FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

kerimatomic1921
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la kerimatomic1921 » 14 jan 2019, 11:58

Jedan je babuka!

Misketovci na aparatima ahahahahahahha
Joj sto pjene levati hahahaha :tralala:

Ovo “**** Graovca” ima pozadinu. S obzirom da je doveo 4 kamiona igraca za 3 godine, vjerovatno je i poslije njegovog odlaska rekao ma **** Graovca naci cemo bolje stopere...
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 14 jan 2019, 12:01

"2009. godine smo bili u situaciji da smo sviju mogli nabiti nogom, a sada je drugačije sve. Da se trebamo pojačati to pokazuje i tabela. Mi smo gubili jer smo slabi. Sudija te može malo zeznut, ali ne možeš pet zaredom izgubiti. Ni Zvijezda 09 nije izgubila pet zaredom. Nije sramota reći da si slab. Slabo trčimo, slabo se branimo i to je to. Fudbal je okrutan u nekim stvarima".
:bow:
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 14 jan 2019, 12:04

Izetbegović Seko, zavrni infuzije na lobotomiji molim te :lol:

KongrateUK
Kontakt:

Post Postao/la KongrateUK » 14 jan 2019, 12:05

Amara i ovu upravu bolit ce ona stvar ko šta kaže i ko gdje piskara, takvi ljudi, prvi Amar fakin prve kategorije, tako da pojedinima ostaje jedino da piskaraju na sve strane, za razliku od njihovih prethodnika koji su osluškivali želje pa ih i ispunjavali, takvo stanje i nas je dovelo do ovoga što sada imamo, najdraže mi je sto pojedincima više nema ekskluzive, što vidim da lupaju gluposti i što ne znaju sta ce od muke

Press traje više od sat vremena :lol:
17.12.2018. - Dan kada je FK Željezničar oslobođen i vraćen onima koji ga vole, i kojima pripada !

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 14 jan 2019, 12:07

Falilo je ovog mangupluka.

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 14 jan 2019, 12:09

Kako to mangupski radi nas mangup. Kakva milina procitati sta se desavalo na presu. Cekamo i video da uzivamo.

kerimatomic1921
Kontakt:

Post Postao/la kerimatomic1921 » 14 jan 2019, 12:11

“Nismo dorasli da imamo najviše ciljeve barem ove sezone. Premalo igrača imamo koji su duže u klubu i koji neke vrijednosti mogu prenositi mladim i novim igračima. Nije toliko dugo prošlo otkad sam ja bio tu, a skoro da du svi igrači otišli. To je ono što se meni ne sviđa. Olako se rješavamo nekih igrača iako možda nisu toliko kvalitetni, ti igrači su bitni za neke druge stvari. Ko će sad objasniti igračima koji dođu sta je Željo? To je jako bitna stvar u svakom klubu. Treba im neko objasnit kako se ponašati. Stevanović je ostao jedini koji je tu duže od dvije godine. U normalnim timovima se to ne može desiti. Mi smo veliki klub u našim okvirima i moramo imati tu neku nit. To je po meni jedan od glavnih razloga za ovo. Ni ja ne znam neke igrače po facama. Ja Pavića nisam mogao prepoznati neki dan. Možda je bio Zec… Fakat ne znam igrače. Nemaš vremena ni da ih upoznaš.”

Jajajaahahahahhaahaha BOG!
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.

KongrateUK
Kontakt:

Post Postao/la KongrateUK » 14 jan 2019, 12:13

Poenta cijele priče, zato i jedan Stanić i Jamak, igraci prije uzimali su lopatom kako su znali i umjeli jer im je to prije svega omogucila bivsa uprava koja se nije znala sastaviti sa sportskim segmentom, a da ne govorim da su znali procijeniti koji nivo igraca treba da ima koju platu, zato su nam Projić i Vranješ medju najplacenijim igracima bili
"Procjena je bila da nemamo ekipu koja treba da iznese ono što se očekujemo. Želimo onda jeftiniju ekipu ako već nemamo funkcionalnu
17.12.2018. - Dan kada je FK Željezničar oslobođen i vraćen onima koji ga vole, i kojima pripada !

idevlak
Kontakt:

Post Postao/la idevlak » 14 jan 2019, 12:22

Osim13 je napisao/la:Izetbegović Seko, zavrni infuzije na lobotomiji molim te :lol:

:urnebes: :urnebes: :urnebes: ljudi na aparatima
“Ne trebamo se mi brinuti, šta će biti kada se taj čovjek vrati u klub, niko od nas, al’vratit će se, nek to moja poruka bude.”
A.O.

KongrateUK
Kontakt:

Post Postao/la KongrateUK » 14 jan 2019, 12:27

@starigrad, To je ono o cemu sam pisao
Selimović: Osim je zadužen za kompletan sportski segment, radovi neće stati

Predsjednik Željezničara Nihad Selimović otkrio je radosne vijesti za navijače najtrofejnijeg bh. kluba

Renoviranje i izgradnja stadiona Grbavica neće stati te će novi radovi početi u narednih desetak dana

“Upoznati ste sa situacijom i onim šta se dešavalo u klubu od ostavke prethodne Uprave i stanja koji smo mi preuzeli. Neću pričati o prošlosti. Zvaničcno nismo preuzeli dokumentaciju, nije napravljena primopredaja. Nadam se da ćemo uspjeti ostvariiti komunikaciju sa prethodnom upravom. Bio je blokiran račun. Uspjeli smo odblokirati račun. Svi računi kluba su operativni. Vršili smo određena plaćanja i nadam se da ćemo do kraja mjeseca sve to dovesti u normalno stanje. Odnosno u situaciju da klub moze nesmetano da radi”, rekao je Selimović.

“Kada su u pitanju infrastrukturni projekti, vec radimo na dobijamju papirologije za nastavak radova, i neće se ni jednog trenutka to zanemariti i neće to kasniti. Nastavljamo istim tempom izgradnje”.

Amar Osim će biti zadužen za kompletan sportski segment.

“Amar Osim je šef struke i menadžer ekipe, odnosno sportski direktor i on će se pitati za kompletan sportski dio. Primarni cilj nam je izlazak u Evropu, tu nema nikakvih kalkulacija, bez obzira na zaostatak. U svakoj utakmici moramo ići na pobjedu”, kazao je Selimović.
Koliko sam upoznat idu agregati za napajanje grijaca na terenu sa kojim smo imali odredjenih problema do sada kao i radovi na poslovnim prostorima na istoku te priprema tribine za natkrivanje

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 14 jan 2019, 12:41

kerimatomic1921 je napisao/la:Jedan je babuka!

Misketovci na aparatima ahahahahahahha
Joj sto pjene levati hahahaha :tralala:

Ovo “**** Graovca” ima pozadinu. S obzirom da je doveo 4 kamiona igraca za 3 godine, vjerovatno je i poslije njegovog odlaska rekao ma **** Graovca naci cemo bolje stopere...
Nek sjednu i popiju casu vode :rol:
Sve covjek objasnio u pet recenica :bow:
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 14 jan 2019, 12:52

idevlak je napisao/la:
Osim13 je napisao/la:Izetbegović Seko, zavrni infuzije na lobotomiji molim te :lol:

:urnebes: :urnebes: :urnebes: ljudi na aparatima
Najveće zlo koje je pogodilo Želju ikada

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 14 jan 2019, 12:56

Yebem li ti Bogicevicu sve
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

KongrateUK
Kontakt:

Post Postao/la KongrateUK » 14 jan 2019, 13:02

Ne treba se obazirati na neke, Amar i Nihad su isuviše jaki i mocni, naravno svako u svom fahu da bi ih neki lajavci tek tako omeli u bilo kojem smislu, imaju iskustva i znanja za razliku od svojih prethodnika, ali imaju i ljude za neke stvari koje ovi prije nisu imali, pojedincima je odzvonilo i mislim da je vrijeme da se sa nekim stvarima stane, desetak ljudi i forum nisu Željo, Željo je ovo što vidimo i gledamo prethodnih dana

Inace za dva medijska partnera je odzvonilo, svakome po zasluzi ;)

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 14 jan 2019, 13:04

Misimovicu, pokupi Bogicevica i vodi ga u Megamix. Yebo li te on. Uvalio si nam ga prije 3 godine i sad ga moram trpiti 100 godina. Nek’ tebi yebe zivce tamo.

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 14 jan 2019, 13:08

Vidi se da Amar zna gdje i šta škripi u ekipi, koji su to sve problemi sa kojima smo se susretali prethodnih godina, i to je dobro. Nadam se da će ih sada rješavati jedan po jedan :)
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 14 jan 2019, 13:10

Nije sramota reći da si slab. Slabo trčimo, slabo se branimo i to je to.

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 14 jan 2019, 13:15

Amaru Osimu se na prvom treningu odazvalo 28 igrača:

Kjosevski, Fejzić, Ćeman, Karavdić, Stevanović, A. Šehić, Pavić, Stanić, Kurtović, Bogičević, Osmanković, Rodin, Zilić, Velić, Ćubara, Osmanović, Šabanadžović, Hajdarević, Vranješ, Ramović, Dacić, Veselinović, Zec, E. Šehić, Zajmović, Žerić, Krpić, Zubanović.

Jos mi gore kad procitam ovaj spisak. Osime, sretno. Ovo haman sve invalid do invalida.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 14 jan 2019, 13:19

braco je napisao/la:Ja ne znam igrače Želje sve po faci. Vidim Pavića neki dan, ja ga ne znam facom. Ne znam ni ko je Zec.
A dajj :rol: :rol: :bow:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 14 jan 2019, 13:19

slika

Kapiten :tralala:

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: BarbareZeljin, Cwirek, knoa, Vedrana i 49 gostiju.