitao da je Pandza zadnju tekmu opet odigrao 90 minuta i to po izvjestajima jako dobro? Bas me zanima tvoje misljenje o tome...
Kad bi svakog ispodprosječnog igrača koji igra u ispodprosječnom klubu svako malo komentirao mislim da bi mi trebao cijeli dan.Denizmare je napisao/la:??????????? Haveru jesi li dobro?jacky09 je napisao/la:Zašto Toulalan jučer nije bio u konkurenciji za meč? Ozljeda ili ?
Ozbiljno sam zabrinut za tebe,nakon 1449 postova nisi spomenuo Pandzu! Bio sam siguran da to nije moguce ali sam se prevario. Jesi li procitao da je Pandza zadnju tekmu opet odigrao 90 minuta i to po izvjestajima jako dobro? Bas me zanima tvoje misljenje o tome...
E sad mi reci kakve ovo veze ima sa Pjanićem?

Potpuno iste ''veze'' kao i sto Toula(la)njacky09 je napisao/la:Kad bi svakog ispodprosječnog igrača koji igra u ispodprosječnom klubu svako malo komentirao mislim da bi mi trebao cijeli dan.Denizmare je napisao/la:??????????? Haveru jesi li dobro?jacky09 je napisao/la:Zašto Toulalan jučer nije bio u konkurenciji za meč? Ozljeda ili ?
E sad mi reci kakve ovo veze ima sa Pjanićem?

-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], bhfanatic14, CAGarfia, Confiance, Coolpanda24, GoldenLilies, JackW, signalidunapark, torbica, Wisey, zikerrz21 i 55 gostiju.