JavierBosnia je napisao/la:
Igrač br. 6
- ASD
- Kontakt:
Re: Igrač br. 6
Izvinjavam se za vrijeđanje kerova, neću višetheKuPuS je napisao/la:načelno nam pocuclaš svima kolektivnoPenaltiky je napisao/la:Načelno se slažem s nazivom pjesme posvećenim keru s beretkom.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
HAHAHAHAH OVO NISU ISTINE
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
HAHAHAHAHAHAHAHHA zadruga bh reprezentacija edišn
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- anonymousHD
- Kontakt:
E Anele brate, zakuca te Vranjes ovom slikom.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Načelno se malo napušiš qrca.Penaltiky je napisao/la:Načelno se slažem s nazivom pjesme posvećenim keru s beretkom.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
**** ti mater ognjene, ognjenee...
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Hebe Ogi baustelce,a i ovog seljaka Anela,a sta ce tek sutra da bude,kada Ogi bude na proslavi,nastavak slijedi...!!!
Hebe ogi tebi znas sta plavosmecare...
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Ovim samo pokazuje koji je idiot i nula od covjeka bez obzira na nacionalnost.
Samo moralna nula moze dojucerasnjeg kolegu koji je vjerovatno na njegov nagovor u zajebanciji digao tri prsta ovako ofirati. Ej...cuvao idiot sliku ko zna koliko da bi je sad upotrijebio. To dovoljno govori o njemu.
Samo moralna nula moze dojucerasnjeg kolegu koji je vjerovatno na njegov nagovor u zajebanciji digao tri prsta ovako ofirati. Ej...cuvao idiot sliku ko zna koliko da bi je sad upotrijebio. To dovoljno govori o njemu.
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
A usput je i glup k'o tokmakmostar_mo je napisao/la:Ovim samo pokazuje koji je idiot i nula od covjeka bez obzira na nacionalnost.
Cekaj jel on fakat sad misli da ce raja da napada ovog Hadzica (koji je btw nebitan lik
Steta sto mu Žiru nije bio kolega vjerovatno bi postavio sliku Žiruovog kurtza na stori uz opis "drhtim dok ga gledam"
"My wife doesn't like football. One day she called me 10 minutes before a game to find out where I was."
-
bombaysaphire
- Kontakt:
Fudbaleri - mjerna jedinica za glupost.
Još jednom dokazano.
Još jednom dokazano.
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Koliki trebas biti idiot pa svom kolegi odgovoriti sa pjemom da te nije Alija,gdje to na vranjesovoj slici se spominje Baja Mali Knindza sem u glupim glavama novinara?U milon nekih pjesama mozes izvuci neke stihove,recenice i upotrebiti u neke druge svrhe.mostar_mo je napisao/la:Ovim samo pokazuje koji je idiot i nula od covjeka bez obzira na nacionalnost.
PS:Jel sada Anel cetnik sa tri prsta,da pitam ove baustelce?
LlullSergio je napisao/la:Wtf kakav je ovo reality ?
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
I jedan i drugi tutu u rikverc vozili dok je rat trajao i nešto se kofrče
Mada, Vranješ pravi sranja odavno, sve ovo što radi je puno puno više radi provociranja javnosti nego li što je on četnik, a to je po meni još gore po njega.
Mada, Vranješ pravi sranja odavno, sve ovo što radi je puno puno više radi provociranja javnosti nego li što je on četnik, a to je po meni još gore po njega.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Aj ne rise... i ja kad bi napisao " ne bi sjala ovako jako " garant bi svi mislili da mi je u glavi led sijalica.plavobeli je napisao/la:Koliki trebas biti idiot pa svom kolegi odgovoriti sa pjemom da te nije Alija,gdje to na vranjesovoj slici se spominje Baja Mali Knindza sem u glupim glavama novinara?U milon nekih pjesama mozes izvuci neke stihove,recenice i upotrebiti u neke druge svrhe.mostar_mo je napisao/la:Ovim samo pokazuje koji je idiot i nula od covjeka bez obzira na nacionalnost.
PS:Jel sada Anel cetnik sa tri prsta,da pitam ove baustelce?
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
led sijalica hahahaha
sve sam mu oprostio, ali sto se kači sa legendom repke, ne znam da li mogu
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.