FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

farinelli123
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la farinelli123 » 15 dec 2018, 09:40

Ni celava ubleha (Zidan) nije znao koristiti Jamesa pa osvojio LP, tako ce i Niko. Nije dzabe neporazen u 6 meceva iako ga svaki malo našpanovan i narajcan tim nadigravao. To je ta zidanovska nafaka.

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 15 dec 2018, 12:57

Robbena nema do kraja godine. Nadat se da će on u drugom dijelu sezone imati još pokoju utakmicu kao onu protiv Benfice i to bi jako vrijedilo. ;)

Coman je objasnio svoju nedavnu izjavu te je rekao kako je on samo mislio da mu se ubrzo ponovi ista povreda, da onda ne bi imao volju za trećom operacijom i da sav taj oporavak ponovo prolazi. Prema trenutnom stanju, on naravno da nastavlja karijeru i nema tih razmišljanja.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

phily
Kontakt:

Post Postao/la phily » 15 dec 2018, 13:04

Saurman je napisao/la:Prvi put u 10g da nismo izgubili utakmicu u grupnoj fazi, Kovač novi special one. :kafa:
prvi nakon velikog Klinsmanna :kafa:
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17

#CarloOut

Jup
Kontakt:

Post Postao/la Jup » 15 dec 2018, 14:40

phily je napisao/la:
Saurman je napisao/la:Prvi put u 10g da nismo izgubili utakmicu u grupnoj fazi, Kovač novi special one. :kafa:
prvi nakon velikog Klinsmanna :kafa:
Naci nece jos dugo kolac biti na nasoj klupi
Pravda za Tyson Furya

Zoky
Kontakt:

Post Postao/la Zoky » 15 dec 2018, 15:53

Kimmich salje hejtere na aparate.

Huseinagic
Kontakt:

Post Postao/la Huseinagic » 15 dec 2018, 15:54

Ova postava je najbolje sto trenutno imamo, samo jos James mjesto Müllera pod muss, i eventualno Tolisso za Goretzku kad se pomenuti dvojac oporavi..i onda ne to ekipa koja ima glavu i rep i moze sa svakim se nadigravati..Prema nekom mom skromnom misljenju Müller najslabija karika, valjda Kovac to shvati i nadje zajednicki jezik sa Jamesom, veliki gubitam bi bio njegov odlazak..jos veci ako to bude zbog "konkurencije" :facepalm:

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 15 dec 2018, 15:59

Lijepa akcija Lewe i Grabljya, steta sto ne zavrsise golom
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 15 dec 2018, 16:00

Al je zakuca :tokralju:
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

Bayern@heart
Kontakt:

Post Postao/la Bayern@heart » 15 dec 2018, 16:00

Alaboom :opaopa:

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 15 dec 2018, 16:08

Postali smo ozbiljna ekipa hehehe
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 15 dec 2018, 16:10

Nerminovic je napisao/la:Postali smo ozbiljna ekipa hehehe
ne igra Boateng pa zato :kafa:

uzimamo klempu hladno

dodaj je lewatino mrtva

isakovich
Kontakt:

Post Postao/la isakovich » 15 dec 2018, 16:14

Goretzka savim pristojno odradjuje svoj dio posla???
Smatram da James vise nece ni zaigrati za FCB.
Upitan je taj pristup i volja igraca,tu je meni skakljivo,protiv Ajaxa onako nikako bljuvotina i hoce i nece,sad Hangoveru ne daju da dise,swima se trci swi su zagrijani za pobjedu????
I dersovi su koma ko pidzama.
VOLIM BAYERN

Huseinagic
Kontakt:

Post Postao/la Huseinagic » 15 dec 2018, 16:19

isakovich je napisao/la:Goretzka savim pristojno odradjuje svoj dio posla???
Smatram da James vise nece ni zaigrati za FCB.
Upitan je taj pristup i volja igraca,tu je meni skakljivo,protiv Ajaxa onako nikako bljuvotina i hoce i nece,sad Hangoveru ne daju da dise,swima se trci swi su zagrijani za pobjedu????
I dersovi su koma ko pidzama.

Ne vjerujem da ce se Bayern tako lako odreci Jamesa, uz to sve za "sitne" pare..

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 15 dec 2018, 16:21

Huseinagic je napisao/la: Ne vjerujem da ce se Bayern tako lako odreci Jamesa, uz to sve za "sitne" pare..
Pa sve vise se prica da je nezadovoljan i da hoce nazad, sta ce ti nezadovoljan igrac i da ga fening placas...

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 15 dec 2018, 16:23

Sigurnih i uvjerljivih 45 minuta ali poznavajuci Bayern iz ove sezone, nista ovo jos nije gotovo.

Gnabry je svakom utakmicom sve bolji i bolji a evo i danas pokazuje svu raskos svog talenta.
Mnogo trci, ne boji se lopte, stvara prilike. :thumbup:

Muller za svoj jubilej ne pokazuje mnogo kvaliteta no standardno, mnogo trci i ima ga svugdje pp terenu.

Sto se Lewe tice, ispao je pravi pakas kod one prilike kada je Muller sam bio na drugoj strani a da je obratno mislim da bi ovaj vec napravio problem.
Od 10 prilika Muller bi za Lewata dodao svih 10 puta.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 15 dec 2018, 16:25

Omerbavarac je napisao/la: Gnabry je svakom utakmicom sve bolji i bolji a evo i danas pokazuje svu raskos svog talenta.
Svidja mi se sto je direktan igrac, cim primi loptu gleda gol i da kakav prodor napravi... jos samo da nema sut ko da je jucer iz pionira izisao :think:

Huseinagic
Kontakt:

Post Postao/la Huseinagic » 15 dec 2018, 16:26

harden je napisao/la:
Huseinagic je napisao/la: Ne vjerujem da ce se Bayern tako lako odreci Jamesa, uz to sve za "sitne" pare..
Pa sve vise se prica da je nezadovoljan i da hoce nazad, sta ce ti nezadovoljan igrac i da ga fening placas...
A koji bi to igrac bio zadovoljan da sjedi na klupi, a pritom je medju tri najbolja igraca u ekipi? A kad igra, stavi ga na krilo..puno se prica po novinama, a da li je to istina? I Ribery je kmecao da hoce u Real..pa eto

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 15 dec 2018, 16:32

Huseinagic je napisao/la: A koji bi to igrac bio zadovoljan da sjedi na klupi, a pritom je medju tri najbolja igraca u ekipi? A kad igra, stavi ga na krilo..puno se prica po novinama, a da li je to istina? I Ribery je kmecao da hoce u Real..pa eto
Pa da mu se ne ostaje u Bayernu vidis i po njegovom govoru tijela. Ocigledno on i Kovac nisu u dobrim odnosima, ne trebas biti vidovit da to primjetis.

Mada i ja bih bio nezadovoljan da sam na njegovom mjestu, samo sto on sad treba da grize i izbori se za mjesto a ne place za Madridom. Vratit Juppa pa da Hamo opet bude nas najbolji igrac he he :kafa:

Huseinagic
Kontakt:

Post Postao/la Huseinagic » 15 dec 2018, 16:36

harden je napisao/la:
Huseinagic je napisao/la: A koji bi to igrac bio zadovoljan da sjedi na klupi, a pritom je medju tri najbolja igraca u ekipi? A kad igra, stavi ga na krilo..puno se prica po novinama, a da li je to istina? I Ribery je kmecao da hoce u Real..pa eto
Pa da mu se ne ostaje u Bayernu vidis i po njegovom govoru tijela. Ocigledno on i Kovac nisu u dobrim odnosima, ne trebas biti vidovit da to primjetis.

Mada i ja bih bio nezadovoljan da sam na njegovom mjestu, samo sto on sad treba da grize i izbori se za mjesto a ne place za Madridom. Vratit Juppa pa da Hamo opet bude nas najbolji igrac he he :kafa:
Mislim da je Kovac dosao malo pameti, na pocetku je bilo dosta nezadovoljnih igraca i ispada po novinama.. Mislim da mu da mu da prostora koliko imaju Müller i pojedinci da bi opet bio jedan od nosioca igre..Müller mi ne djeluje kao koristan igrac protiv jacih ekipa..

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 15 dec 2018, 16:51

kako je slab ovaj Hannover jel moguce :lol:
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Elubrylla i 7 gostiju.