FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

HeraklitMracni
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la HeraklitMracni » 24 dec 2018, 11:47

Da hoce nekako Seljo zavrsiti ispred Sirokog , onda bi mi Isli Selji , a nama dolazio Siroki , plus kuci sa Zrinskim

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 24 dec 2018, 11:57

Ja bih samo da čestitam drugu @Mortemu na ubjedljvoj tituli. Nisam bio tu par dana, nadam se da se usvaja. :mrgreen:
PutinHz :tokralju: :tokralju:
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 24 dec 2018, 11:57

HeraklitMracni je napisao/la:Da hoce nekako Seljo zavrsiti ispred Sirokog , onda bi mi Isli Selji , a nama dolazio Siroki , plus kuci sa Zrinskim
Sve to isto sranje ...
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 24 dec 2018, 12:19

Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 24 dec 2018, 12:28

Mokes je napisao/la:Ne mogu da vjerujem, Čulić strikes again.

Ovaj članak
https://sportsport.ba/fudbal/adio-sjor- ... vic/301074
Značajniju ulogu i ime u trenerskom svijetu je stekao u nogometnoj sezoni 1. jugoslavenske lige 1984/85., kada je preuzeo Hajduk kojemu su prije te sezone otišli bitni igrači, a pristigli su brojni mladi iz Hajdukovog juniorskog pogona, koji dotad nikad nisu osjetili pritisak igranja u prvoj ligi: Asanović, Andrijašević, Španjić...

Svoj je trenerski gen brusio promatranjem djela Luke Kaliterne i Tomislava Ivića, a nogomet se prema Špacinom mišljenju sveo na tri tačke: maksimalnu brzinu, preformaciju naprijed, preformaciju natrag.

Na veliko iznenađenje ljubitelja nogometa, Hajduk je te sezone pod Poklepovićevim vodstvom bio u utrci za prvaka, iako je to9 bilo daleko od očekivanoga.

Osvojio je više bodova nego prethodne godine, više nego i lanjski prvak. Naslov prvaka izmakao je zbog nesportskih igara drugih klubova. Hajduk je te godine ostvario, tada nezamislivih, skoro dva gola po utakmici!

:puke: :puke: :puke:
Mamicu mu yebem posred nesportske pichke. Đubre plaćeničko. Ovaj portal je juče pao u ruke anam njima, vidjet ćeš sad tekstova protiv nas. Fuj.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 24 dec 2018, 12:30

Mokes ispravljen je taj dio odmah. Ali, molim te u posljednje vrijeme na komentarima, sugestijama i kritikama stalno kritijujes. Ja se izvinjavam zbog greske, autor ce biti sankcionisan. I nemojte ako mogu zamoliti siriti tu pricu, pao portal u ruke ovog ili onog. Uvijek smo se trudili biti objektivni, nekada je bilo gresaka i bice ih sigurno i ubuduce ali nikada nisu bile zlonamjerne niti ce biti. Ni prema jednom klubu.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 24 dec 2018, 12:40

Gledam Tatar u ovoj pauzi uzeo privatnog trenera,i dere po teretani trenira,sprema se,nije ga opustio novi ugovor :thumbup:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 24 dec 2018, 12:57

Cula je ba jedan veliki debil. Ne treba to da vas cudi. Yebat debila. Sta se nervirate o levatu, pokusaju novinara

Inijesta
Kontakt:

Post Postao/la Inijesta » 24 dec 2018, 13:11

Stroj1946 je napisao/la:Cula je ba jedan veliki debil. Ne treba to da vas cudi. Yebat debila. Sta se nervirate o levatu, pokusaju novinara
Ma brate opusteno nije bitno sta ce ko napisat nego kako ce se raja primiti na to, mi trebamo samo sebe gledat svakako i uzivat u trenutnoj situaciji, ja ne pamtim da nam se ovoliko stvari ikad poklopilo, aBd uzeti titulu pa ce sve lakse biti,
gurbeti su dovoljni sami sebi ne treba ni carkati u njih, poklat ce se izmedju sebe dovoljno im je samo ponekad skiju gurnuti :mrgreen:
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 24 dec 2018, 13:28

skoroalen je napisao/la:Ja bih samo da čestitam drugu @Mortemu na ubjedljvoj tituli. Nisam bio tu par dana, nadam se da se usvaja. :mrgreen:
PutinHz :tokralju: :tokralju:
Naravno da se usvaja, hvala ti. :cool:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 24 dec 2018, 13:28

Ja vjerujem da je sa Adukorom i Velkoskim sve dogovoreno al nece da dizu ljude sa odmora radi jednog dana i potpisa...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 24 dec 2018, 13:30

Inijesta je napisao/la:
Stroj1946 je napisao/la:Cula je ba jedan veliki debil. Ne treba to da vas cudi. Yebat debila. Sta se nervirate o levatu, pokusaju novinara
Ma brate opusteno nije bitno sta ce ko napisat nego kako ce se raja primiti na to, mi trebamo samo sebe gledat svakako i uzivat u trenutnoj situaciji, ja ne pamtim da nam se ovoliko stvari ikad poklopilo, aBd uzeti titulu pa ce sve lakse biti,
gurbeti su dovoljni sami sebi ne treba ni carkati u njih, poklat ce se izmedju sebe dovoljno im je samo ponekad skiju gurnuti :mrgreen:
Pa tu i završava sva njegova ''moć'' ako se može nazvati takvim. Jako sam šokiran i nisam se nadao ovakvom članku ali evo ispravljeno je i upozoren je, valjda ne budemo morali gledati ono opet. Ovaj portal je najbolji u državi daleko, lijepo bi bilo da tako i ostane.
Što više ignorišemo to će ovi upereni prsti manje vrijediti.

Inijesta
Kontakt:

Post Postao/la Inijesta » 24 dec 2018, 13:33

belosevic28 je napisao/la:Ja vjerujem da je sa Adukorom i Velkoskim sve dogovoreno al nece da dizu ljude sa odmora radi jednog dana i potpisa...
Ja koliko znam sa Krletom jest, al sa Adukom nije jos uvijek tj ceka se njegov menadjer, al nadat se da ce uspjeti dogovoriti, kad vidis situaciju u dr klubovima kod nas izgleda ko u “ drzavnoj firmi” :D , tako da bi mogao i Adukor produzit aBd :D

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 24 dec 2018, 13:39

Inijesta je napisao/la:
Sta je bilo mozel na pm

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 24 dec 2018, 13:42

Inijesta je napisao/la:
belosevic28 je napisao/la:Ja vjerujem da je sa Adukorom i Velkoskim sve dogovoreno al nece da dizu ljude sa odmora radi jednog dana i potpisa...
Ja koliko znam sa Krletom jest, al sa Adukom nije jos uvijek tj ceka se njegov menadjer, al nadat se da ce uspjeti dogovoriti, kad vidis situaciju u dr klubovima kod nas izgleda ko u “ drzavnoj firmi” :D , tako da bi mogao i Adukor produzit aBd :D
Ma Krle će ostati naš a za Aduku će se još vidjeti, ako bude imao neku ponudu teško će se moći zadržati, moje neko mišljenje.

Inijesta
Kontakt:

Post Postao/la Inijesta » 24 dec 2018, 13:45

MortemHz je napisao/la:
Inijesta je napisao/la:
Ma Krle će ostati naš a za Aduku će se još vidjeti, ako bude imao neku ponudu teško će se moći zadržati, moje neko mišljenje.
I ja isto mislim, mada ne vjerujem da ce ici prije ljeta al onda bi valjalo da ispadne ko i sa Rahmanom, produzi ugovor uz neku klauzulu simbolicnu da moze ici i svi zadovoljni

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 24 dec 2018, 13:47

Obrisao sam post od admina i zagora da se ne razvija nepotrebna rasprava koja nije istinita, zagore, imaš detaljno objašnjenje u pm.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 24 dec 2018, 13:50

Meni je bitnije ona priča oko Kronavetera, znam da nije ni 10% realna ali uvijek se potajno nadam, jbg ono. On kad bi izletio bi ne bi brige imali. Valjda su se dobro posvađali do sada. :D

KrajisnikBosnjak
Kontakt:

Post Postao/la KrajisnikBosnjak » 24 dec 2018, 13:58

MortemHz je napisao/la:Meni je bitnije ona priča oko Kronavetera, znam da nije ni 10% realna ali uvijek se potajno nadam, jbg ono. On kad bi izletio bi ne bi brige imali. Valjda su se dobro posvađali do sada. :D
Da može kako da im damo Adukora i dobijemo Kronavetera i gotiva. :D
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 24 dec 2018, 13:59

Pripreme FK Sarajevo: Od Sarajeva preko Ljubuškog do Turske

Izabranici Husrefa Musemića "motore će upaliti" 13. januara za kada je planirana prozivka nakon koje će u naredna dva dana biti obavljeni i ljekarski pregledi.

U Sarajevu će Velkoski i društvo ostati do 18. januara kada će otputovati za Ljubuški gdje će ostati do 24., a najvjerovatnije će u Hercegovini odigrati i jedan prijateljski susret.

Završni dio priprema za drugi dio sezone u kojem će Bordo tim "jurišati" na duplu krunu biće najvjerovatnije obavljen u Turskoj i to od 1. do 14 februara.

U Turskoj će izabranici Husrefa Musemića odigrati nekoliko utakmica, a imena protivnika biće poznata u narednim danima, a nezvanično saznajemo da će Bordo tim odmjeriti snage sa nekoliko respektabilnih evropskih klubova.

Na kraju dodajmo i da su u Sarajevu prezadovoljni zbog produženja saradnje sa Benjaminom Tatarom i Amarom Rahmanovićem, te da se radi na produžavanju saradnje sa igračima koji nisu ugovorom vezani za Sarajevo duži vremenski period.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Ado_77, Bajroni, HordasFks, Lik, NazorUso, nedimmmm1337 i 47 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []