FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

Manijakdolopate
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Manijakdolopate » 13 jan 2019, 21:52

Veceras ce biti rijesen status Filipa Arezine kako sam upoznat, Bekric bi bio prvo pojacanje, ali ne moze rijesiti besplatne papire iz Zrinjskog.
Bit ce dosta momaka sutra iz omladinskog.
Pokusat ce se dogovoriti sa nekim sponzorima da uplate unaprijed, infrastruktura je stavljena na mirovanje ali nije zaboravljena, nastavit ce sigurno kad bude stabilno stanje.

Bezideja
Kontakt:

Post Postao/la Bezideja » 13 jan 2019, 22:00

Lendric bi bio prvo pojacanje da nije nasao novi klub i potpisao ugovor jbg :kafa:
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 13 jan 2019, 22:02

Napadač nam je vala najmanji problem, ne treba nam niko pored Krpića, malog Zubana povremeno gurati kao zamjenu.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

UBIPITAR
Kontakt:

Post Postao/la UBIPITAR » 13 jan 2019, 22:16

Manijakdolopate je napisao/la:Veceras ce biti rijesen status Filipa Arezine kako sam upoznat, Bekric bi bio prvo pojacanje, ali ne moze rijesiti besplatne papire iz Zrinjskog.
Bit ce dosta momaka sutra iz omladinskog.
Pokusat ce se dogovoriti sa nekim sponzorima da uplate unaprijed, infrastruktura je stavljena na mirovanje ali nije zaboravljena, nastavit ce sigurno kad bude stabilno stanje.
Ne lupaj!
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 13 jan 2019, 22:21

Nama Bekric ni ne treba ako je Sinan 100% spreman. Tu je i Dacic. Sasvim okej. Rezervni bekovi, krila, bar jedan zadnji vezni normalan umjesto Vranjesa, stoper/i to nam treba.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

UBIPITAR
Kontakt:

Post Postao/la UBIPITAR » 13 jan 2019, 22:22

Topnikus je napisao/la:Nek nam je sretno sutra! Sutra prozvati Vranjesa I dati mu do znanja da ide, on to ne planira jer uziva u plati. Onda trebamo mi da ga natjeramo da shvati da treba ici.
Vranješ ostaje na inzistiranje Šefa,doduše pod novim(po klub povoljnijim)uslovima ;)
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 13 jan 2019, 22:30

Ne treba zapostavljati naše omladince, nikako.

Ako Amar insistira na ostanku Vranješa, onda neka ostane, možda ga malo i dozove, ako neće Osim onda ne znam ko bi drugi mogao.

Al' svejedno treba jedan veznjak sa iskustvom da dođe, pored Vranješa. Tu imamo Šabanadžovića, Hajdarevića i Osmanovića i jedan od tih momaka uvijek treba biti u početnih 11, al' treba nam sigurno još jedan malo iskusniji veznjak.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Cevap
Kontakt:

Post Postao/la Cevap » 13 jan 2019, 22:42

Negdje pročita da je moguć dolazak Kenana Horića zna li neko više o tom transferu/dolasku?
Kenan Horić rođen u Zenici 1990(28) igra na poziciji štopera desna noga 1,90 visina igrao za Čelik,Domžale,Pafos(Kipar) i Antalyaspor.Sad je pitanje da li će Bogičević ostat ako dođe ovaj vjerovatno da hoće kao 3 štoper.Vidjet ćemo da li će se uopšte pojavit na prozivci.Uz ovog zaganjat i Šipovića ili Graovca.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 13 jan 2019, 22:53

Joj, kad se Bogicevic pojavi sutra :lol:

Da ga se rijesiti. Kad smo vec i Bakraca taman da kakav normalan dodje.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Bezideja
Kontakt:

Post Postao/la Bezideja » 13 jan 2019, 23:23

Horica se sjecam iz Celika, jako dobar igrac. Sigurno tip igraca kakvog Amar voli u zadnjoj liniji. Bio bi itekako pojacanje i to pravo.Krpic ce se kod Amara morati puno vise kretati, otvarati se, a ne samo ganjati kad protivnik pravi napad a kad mi napadamo da stoji ko bedevija s radijusom kretanja 3 metra.
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!

Cevap
Kontakt:

Post Postao/la Cevap » 13 jan 2019, 23:54

Baš me interesuje ko će doći kao pojačanja i ko će biti kapiten Killer ili neko drugi možda "Bogi" ili "Stana".

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 14 jan 2019, 09:15

LjoZee je napisao/la:Joj, kad se Bogicevic pojavi sutra :lol:

Da ga se rijesiti.
Pratim te, samo da znaš. :geek:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 14 jan 2019, 11:14

Bogi bi i hatomsku preživljeo
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

kerimatomic1921
Kontakt:

Post Postao/la kerimatomic1921 » 14 jan 2019, 11:30

Bogi ostaje hahahahahah.

Osim: “Prelako smo se rijesili nekih igraca, bilo je jeb*o Graovca, Ubiparipa, Stanica...”
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.

Cevap
Kontakt:

Post Postao/la Cevap » 14 jan 2019, 11:40

Još ne vjerujem da sjedi u plavom salonu i da se drži press za njegov povratak u Želju.

EDIT: Rekao je malo ćemo mu produžit ugovor vjerovatno 6.mj ili godina jer sada ne može tražiti nekog vrlo jakog štopera

KongrateUK
Kontakt:

Post Postao/la KongrateUK » 14 jan 2019, 11:52

Jedan je babuka ! :tokralju:

Kako su samo nedostajale ove njegove izjave, pravo osvježenje za BHTPL, šta kaze "govorili smo 'ebo Graovca, Stanića, Ubiparipa, Bogičevića" :lol:

Očekivano za Bogičeviča, pa neki dan govorim buduci na situaciju u klubu produzit ce mu Amar garant ugovor do kraja sezone, ipak ga je on doveo 2009 ima Amar taj spektar igraca za koje zna kako dišu i u koje ima veliko povjerenje
17.12.2018. - Dan kada je FK Željezničar oslobođen i vraćen onima koji ga vole, i kojima pripada !

idevlak
Kontakt:

Post Postao/la idevlak » 14 jan 2019, 11:54

Valja sad čovjeku od ništa, nešto napraviti, a to nešto je Evropa.
“Ne trebamo se mi brinuti, šta će biti kada se taj čovjek vrati u klub, niko od nas, al’vratit će se, nek to moja poruka bude.”
A.O.

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 14 jan 2019, 11:54

Ko će sad igračima u januaru objasniti šta je Željo? Krpić? Pavić? To je jako bitan stav u svakom klubu. Ko će im objasniti šta je Željo, šta predstavlja ovo ljudima, ko? Stevanović je tu duže od dvije godine, jedini. To su stvari koje se u normalnom fudbalu ne mogu desiti i mi na to nismo obraćali pažnju. Mi smatramo da smo veliki klub u ovim našim okvirima i moramo imati nit. Nemamo tu nit i to je jedan od glavnih razloga. Ko je Željo, otiđi na Holiday market, nekad si mogao otići tamo i kažeš vidi Svrake, vidi Zebe, danas ne znaš igrače. Ja ne znam igrače Želje sve po faci. Vidim Pavića neki dan, ja ga ne znam facom. Ne znam ni ko je Zec. Ne znaš ko igra, ne možeš se identifikovati. Ne možeš ih ni upoznati jer svi odoše. Je li Jazvić igrao za Želju? Bio je tu tri-četiri mjeseca i ode. To je jedan od razloga što neke stvari ne štimaju i koje treba popraviti.

- Mislimo da u Omladinskom pogonu ima prostora za popravak. Dio na koji mi možemo utjecati, a to je izbor ljudi koji će raditi tu. Definitivno ćemo neke stvari promijeniti. Na neke stvari ne možemo utjecati. Tek smo nedavno osposobili ovaj teren da juniori mogu igrati, kad bi omogućili da djeca mogu trenirati zajedno to bi bilo odlično. Pokušaćemo da ne pravimo neke greške, neke ljude smo otpisivali, j**o njih, 18 godina trener, šta on zna, naći ćemo nekog drugog. Iskustvo u nekim stvarima ne možeš zamijeniti. Mi smo to prelako shvatali, u fudbalu ne možeš kompenzirati iskustvo.

:mrgreen:

HeraklitMracni
Kontakt:

Post Postao/la HeraklitMracni » 14 jan 2019, 11:56

Bezideja je napisao/la:
LjoZee je napisao/la:E tugo na sta ce liciti sutra spisak igraca. Ne daj Boze nikom.
Pogledas tabelu pa vidis da ti mrtvo sarajevo bjezi 15 bodova, ima ih jos koje treba otjerati sto prije :arrow:
Zasto mrtvo Sarajevo ?

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 14 jan 2019, 11:57

Bogi - Vranješ kičma tima
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Anpa, Balorda, Hazre i 87 gostiju.