Mobilni- gdje, kako, šta?

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderator/ica: insider

Pogba

Re: Mobilni- gdje, kako, šta?

Post Postao/la Pogba » 13 dec 2018, 11:19

Toxicity je napisao/la:Je li itko upratio OnePlus Mclaren edition da danas izlazi, je li netko koristi oneplus 6t, utisci? prijatelj mi ima oneplus3 i prezadovoljan je..
Ja imam 3T već skoro druga godina, ma fantazija, nikakve potrebe još za promjenom mada sam razmišljao o 6T. No, ovaj ugrađeni fingertip ima još mana (iako je dobar) te je to razlog što neću još. Recimo, još jedna iteracija da ga usavrše i da se notch ukine i to će biti brutalno.

McLaren je nešto skuplji, 10 GB rama :lol: i Warp speed punjenje (dakle još brži od već fantastičnog Dash charge-a). Ovo oko rama je više šminka rekao bih jer je pitanje koliko i da li išta unaprijedi već brutalan uređaj na istom snapdragonu 845.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

exampLe.
Kontakt:

Post Postao/la exampLe. » 13 dec 2018, 15:09

Toxicity je napisao/la:Je li itko upratio OnePlus Mclaren edition da danas izlazi, je li netko koristi oneplus 6t, utisci? prijatelj mi ima oneplus3 i prezadovoljan je..
Nemam 6t ali imam 6, mobitel je perverzija.

R32
Kontakt:

Post Postao/la R32 » 16 dec 2018, 22:14

Imal ko iskustva sa Xperia XZ2 Compact?
Misljenje?
Mia San Mia

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 19 dec 2018, 23:13

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 20 dec 2018, 22:29

"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."

Klare

Post Postao/la Klare » 20 dec 2018, 23:41

Bravo za deezer
A isto bravo onom ko je postavio video gdje sam upoznao Flosija.
Najbolji recezent mobitela na svijetu. Flosy i njegova mačka white shoes su nema dalje. Kaže tačno onako kako treba i što treba dok mačka white prede, kud ćeš bolje... Ustvari ima bolje čovjek je pravi niga, isto kao da sam u opasnom kvartu dok slušam recenziju mobitela, e od tog nema bolje.

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 21 dec 2018, 00:17

it's not a bug, it's a feature :rol:
Apple confirms some iPad Pros ship slightly bent, but says it’s normal

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 21 dec 2018, 01:27

Klare je napisao/la:Bravo za deezer
A isto bravo onom ko je postavio video gdje sam upoznao Flosija.
Najbolji recezent mobitela na svijetu. Flosy i njegova mačka white shoes su nema dalje. Kaže tačno onako kako treba i što treba dok mačka white prede, kud ćeš bolje... Ustvari ima bolje čovjek je pravi niga, isto kao da sam u opasnom kvartu dok slušam recenziju mobitela, e od tog nema bolje.
Flossy je kraljina, uz njega volim pogledati i Ericu Griffin, koja pravi duge recenzije, ali pokaze dosta toga. Mada u zadnje vrijeme slabo pratim YT recenzije, vecinom znam kako stvari stoje, meni nista interesantno.

2019. bi trebala biti interesantna, Oracle ce naplacivati licencu za Javu. Google sprema fuchsiju, polako ulaze u Swift jezik, hoce li 2019. biti vise detalja o tome, vidjecemo, nadam se.

Valjda dodje i do zasicenja trzista telefonima, nevjerovatno koliko se novih modela od bilo kojeg proizvodjaca napravilo ove godine. Recimo Huawei ne mozes zapratiti nikako, Te Honor, te Nova, te Play, te ovaj te onaj, bukvalno, cim neka nova stvar bude trend, oni ce zasebno model izbaciti radi tog novog trenda. A da ne pricamo o Xiaomiju, Nokiji.

Malo mi zao kad skontam HTC-a i Sonya, objema firmama ne ide dobro, posebno za HTC, ipak ne bi valjalo da na trzistu svi imamo iste telefone. Zao mi HTC Sensea. Jako dobro optimizovan (bio)

Na Yt malo pratio ovi sto dijele svoje nagrade, niko ne spominje uopste HTC U12+, HTC totalno podbacio, i marketing, i sa onim tipkama na pritisak.

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 21 dec 2018, 08:23

MrMobile isto nije los, ovo ostalo sve se pretvorilo u unboxere i spec sheet citace

najbolja stvar kod Flossya je sto lik sve kupuje sam, tako da se nikome ne uvlaci u paksu

za citavu godinu mislim da su mu samo Samsung (Note) i OnePlus poslali telefone

Klare

Post Postao/la Klare » 21 dec 2018, 08:43

Da, ovaj gore MB je podijelio nagrade, možemo se složiti.
Oneplus vjerovatno i nije najbolji, ali kad se uključi cijena u ocijenjivanje onda jeste, jer je u jako malo blizu najboljeg.
Skroz zasluženo.

Najbolja kamera, pitanje da li je Pixel 3 bolji od XZ2 premium?

Najveće razočarenje, ovog proizvođača ne znam, ali nažalost po meni to je HTC. ne znam kako se prodavao, ali po recenzijama je dosta nedorečen.

Nokia u flagship kategoriji je opet u hladovini, negdje su iza neprimjetni, nisu se nametnuli.

LG i Sony su uradili vrlo dobar posao, zasluženo nisu najbolji, ali svakako jesu tu i imaju svoju publiku.
Kod njih se vidi napredak. Da uzimam flagship iz ove godine opet bih birao između LG i Sony, a uzeo bih XZ3. Najviše mi se dopao ove godine.

Huawei nastavlja da napreduje, sa Mate 20 pro postavljaju standarde.
Standarde:
-baterije,
-brzog punjenja,
-dizajna(kompaktan uređaj u odnosu na specifikacije),
-procesora,
-veličeine senzora u kameri itd.

Fascinantno!

Xiaomi također doživljava veliki napredak. Foto kamera bilježi pozitivno visoke rezultate, bateriju su uvijek imali, suhi hardver je na nivou.
Skin, tu moraju poraditi, EMUI ne znam kakav je u praksi, ali na oči je ružan, zaostao. Možda im ni display panel nije najbolji.

Samsunng standardno visoko,
a Apple ostaje najbolji, dostupan onima koji mogu i koji ga vole. Mi ili ih ne volimo ili ih ne možemo kupiti.

Ja i da mogu ne bih ga kupio, jer mi se ne dopada, ali da je najbolji jeste! :!:
Evo iphone X sam uporedio sa S9+.
Samsung ima samo veći ekran, a posebno bih izdvojio kvalitet izrade. Samsung je elegantan dobar, ali prema iphoneu je klasa niže, jer ovaj iako staklen čini se robusan i da neće lahko nastradati.
Nedavno neki lik Iphone XS pušta sa visine 2m 5-10 puta da pada na asfalt i ostaje netaknut, a staklo.

Dalje, zanemarite testove kamere i usporedbe. Iphone X ima X puta bolju kameru od S9+. Čak i od S9, a konkurencija mu je bio Note 8 i S8.
Samsung ima vrhunsku kameru, ali ova bolja, ne x puta kao što rekoh, ali jeste bolja, po svim mogućim parametrima. noćno, portret, mogućnosti itd.

Sad što se iz applea prave gluhi pa daju običan punjač i nepravedno visoku cijenu je jedna stvar,
a ovamo da su najbolji je druga stvar,
a treća stvar je da su opet preskupi čak i za ono što nude,
a četvrta stvar baš ih briga prodaju se kao da sutra ne postoji.

exampLe.
Kontakt:

Post Postao/la exampLe. » 21 dec 2018, 09:21

It feels good in the hands, ladies, you know the procedures. :D

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 21 dec 2018, 09:41

exampLe. je napisao/la:It feels good in the hands, ladies, you know the procedures. :D
quick unboxing 25-30 min :mrgreen:

THOT protection

white shoes, back in the building

exampLe.
Kontakt:

Post Postao/la exampLe. » 21 dec 2018, 11:29

miki_92 je napisao/la:
exampLe. je napisao/la:It feels good in the hands, ladies, you know the procedures. :D
quick unboxing 25-30 min :mrgreen:

THOT protection

white shoes, back in the building
Brat najjaci, prekucava sve ove wanna be reviewere koji se satrase da budu profesionalni.

Nabace 1000 efekata, usporenih snimaka, nabrajanja specifikacija, muzika, slike i video zapisi napravljeni sa telefonom itd., a Flossy sve to lezerno, iskreno i opusteno odradi i prekuca ih sve dok mu white shoes pretura po kutijama ispred kamere. :urnebes:

canales
Kontakt:

Post Postao/la canales » 21 dec 2018, 13:22

Pozdrav ljudi,zelio ih savjete u vezi preplata + telefon,koja je mreza za to najbolja,i da li je to dobra opcija :)

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 21 dec 2018, 15:09

miki_92 je napisao/la:neko je tražio kad sam postavljao Spotify

Deezer Music Player - Songs, Radio & Podcasts v6.0.2.89 [Premium Unlocked].apk
Tražio sam ja, hvala ti :thumbup:
canales je napisao/la:Pozdrav ljudi,zelio ih savjete u vezi preplata + telefon,koja je mreza za to najbolja,i da li je to dobra opcija :)
Za iPhone je m:tel najjeftiniji, cijene su im dobre a za Androide ti je svaki operater skuplji od prodavnica, bar za manje pretplate tako da ti moraš sam odlučiti koji te telefon zanima, vidjeti koliko košta po radnjama a koliko u operaterima i skontati isplati li ti se tako kupiti
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 21 dec 2018, 15:37

Evan Blass @evleaks

The Huawei P30 promises to be another imaging powerhouse, according to someone who's seen one: triple rear camera, with a maximum resolution of 40MP and 5x lossless zoom, plus a 24MP selfie cam. And this isn't even the Pro variant.
ali nece Ameri to, postoji sumnja da idu podaci Kineskoj vladi

koliko je samo komicna situacija oko izbacivanja Huaweija sa Americkog trzista koje su odmah ispratili dezurni dupeuvlakaci Australija i UK, dobro Japan kontam, pa cak i po cijenu "cupanja" stare mreze koju je Huawei radio sto ce sve fino isplatiti gradjani ni krivi ni duzni jer postoji sumnja, kome jos trebaju dokazi

Svabe naravno nemaju nista protiv da im Huawei i dalje radi mrezu jer ljudi kazu ne moze se neko izbaciti sa trzista jer postoji sumnja a nigdje ni jednog dokaza

ugl. US kompanije koje su vise puta uhvacene i optuzene zbog nezakonitog upravljanja podacima su OK, dok Huawei nije

poenta price, kul je bit' USA i nametati monopol :mrgreen:

Sage
Kontakt:

Post Postao/la Sage » 21 dec 2018, 17:47

canales je napisao/la:Pozdrav ljudi,zelio ih savjete u vezi preplata + telefon,koja je mreza za to najbolja,i da li je to dobra opcija :)
To ti je u par deka. Mozda je cak i jeftinije negdje drugo kupit mobitel il cak na rate nego da te veze za ugovor.
A pretplatu treba uzet, najvise radi 3g, smartphoni su nista bez interneta, ja licno koristim Eronet 25Net, 5gb neta, 125min i 1000 sms, raxun 29.25km....
Emancipate yourselves from mental slavery...

Memento Mori...

Azpi
Kontakt:

Post Postao/la Azpi » 21 dec 2018, 19:43

najeftinija opcija ti je u ranji za kes to svakako, ali ako nemas da kesiras kao vecina nas onda su telekom operateri dobra opcija
sad sve zavisi koju pretplatu izaberes koja tebi odgovara i onda koji mobitel

najbolje tzi je vidi sva tri koju bi pretplatu uzimao pa po njoj koliko b te mobitel izasao :thumbup:
Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.

anell
Kontakt:

Post Postao/la anell » 25 dec 2018, 15:50

Honor 9 ili A8 ili nešto treće do 400-450KM?
Pld W D L
38 26 12 0

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 25 dec 2018, 16:37

anell je napisao/la:Honor 9 ili A8 ili nešto treće do 400-450KM?
Mi A2

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.