FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Da hoce nekako Seljo zavrsiti ispred Sirokog , onda bi mi Isli Selji , a nama dolazio Siroki , plus kuci sa Zrinskim
Ja bih samo da čestitam drugu @Mortemu na ubjedljvoj tituli. Nisam bio tu par dana, nadam se da se usvaja.
PutinHz

PutinHz
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Sve to isto sranje ...HeraklitMracni je napisao/la:Da hoce nekako Seljo zavrsiti ispred Sirokog , onda bi mi Isli Selji , a nama dolazio Siroki , plus kuci sa Zrinskim
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- AlfredNobel
- Kontakt:
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Mamicu mu yebem posred nesportske pichke. Đubre plaćeničko. Ovaj portal je juče pao u ruke anam njima, vidjet ćeš sad tekstova protiv nas. Fuj.Mokes je napisao/la:Ne mogu da vjerujem, Čulić strikes again.
Ovaj članak
https://sportsport.ba/fudbal/adio-sjor- ... vic/301074
Značajniju ulogu i ime u trenerskom svijetu je stekao u nogometnoj sezoni 1. jugoslavenske lige 1984/85., kada je preuzeo Hajduk kojemu su prije te sezone otišli bitni igrači, a pristigli su brojni mladi iz Hajdukovog juniorskog pogona, koji dotad nikad nisu osjetili pritisak igranja u prvoj ligi: Asanović, Andrijašević, Španjić...
Svoj je trenerski gen brusio promatranjem djela Luke Kaliterne i Tomislava Ivića, a nogomet se prema Špacinom mišljenju sveo na tri tačke: maksimalnu brzinu, preformaciju naprijed, preformaciju natrag.
Na veliko iznenađenje ljubitelja nogometa, Hajduk je te sezone pod Poklepovićevim vodstvom bio u utrci za prvaka, iako je to9 bilo daleko od očekivanoga.
Osvojio je više bodova nego prethodne godine, više nego i lanjski prvak. Naslov prvaka izmakao je zbog nesportskih igara drugih klubova. Hajduk je te godine ostvario, tada nezamislivih, skoro dva gola po utakmici!
![]()
![]()
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Mokes ispravljen je taj dio odmah. Ali, molim te u posljednje vrijeme na komentarima, sugestijama i kritikama stalno kritijujes. Ja se izvinjavam zbog greske, autor ce biti sankcionisan. I nemojte ako mogu zamoliti siriti tu pricu, pao portal u ruke ovog ili onog. Uvijek smo se trudili biti objektivni, nekada je bilo gresaka i bice ih sigurno i ubuduce ali nikada nisu bile zlonamjerne niti ce biti. Ni prema jednom klubu.
Gledam Tatar u ovoj pauzi uzeo privatnog trenera,i dere po teretani trenira,sprema se,nije ga opustio novi ugovor 
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Cula je ba jedan veliki debil. Ne treba to da vas cudi. Yebat debila. Sta se nervirate o levatu, pokusaju novinara
Ma brate opusteno nije bitno sta ce ko napisat nego kako ce se raja primiti na to, mi trebamo samo sebe gledat svakako i uzivat u trenutnoj situaciji, ja ne pamtim da nam se ovoliko stvari ikad poklopilo, aBd uzeti titulu pa ce sve lakse biti,Stroj1946 je napisao/la:Cula je ba jedan veliki debil. Ne treba to da vas cudi. Yebat debila. Sta se nervirate o levatu, pokusaju novinara
gurbeti su dovoljni sami sebi ne treba ni carkati u njih, poklat ce se izmedju sebe dovoljno im je samo ponekad skiju gurnuti
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Naravno da se usvaja, hvala ti.skoroalen je napisao/la:Ja bih samo da čestitam drugu @Mortemu na ubjedljvoj tituli. Nisam bio tu par dana, nadam se da se usvaja.![]()
PutinHz![]()
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
belosevic28
- Kontakt:
Ja vjerujem da je sa Adukorom i Velkoskim sve dogovoreno al nece da dizu ljude sa odmora radi jednog dana i potpisa...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Pa tu i završava sva njegova ''moć'' ako se može nazvati takvim. Jako sam šokiran i nisam se nadao ovakvom članku ali evo ispravljeno je i upozoren je, valjda ne budemo morali gledati ono opet. Ovaj portal je najbolji u državi daleko, lijepo bi bilo da tako i ostane.Inijesta je napisao/la:Ma brate opusteno nije bitno sta ce ko napisat nego kako ce se raja primiti na to, mi trebamo samo sebe gledat svakako i uzivat u trenutnoj situaciji, ja ne pamtim da nam se ovoliko stvari ikad poklopilo, aBd uzeti titulu pa ce sve lakse biti,Stroj1946 je napisao/la:Cula je ba jedan veliki debil. Ne treba to da vas cudi. Yebat debila. Sta se nervirate o levatu, pokusaju novinara
gurbeti su dovoljni sami sebi ne treba ni carkati u njih, poklat ce se izmedju sebe dovoljno im je samo ponekad skiju gurnuti
Što više ignorišemo to će ovi upereni prsti manje vrijediti.
Ja koliko znam sa Krletom jest, al sa Adukom nije jos uvijek tj ceka se njegov menadjer, al nadat se da ce uspjeti dogovoriti, kad vidis situaciju u dr klubovima kod nas izgleda ko u “ drzavnoj firmi”belosevic28 je napisao/la:Ja vjerujem da je sa Adukorom i Velkoskim sve dogovoreno al nece da dizu ljude sa odmora radi jednog dana i potpisa...
Sta je bilo mozel na pmInijesta je napisao/la:Ma brate opusteno nije bitno sta ce ko napisat nego kako ce se raja primiti na to, mi trebamo samo sebe gledat svakako i uzivat u trenutnoj situaciji, ja ne pamtim da nam se ovoliko stvari ikad poklopilo, aBd uzeti titulu pa ce sve lakse biti,Stroj1946 je napisao/la:Cula je ba jedan veliki debil. Ne treba to da vas cudi. Yebat debila. Sta se nervirate o levatu, pokusaju novinara
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma Krle će ostati naš a za Aduku će se još vidjeti, ako bude imao neku ponudu teško će se moći zadržati, moje neko mišljenje.Inijesta je napisao/la:Ja koliko znam sa Krletom jest, al sa Adukom nije jos uvijek tj ceka se njegov menadjer, al nadat se da ce uspjeti dogovoriti, kad vidis situaciju u dr klubovima kod nas izgleda ko u “ drzavnoj firmi”belosevic28 je napisao/la:Ja vjerujem da je sa Adukorom i Velkoskim sve dogovoreno al nece da dizu ljude sa odmora radi jednog dana i potpisa..., tako da bi mogao i Adukor produzit aBd
I ja isto mislim, mada ne vjerujem da ce ici prije ljeta al onda bi valjalo da ispadne ko i sa Rahmanom, produzi ugovor uz neku klauzulu simbolicnu da moze ici i svi zadovoljniMortemHz je napisao/la:Ma Krle će ostati naš a za Aduku će se još vidjeti, ako bude imao neku ponudu teško će se moći zadržati, moje neko mišljenje.Inijesta je napisao/la:Ja koliko znam sa Krletom jest, al sa Adukom nije jos uvijek tj ceka se njegov menadjer, al nadat se da ce uspjeti dogovoriti, kad vidis situaciju u dr klubovima kod nas izgleda ko u “ drzavnoj firmi”belosevic28 je napisao/la:Ja vjerujem da je sa Adukorom i Velkoskim sve dogovoreno al nece da dizu ljude sa odmora radi jednog dana i potpisa..., tako da bi mogao i Adukor produzit aBd
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Obrisao sam post od admina i zagora da se ne razvija nepotrebna rasprava koja nije istinita, zagore, imaš detaljno objašnjenje u pm.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Meni je bitnije ona priča oko Kronavetera, znam da nije ni 10% realna ali uvijek se potajno nadam, jbg ono. On kad bi izletio bi ne bi brige imali. Valjda su se dobro posvađali do sada. 
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Da može kako da im damo Adukora i dobijemo Kronavetera i gotiva.MortemHz je napisao/la:Meni je bitnije ona priča oko Kronavetera, znam da nije ni 10% realna ali uvijek se potajno nadam, jbg ono. On kad bi izletio bi ne bi brige imali. Valjda su se dobro posvađali do sada.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Pripreme FK Sarajevo: Od Sarajeva preko Ljubuškog do Turske
Izabranici Husrefa Musemića "motore će upaliti" 13. januara za kada je planirana prozivka nakon koje će u naredna dva dana biti obavljeni i ljekarski pregledi.
U Sarajevu će Velkoski i društvo ostati do 18. januara kada će otputovati za Ljubuški gdje će ostati do 24., a najvjerovatnije će u Hercegovini odigrati i jedan prijateljski susret.
Završni dio priprema za drugi dio sezone u kojem će Bordo tim "jurišati" na duplu krunu biće najvjerovatnije obavljen u Turskoj i to od 1. do 14 februara.
U Turskoj će izabranici Husrefa Musemića odigrati nekoliko utakmica, a imena protivnika biće poznata u narednim danima, a nezvanično saznajemo da će Bordo tim odmjeriti snage sa nekoliko respektabilnih evropskih klubova.
Na kraju dodajmo i da su u Sarajevu prezadovoljni zbog produženja saradnje sa Benjaminom Tatarom i Amarom Rahmanovićem, te da se radi na produžavanju saradnje sa igračima koji nisu ugovorom vezani za Sarajevo duži vremenski period.
Izabranici Husrefa Musemića "motore će upaliti" 13. januara za kada je planirana prozivka nakon koje će u naredna dva dana biti obavljeni i ljekarski pregledi.
U Sarajevu će Velkoski i društvo ostati do 18. januara kada će otputovati za Ljubuški gdje će ostati do 24., a najvjerovatnije će u Hercegovini odigrati i jedan prijateljski susret.
Završni dio priprema za drugi dio sezone u kojem će Bordo tim "jurišati" na duplu krunu biće najvjerovatnije obavljen u Turskoj i to od 1. do 14 februara.
U Turskoj će izabranici Husrefa Musemića odigrati nekoliko utakmica, a imena protivnika biće poznata u narednim danima, a nezvanično saznajemo da će Bordo tim odmjeriti snage sa nekoliko respektabilnih evropskih klubova.
Na kraju dodajmo i da su u Sarajevu prezadovoljni zbog produženja saradnje sa Benjaminom Tatarom i Amarom Rahmanovićem, te da se radi na produžavanju saradnje sa igračima koji nisu ugovorom vezani za Sarajevo duži vremenski period.
Trenutno korisnika/ca: Ado_77, HordasFks, NazorUso, nedimmmm1337 i 47 gostiju.