FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

LIvada
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la LIvada » 19 okt 2010, 22:51

UPS je napisao/la:
juveboy je napisao/la:Realno 10 000 je veliki uspjeh ! ! ! Radni dan, poraz od Slavije, itd. itd. . . . Faktori koji uticu na posjete . . .
realno, 10.000 je dubke puna grbavica a to bude samo jednom u nekoliko godina (ako izuzmemo avaz i ss.ba), prema tome ;)

Nesto kontam, sto bi vama davali citav jug na Kosevu kad ste svakako svaki 2-3 derbi bojkotovali :D
Nemoj ti kontati samo .. MOLIM TE :!:
Dječače mali :lol:
Klošar sam pa šta...KLOŠARSKA ELITA!!!

Esii TM87
Kontakt:

Post Postao/la Esii TM87 » 19 okt 2010, 22:54

UPS je napisao/la:
juveboy je napisao/la:Realno 10 000 je veliki uspjeh ! ! ! Radni dan, poraz od Slavije, itd. itd. . . . Faktori koji uticu na posjete . . .
realno, 10.000 je dubke puna grbavica a to bude samo jednom u nekoliko godina (ako izuzmemo avaz i ss.ba), prema tome ;)

Nesto kontam, sto bi vama davali citav jug na Kosevu kad ste svakako svaki 2-3 derbi bojkotovali :D
Odyebi ;) ti si dos'o pricati o posjeti.
Kad uspijete da napunite svoj,pardon gradski stadion dodjite i ovdje nama pricajte kako ste vi divovi,guca trubaci i tako to.
Kada napunite sjever na tom gradskom stadionu ali bas napunite onda dodjite divovi i pricajte kako hocete da punite nas sjever niste u stanju napuniti svoju navijacku tribinu u zadnjih 20 god toliko o vama,a sad kao hocete da punite Grbavicu....Halloooo :o
1921-2011

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 19 okt 2010, 23:01

**** ba njih provokatore, sutra borac ;)
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 19 okt 2010, 23:01

plava_pruga je napisao/la: nije tacno da je 10 000 dupke pun. 15 000 je pun al moze jos. Kao protiv Borca, u prvenstvenoj utakmici, a ti to sanjaj.
Izvini, a na osnovu cega to tvrdis? Evo, ja tvrdim na osnovu toga sto na grbavici ima 8.5000 stolica. znaci kad ih sve popunite - a nisam siguran kad ste to uspjeli napraviti - gdje jos mozete strpati tih tvojih 7.000 hiljada i vise?? Kad cete jednom shvatiti, racionalno, objektivno, bez predrasuda koliko je 2+2 ;)

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 19 okt 2010, 23:05

UPS je napisao/la:
plava_pruga je napisao/la: nije tacno da je 10 000 dupke pun. 15 000 je pun al moze jos. Kao protiv Borca, u prvenstvenoj utakmici, a ti to sanjaj.
Izvini, a na osnovu cega to tvrdis? Evo, ja tvrdim na osnovu toga sto na grbavici ima 8.5000 stolica. znaci kad ih sve popunite - a nisam siguran kad ste to uspjeli napraviti - gdje jos mozete strpati tih tvojih 7.000 hiljada i vise?? Kad cete jednom shvatiti, racionalno, objektivno, bez predrasuda koliko je 2+2 ;)
kad vi mozete reci da vas za derbi u onom cosku ima 2 hiljade u kojem dobrom dijelu nema stolica tako se moze naci i tih jos 7000 ;)

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 19 okt 2010, 23:08

realno, tu moze stati oko 1.200 -1.300 ljudi ali uvjek se par stotina na silu ugura tako da se ne moze disati. Sve bude krcato, ne mozes se pomjeriti. Nemoj mi reci da se to dogadja na jugu ili na vasem dijelu sjevera? pa nemoj me nasmijavati

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 19 okt 2010, 23:10

UPS je napisao/la:
[youtube][/youtube]
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 19 okt 2010, 23:11

UPS je napisao/la:
Nesto kontam
:lol: Nemoj svega ti. Ispostaviće se da su pesimisti bili u pravu povodom Majanskog kalendara i prestanka računanja vremena 2012 godine :mrgreen:
Da objasnim, ako si ti počeo da kontaš, smak svijeta nam ne gine. Reci da si se šalio. Plašiš me :mrgreen:
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna

sreca
Kontakt:

Post Postao/la sreca » 19 okt 2010, 23:13

UPS je napisao/la:realno, tu moze stati oko 1.200 -1.300 ljudi ali uvjek se par stotina na silu ugura tako da se ne moze disati. Sve bude krcato, ne mozes se pomjeriti. Nemoj mi reci da se to dogadja na jugu ili na vasem dijelu sjevera? pa nemoj me nasmijavati
na jugu ima 3000 stolica a nas protiv borca je bilo 6000 na toj tribini ako ti nije jasno kako neko ce ti se potruditi da objasni ja nemam vremena za to

plava_pruga
Kontakt:

Post Postao/la plava_pruga » 19 okt 2010, 23:15

UPS je napisao/la:
prvo, previse si stavio stolica, toliko ni na kosevu nema, cuj 85 000 :lol:
drugo, odkud tebi da mi nemozemo napuniti grbavicu, kad nas je bilo 15 000 protiv borca, ljudi se gurali na 1 stolici, dole ispod Juga puno bilo, istok bio pun, sjever onaj dio gdje NIKAD nema navijaca jer se dio terena nevidi od zapadne tribine ( dio nasuprot vas ) bio pun, sjever da nepricam. Stane 15 000 vjeruj mi.
trece, mi idalje drzimo rekord i grbavice i koseva zato, kad na stadionu na kojem VI igrate, budete imali vise navijaca nego sto smo ih mi imali, slobodno mi se javi.
G A Z I
Željo sve do pobjede

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 19 okt 2010, 23:19

Zato dosta glupih prepucavanja, mi smo bolji i gotova prica :P
Za zivot cijeli!

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 19 okt 2010, 23:30

nikad_izvini je napisao/la:
UPS je napisao/la:
Nesto kontam
:lol: Nemoj svega ti. Ispostaviće se da su pesimisti bili u pravu povodom Majanskog kalendara i prestanka računanja vremena 2012 godine :mrgreen:
Da objasnim, ako si ti počeo da kontaš, smak svijeta nam ne gine. Reci da si se šalio. Plašiš me :mrgreen:
:lol: :lol:

Bow down pitari! :D
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

old school
Kontakt:

Post Postao/la old school » 19 okt 2010, 23:35

Odrast'o na jugu, nosim
virus ludila, mala bordo kraljica, sama mi se nudila, miješaj
bordo-bijela, i dodaj mi meda, sad ga lomi kraljice, neka sjever
gleda, oooooo noćima se trpala, oooooo ludilo je dobila..
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!

samo sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la samo sarajevo » 19 okt 2010, 23:35

Sva sreca pa nam je nova uprava pa kako vi nama date tako cemo i mi vama,inace sjever je nasa tribina al nas gurate na istok,uostalom prepolovi vam se jug i dacemo vam dio zapada,pa ko gospoda imate i stolice sta hocete vise od nas?

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 19 okt 2010, 23:37

samo sarajevo je napisao/la:Sva sreca pa nam je nova uprava pa kako vi nama date tako cemo i mi vama,inace sjever je nasa tribina al nas gurate na istok,uostalom prepolovi vam se jug i dacemo vam dio zapada,pa ko gospoda imate i stolice sta hocete vise od nas?
:lol:

[youtube][/youtube]
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 19 okt 2010, 23:38

samo sarajevo je napisao/la:Sva sreca pa nam je nova uprava pa kako vi nama date tako cemo i mi vama,inace sjever je nasa tribina al nas gurate na istok,uostalom prepolovi vam se jug i dacemo vam dio zapada,pa ko gospoda imate i stolice sta hocete vise od nas?
pojedi se imacemo jug na hadisonu uvjek cijeli hahahahaha

necu vise napisat ni jedan post u vezi ovih raspodjela tribina i broju gledalaca ne isplati se

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 19 okt 2010, 23:39

bit ce citav jug na kosevu, nemoj lupat beze gluposti ovde, vi hocete citav sjever na grbavici, e pa ne moze, dobili ste haman trecinu tribine, sta hocete vise?
Za zivot cijeli!

sreca
Kontakt:

Post Postao/la sreca » 19 okt 2010, 23:41

[quote="samo sarajevo"]Sva sreca pa nam je nova uprava pa kako vi nama date tako cemo i mi vama,inace sjever je nasa tribina al nas gurate na istok,uostalom prepolovi vam se jug i dacemo vam dio zapada,pa ko gospoda imate i stolice sta hocete vise od nas?[/quote u nedulju ce sreca da vam okrene leđa a to sto je sjever vasa tribina mozete prosipati kad ste domacini na gradskom stadionu ako vam se nesviđa postoji bojkot pa bujrum

sreca
Kontakt:

Post Postao/la sreca » 19 okt 2010, 23:45

mi na kosevu mozemo i na terenu biti ako se naljutimo ko 1998 god ako se sjecas

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 19 okt 2010, 23:46

Da ponovimo gradivo!
[youtube][/youtube]
Najbolji snimak legendarne pjesme.

"A onda Željin stadion gledam, vidim ponos tvoj, život ću dati al' tebe ne dam, jer ti si život moj..."

Sutra još jače i još luđe.
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 8 gostiju.