FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
- farinelli123
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
Ni celava ubleha (Zidan) nije znao koristiti Jamesa pa osvojio LP, tako ce i Niko. Nije dzabe neporazen u 6 meceva iako ga svaki malo našpanovan i narajcan tim nadigravao. To je ta zidanovska nafaka.
•
Robbena nema do kraja godine. Nadat se da će on u drugom dijelu sezone imati još pokoju utakmicu kao onu protiv Benfice i to bi jako vrijedilo.
Coman je objasnio svoju nedavnu izjavu te je rekao kako je on samo mislio da mu se ubrzo ponovi ista povreda, da onda ne bi imao volju za trećom operacijom i da sav taj oporavak ponovo prolazi. Prema trenutnom stanju, on naravno da nastavlja karijeru i nema tih razmišljanja.

Coman je objasnio svoju nedavnu izjavu te je rekao kako je on samo mislio da mu se ubrzo ponovi ista povreda, da onda ne bi imao volju za trećom operacijom i da sav taj oporavak ponovo prolazi. Prema trenutnom stanju, on naravno da nastavlja karijeru i nema tih razmišljanja.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
prvi nakon velikog KlinsmannaSaurman je napisao/la:Prvi put u 10g da nismo izgubili utakmicu u grupnoj fazi, Kovač novi special one.

FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
Naci nece jos dugo kolac biti na nasoj klupiphily je napisao/la:prvi nakon velikog KlinsmannaSaurman je napisao/la:Prvi put u 10g da nismo izgubili utakmicu u grupnoj fazi, Kovač novi special one.
Pravda za Tyson Furya
Kimmich salje hejtere na aparate.
-
- Kontakt:
Ova postava je najbolje sto trenutno imamo, samo jos James mjesto Müllera pod muss, i eventualno Tolisso za Goretzku kad se pomenuti dvojac oporavi..i onda ne to ekipa koja ima glavu i rep i moze sa svakim se nadigravati..Prema nekom mom skromnom misljenju Müller najslabija karika, valjda Kovac to shvati i nadje zajednicki jezik sa Jamesom, veliki gubitam bi bio njegov odlazak..jos veci ako to bude zbog "konkurencije" 

Lijepa akcija Lewe i Grabljya, steta sto ne zavrsise golom
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Al je zakuca 

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- Bayern@heart
- Kontakt:
Alaboom 

- Nerminovic
- Kontakt:
Postali smo ozbiljna ekipa hehehe
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
ne igra Boateng pa zatoNerminovic je napisao/la:Postali smo ozbiljna ekipa hehehe

uzimamo klempu hladno
dodaj je lewatino mrtva
Goretzka savim pristojno odradjuje svoj dio posla???
Smatram da James vise nece ni zaigrati za FCB.
Upitan je taj pristup i volja igraca,tu je meni skakljivo,protiv Ajaxa onako nikako bljuvotina i hoce i nece,sad Hangoveru ne daju da dise,swima se trci swi su zagrijani za pobjedu????
I dersovi su koma ko pidzama.
Upitan je taj pristup i volja igraca,tu je meni skakljivo,protiv Ajaxa onako nikako bljuvotina i hoce i nece,sad Hangoveru ne daju da dise,swima se trci swi su zagrijani za pobjedu????
VOLIM BAYERN
-
- Kontakt:
isakovich je napisao/la:Goretzka savim pristojno odradjuje svoj dio posla???
Ne vjerujem da ce se Bayern tako lako odreci Jamesa, uz to sve za "sitne" pare..
Pa sve vise se prica da je nezadovoljan i da hoce nazad, sta ce ti nezadovoljan igrac i da ga fening placas...Huseinagic je napisao/la: Ne vjerujem da ce se Bayern tako lako odreci Jamesa, uz to sve za "sitne" pare..
- Omerbavarac
- Kontakt:
Sigurnih i uvjerljivih 45 minuta ali poznavajuci Bayern iz ove sezone, nista ovo jos nije gotovo.
Gnabry je svakom utakmicom sve bolji i bolji a evo i danas pokazuje svu raskos svog talenta.
Mnogo trci, ne boji se lopte, stvara prilike.
Muller za svoj jubilej ne pokazuje mnogo kvaliteta no standardno, mnogo trci i ima ga svugdje pp terenu.
Sto se Lewe tice, ispao je pravi pakas kod one prilike kada je Muller sam bio na drugoj strani a da je obratno mislim da bi ovaj vec napravio problem.
Od 10 prilika Muller bi za Lewata dodao svih 10 puta.
Gnabry je svakom utakmicom sve bolji i bolji a evo i danas pokazuje svu raskos svog talenta.
Mnogo trci, ne boji se lopte, stvara prilike.

Muller za svoj jubilej ne pokazuje mnogo kvaliteta no standardno, mnogo trci i ima ga svugdje pp terenu.
Sto se Lewe tice, ispao je pravi pakas kod one prilike kada je Muller sam bio na drugoj strani a da je obratno mislim da bi ovaj vec napravio problem.
Od 10 prilika Muller bi za Lewata dodao svih 10 puta.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Svidja mi se sto je direktan igrac, cim primi loptu gleda gol i da kakav prodor napravi... jos samo da nema sut ko da je jucer iz pionira izisaoOmerbavarac je napisao/la: Gnabry je svakom utakmicom sve bolji i bolji a evo i danas pokazuje svu raskos svog talenta.

-
- Kontakt:
A koji bi to igrac bio zadovoljan da sjedi na klupi, a pritom je medju tri najbolja igraca u ekipi? A kad igra, stavi ga na krilo..puno se prica po novinama, a da li je to istina? I Ribery je kmecao da hoce u Real..pa etoharden je napisao/la:Pa sve vise se prica da je nezadovoljan i da hoce nazad, sta ce ti nezadovoljan igrac i da ga fening placas...Huseinagic je napisao/la: Ne vjerujem da ce se Bayern tako lako odreci Jamesa, uz to sve za "sitne" pare..
Pa da mu se ne ostaje u Bayernu vidis i po njegovom govoru tijela. Ocigledno on i Kovac nisu u dobrim odnosima, ne trebas biti vidovit da to primjetis.Huseinagic je napisao/la: A koji bi to igrac bio zadovoljan da sjedi na klupi, a pritom je medju tri najbolja igraca u ekipi? A kad igra, stavi ga na krilo..puno se prica po novinama, a da li je to istina? I Ribery je kmecao da hoce u Real..pa eto
Mada i ja bih bio nezadovoljan da sam na njegovom mjestu, samo sto on sad treba da grize i izbori se za mjesto a ne place za Madridom. Vratit Juppa pa da Hamo opet bude nas najbolji igrac he he

-
- Kontakt:
Mislim da je Kovac dosao malo pameti, na pocetku je bilo dosta nezadovoljnih igraca i ispada po novinama.. Mislim da mu da mu da prostora koliko imaju Müller i pojedinci da bi opet bio jedan od nosioca igre..Müller mi ne djeluje kao koristan igrac protiv jacih ekipa..harden je napisao/la:Pa da mu se ne ostaje u Bayernu vidis i po njegovom govoru tijela. Ocigledno on i Kovac nisu u dobrim odnosima, ne trebas biti vidovit da to primjetis.Huseinagic je napisao/la: A koji bi to igrac bio zadovoljan da sjedi na klupi, a pritom je medju tri najbolja igraca u ekipi? A kad igra, stavi ga na krilo..puno se prica po novinama, a da li je to istina? I Ribery je kmecao da hoce u Real..pa eto
Mada i ja bih bio nezadovoljan da sam na njegovom mjestu, samo sto on sad treba da grize i izbori se za mjesto a ne place za Madridom. Vratit Juppa pa da Hamo opet bude nas najbolji igrac he he
- Nerminovic
- Kontakt:
kako je slab ovaj Hannover jel moguce 

Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.