FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

AlfredNobel
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la AlfredNobel » 13 dec 2018, 17:37

belosevic28 je napisao/la:Ordagic zavrsio sa Branom po pisanju tamosnjih medija. Sad ce price: mi, hadzijini ili ujkani :mrgreen:
S kim je završio?
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

menadjer
Kontakt:

Post Postao/la menadjer » 13 dec 2018, 17:42

Vidio Ordagica neki dan u gradu. Gledo tekmu arsenala u jednoj kafani

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 13 dec 2018, 17:48

menadjer je napisao/la:Vidio Ordagica neki dan u gradu. Gledo tekmu arsenala u jednoj kafani
Zeba mu je u Olimpicu, dobro će biti pojačanje za njih :thumbup:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

KrajisnikBosnjak
Kontakt:

Post Postao/la KrajisnikBosnjak » 13 dec 2018, 17:51

Ne bi me čudilo da dovedemo Ordagića.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 13 dec 2018, 17:51

KrajisnikBosnjak je napisao/la:Ne bi me čudilo da dovedemo Ordagića.
nadam se da nisu tolike budale
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 13 dec 2018, 17:59

Denchi je napisao/la:
Bi li ti rekao da će on napuniti 26 godina kada mi budemo slavili jedan od trofeja u maju? :kafa: k'o da je jučer imao 21.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 13 dec 2018, 18:03

MortemHz je napisao/la:
Denchi je napisao/la:
Bi li ti rekao da će on napuniti 26 godina kada mi budemo slavili jedan od trofeja u maju? :kafa: k'o da je jučer imao 21.
rijetko umišljen i napuhan igrač :stop: sad ga treba vraćat u život i karijeru spašavat, biži ba :wave:

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 13 dec 2018, 18:05

Ma ja mislim da je fin, solidan igrač i super momak ali da je napravio veliku grešku u karijeri. Moraš nekada biti i malo namazan, mangupski se postaviti. Moraš se složiti da je imao veliki potencijal da napravi nešto od sebe a njemu su najbolje godine života prošle u Tuzli.

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 13 dec 2018, 18:10

MortemHz je napisao/la:Ma ja mislim da je fin, solidan igrač i super momak ali da je napravio veliku grešku u karijeri. Moraš nekada biti i malo namazan, mangupski se postaviti. Moraš se složiti da je imao veliki potencijal da napravi nešto od sebe a njemu su najbolje godine života prošle u Tuzli.
pa jako je glup pod jedan, i pao je na priču Sisoja "Sloboda ili Zrinjski, Željo, Sarajevo - u 5 deka" naravno ni blizu, ni pritisak, ni očekivanja, apsolutno ništa nije slično, eto baš slučajno Elvis, Dulja,Cimi, se snašli u A repci i do dvocifrenog broja nastupa :shock: a ovaj seljober još čeka na debi... :stop:

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 13 dec 2018, 18:14

miky_hz je napisao/la:
belosevic28 je napisao/la:Ordagic zavrsio sa Branom po pisanju tamosnjih medija. Sad ce price: mi, hadzijini ili ujkani :mrgreen:
Govorili su oni da su ga zavrsili preko Zebe dok je bio u strucnom stabu,dali je sad otpalo kako je ovaj otpao sa tog mjesta neznam.Ali ima ovdje forumas blizak Ordagicu pise po temi,, on zna najbolje, bar bi trebao.

@YNWA javi se otjeraj tugu :)
Kakvi oni, zna Amer da njegov potpis za cigane donosi probleme :cool
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 13 dec 2018, 18:17

Denchi je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:Ma ja mislim da je fin, solidan igrač i super momak ali da je napravio veliku grešku u karijeri. Moraš nekada biti i malo namazan, mangupski se postaviti. Moraš se složiti da je imao veliki potencijal da napravi nešto od sebe a njemu su najbolje godine života prošle u Tuzli.
pa jako je glup pod jedan, i pao je na priču Sisoja "Sloboda ili Zrinjski, Željo, Sarajevo - u 5 deka" naravno ni blizu, ni pritisak, ni očekivanja, apsolutno ništa nije slično, eto baš slučajno Elvis, Dulja,Cimi, se snašli u A repci i do dvocifrenog broja nastupa :shock: a ovaj seljober još čeka na debi... :stop:
Ma meni je pravo žao bgm, ima momak znanje u nogama ali neke odluke.. mislim da je morao i mogao mnogo više. Uvijek mi žao takvih igrača kad ih uporedim sa npr. Rustemovićem, znaš i sam kako je igrao dobro u vezi, nije davao puno golova ali zato asistencija pun đavo.. imao je bolju statistiku od recimo Dulje, u to vrijeme je mogao komotno igrati prvu za nas i tu se ostvariti koliko-toliko.

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 13 dec 2018, 18:20

MortemHz je napisao/la: Ma meni je pravo žao bgm, ima momak znanje u nogama ali neke odluke.. mislim da je morao i mogao mnogo više. Uvijek mi žao takvih igrača kad ih uporedim sa npr. Rustemovićem, znaš i sam kako je igrao dobro u vezi, nije davao puno golova ali zato asistencija pun đavo.. imao je bolju statistiku od recimo Dulje, u to vrijeme je mogao komotno igrati prvu za nas i tu se ostvariti koliko-toliko.
a mogao je svašta, mogli smo imati ovakvu polusezonu prije par godina da su se stvari poklopile jbg, treba nekad i sreće ali bgm i pameti...
ali nije mi ga žao, nije to za njega jednostavno...choker :wave:

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 13 dec 2018, 18:58

Ordagić je dobar igrač. Al nisam siguran da je on za velikih klubova. Jako teško podnosi pritisak. A kod nas kakav je tek, ne vjerujem da bi se snašo. Nije samo kvalitet na terenu bitan, bitno je kako u glavi funkcioniše.
Zadnja izmjena: Stroj1946, dana/u 13 dec 2018, 18:59, ukupno mijenjano 1 put.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 13 dec 2018, 18:59

Stroj1946 je napisao/la:Ordagić je dobar igrač. Al nisam siguran da je on za velikih klubova. Jako teško podnosi pritisak. A kod nas kakav je tek, ne vjerujem da bi se snašo. Ije samo kvalitet na terenu bitan, bitno je kako u glavi funkcioniše.
Jesi limitiran ali potpisujem od A do Ž.

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 13 dec 2018, 19:02

MortemHz je napisao/la:
Stroj1946 je napisao/la:Ordagić je dobar igrač. Al nisam siguran da je on za velikih klubova. Jako teško podnosi pritisak. A kod nas kakav je tek, ne vjerujem da bi se snašo. Ije samo kvalitet na terenu bitan, bitno je kako u glavi funkcioniše.
Hvala za ovo od A do Ž. A za ovo limitiran, ja samo o fudbalu pišem, nešto u šta se ti slabo razumiješ :kafa:

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 13 dec 2018, 19:04

Stroj1946 je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:
Hvala za ovo od A do Ž. A za ovo limitiran, ja samo o fudbalu pišem, nešto u šta se ti slabo razumiješ :kafa:
A znaš da te voli brat

slusajmater
Kontakt:

Post Postao/la slusajmater » 13 dec 2018, 19:08

Jeste li glasali za forumasa godine?
Hajmo svi za mortema
SVI SVI SVI SVI

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 13 dec 2018, 19:09

MortemHz je napisao/la: A znaš da te voli brat
Moram malo peckat ba :mrgreen:

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 13 dec 2018, 19:12

Amer je jako dobar igrac za nasu ligu i nebi bjezao od njega. Posebno jer nas 90 % napustaju Adukor i Rahmanovic na ljeto.
Ti sto nekad nije htio pristati doci u nas klub nije razlog da ga se naziva seljom, glupanom itd. Ok nemamo svi isto misljenje o njegovom fudbalskom znanju, ali nema potrebe za ovim...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 13 dec 2018, 19:14

Ordagić kakav je, usrao bi se nakon prve psovke s istoka ili zapada. Ljudi na zapadu psuju Vladana i Pidru, a kamoli jednom Ordagiću da ne dobace.

Inače, odličan igrač za ove lige. Pitanje je kakav je na mentalnom planu..
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.