P.S. viewtopic.php?f=43&t=13907slusajmater je napisao/la:Jeste li glasali za forumasa godine?
Hajmo svi za mortema
SVI SVI SVI SVI
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- slusajmater
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ta 2 igrača se puno više glorifikuju ako ćeš iskreno.AlfredNobel je napisao/la:Ordagić kakav je, usrao bi se nakon prve psovke s istoka ili zapada. Ljudi na zapadu psuju Vladana i Pidru, a kamoli jednom Ordagiću da ne dobace.
Inače, odličan igrač za ove lige. Pitanje je kakav je na mentalnom planu..
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Evo sad jedno iskreno pitanje. Koliko bi nas ovdje sa foruma iskreno izdržalo da ne uzvrate kad ti neko sa istoka opsuje majku, sestru ili porodicu? Rijetko ko, mogu reći 90% bi uzvratili. Ako uzvratiš odmah si protiv navijača i slično, ali psovanje takvih stvari ne ide.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
ja bi zabio het-trick i okrenuo se navijačimaKrajisnikBosnjak je napisao/la:Evo sad jedno iskreno pitanje. Koliko bi nas ovdje sa foruma iskreno izdržalo da ne uzvrate kad ti neko sa istoka opsuje majku, sestru ili porodicu? Rijetko ko, mogu reći 90% bi uzvratili. Ako uzvratiš odmah si protiv navijača i slično, ali psovanje takvih stvari ne ide.

ko Pape nekad
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Denchi je napisao/la: ja bi zabio het-trick i okrenuo se navijačima
ko Pape nekad
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
slusajmater je napisao/la:P.S. viewtopic.php?f=43&t=13907slusajmater je napisao/la:Jeste li glasali za forumasa godine?
Hajmo svi za mortema
SVI SVI SVI SVI
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Koja 2 igraca se se glorifikuju ? Ne mislis valjda ?MortemHz je napisao/la:Ta 2 igrača se puno više glorifikuju ako ćeš iskreno.AlfredNobel je napisao/la:Ordagić kakav je, usrao bi se nakon prve psovke s istoka ili zapada. Ljudi na zapadu psuju Vladana i Pidru, a kamoli jednom Ordagiću da ne dobace.
Inače, odličan igrač za ove lige. Pitanje je kakav je na mentalnom planu..
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
pa jbg, nije jedino rješenje da i ti psuješ navijaču, pogotovo jer si u klubu gdje su očekivanja visoka i navijači znaju prepoznati zalaganje, borbenost, umijeće, klasu....pričaj nogama beboKrajisnikBosnjak je napisao/la:Denchi je napisao/la: ja bi zabio het-trick i okrenuo se navijačima
ko Pape nekadSve je lako kad si Safet Sušić.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Suljica ? Jahovica ? Haskica ?Denchi je napisao/la:pa jbg, nije jedino rješenje da i ti psuješ navijaču, pogotovo jer si u klubu gdje su očekivanja visoka i navijači znaju prepoznati zalaganje, borbenost, umijeće, klasu....pričaj nogama beboKrajisnikBosnjak je napisao/la:Denchi je napisao/la: ja bi zabio het-trick i okrenuo se navijačima
ko Pape nekadSve je lako kad si Safet Sušić.
![]()
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
-
Samozdravlje
- Kontakt:
@MortemHz koja 2 igraca se previse hvale ?
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Glorifikuju se sa razlogom, to je pozitivna stvar. Ako neki dedo opsuje nešto jer lupam Pidro izgubi loptu to nema nikakve veze kad 99.5% navijača podržava i u tom smislu glorifikuje takve igrače, hvale ih dosta što je ispravno.Samozdravlje je napisao/la:@MortemHz koja 2 igraca se previse hvale ?
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Ta 2 igrača se puno više glorifikuju ako ćeš iskrenoMortemHz je napisao/la:Glorifikuju se sa razlogom, to je pozitivna stvar. Ako neki dedo opsuje nešto jer lupam Pidro izgubi loptu to nema nikakve veze kad 99.5% navijača podržava i u tom smislu glorifikuje takve igrače, hvale ih dosta što je ispravno.Samozdravlje je napisao/la:@MortemHz koja 2 igraca se previse hvale ?
Onda sam drugacije protumacio . Bogasto bh jezika , glorifikuju od glagola glorifikovati
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma ja, u smislu da se više glorifikuju nego da im neko psuje, vezano za onaj post od Alfreda, uglavnom sam mislio pozitivno.Samozdravlje je napisao/la:Ta 2 igrača se puno više glorifikuju ako ćeš iskrenoMortemHz je napisao/la:Glorifikuju se sa razlogom, to je pozitivna stvar. Ako neki dedo opsuje nešto jer lupam Pidro izgubi loptu to nema nikakve veze kad 99.5% navijača podržava i u tom smislu glorifikuje takve igrače, hvale ih dosta što je ispravno.Samozdravlje je napisao/la:@MortemHz koja 2 igraca se previse hvale ?
Onda sam drugacije protumacio . Bogasto bh jezika , glorifikuju od glagola glorifikovati
Gdje se glasa za forumasa ?
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Još malo.
Trebao si sa Skorom u koaliciju uci prije glasanja ovako se odvojio ko Konakovic od Bakira,taman ti moze zafalitiMortemHz je napisao/la:slusajmater je napisao/la:P.S. viewtopic.php?f=43&t=13907slusajmater je napisao/la:Jeste li glasali za forumasa godine?
Hajmo svi za mortema
SVI SVI SVI SVI
ovih par glasova sto uzima.Da nebude ko ce koga neg' svoj svoga
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ono u fazonu MortemHz-skoroalen na listi.
Ne može to nažalost
Ma ja sam glasao za brata Mortema, i nemoj da neko slučajno ovdje glasa za mene.miky_hz je napisao/la: Trebao si sa Skorom u koaliciju uci prije glasanja ovako se odvojio ko Konakovic od Bakira,taman ti moze zafaliti
ovih par glasova sto uzima.Da nebude ko ce koga neg' svoj svoga
Mortem je SDA u ovom slučaju a ja sam nezavisni kandidat, hvala ekipi koja me izglasala u finalni krug al ovdje nemam šanse i svoje birače prebacujem na Mortema.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Sta kaze ova legenda malenih,a ironija da bude jos veca podrzava hadi Misketa kaze sad se javljaju oni ljudi da pomognu melji koji su osvajali titule kako su osvajali
fala bogu pa i oni znaju kako su osvajali,zato i nemamo 10 titula
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.