prvo, previse si stavio stolica, toliko ni na kosevu nema, cuj 85 000UPS je napisao/la:Izvini, a na osnovu cega to tvrdis? Evo, ja tvrdim na osnovu toga sto na grbavici ima 8.5000 stolica. znaci kad ih sve popunite - a nisam siguran kad ste to uspjeli napraviti - gdje jos mozete strpati tih tvojih 7.000 hiljada i vise?? Kad cete jednom shvatiti, racionalno, objektivno, bez predrasuda koliko je 2+2plava_pruga je napisao/la: nije tacno da je 10 000 dupke pun. 15 000 je pun al moze jos. Kao protiv Borca, u prvenstvenoj utakmici, a ti to sanjaj.
drugo, odkud tebi da mi nemozemo napuniti grbavicu, kad nas je bilo 15 000 protiv borca, ljudi se gurali na 1 stolici, dole ispod Juga puno bilo, istok bio pun, sjever onaj dio gdje NIKAD nema navijaca jer se dio terena nevidi od zapadne tribine ( dio nasuprot vas ) bio pun, sjever da nepricam. Stane 15 000 vjeruj mi.
trece, mi idalje drzimo rekord i grbavice i koseva zato, kad na stadionu na kojem VI igrate, budete imali vise navijaca nego sto smo ih mi imali, slobodno mi se javi.