Možda je tajno snimao.StevieG8 je napisao/la:Ne vjerujem ni ja da bi Karleuša ovoliko forsirala da zna da postoji mougućnost da objavi snimak.BenjooJutub je napisao/la:A odakle vam da ima snimak jer je ocigledno da je uradio ss dok su bili na face timeu?
Igrač br. 6
-
BIHpatriota
- Kontakt:
Re: Igrač br. 6
T.Zidanšek-Gavrilova 1 2.55 na 200km laganoaleksandar_veliki je napisao/la:Treba zakititi koju marku na tenis, gazda izdao naredbu. Nema spavanja, duga je noc.
23
Ali sto brzo rastu pratitelji Ognjenu na insta 
Poznati si sad, boli te k
Poznati si sad, boli te k
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- BenjooJutub
- Kontakt:
Upravo to. Ili zna da nema više ništa ili je obostrani dogovor da se digne rejting jer Karleuša uskoro izbacuje novi album.. Marketing je čudoStevieG8 je napisao/la:Ne vjerujem ni ja da bi Karleuša ovoliko forsirala da zna da postoji mougućnost da objavi snimak.BenjooJutub je napisao/la:A odakle vam da ima snimak jer je ocigledno da je uradio ss dok su bili na face timeu?
- legenda reala
- Kontakt:
jel Helćo ovaj pilsnerOsim13 je napisao/la:Eno Ramiz selami adminacoelho41 je napisao/la:
provocira a ne zna s kim posla ima![]()
![]()
![]()
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- anonymousHD
- Kontakt:
Draga JK,
poslije J nema K.
nije jasam, napravio neki dan akaunt ko da sam znao da će mi zatrebatlegenda reala je napisao/la:jel Helćo ovaj pilsnerOsim13 je napisao/la:Eno Ramiz selami adminacoelho41 je napisao/la:
provocira a ne zna s kim posla ima![]()
![]()
![]()
Katarina Grujic moguci izdajnik ,jer i nju je tamburao haman..
Meni bolja JK naravno,daj i nje malo
Meni bolja JK naravno,daj i nje malo
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Ne vjerujem da je toliko pukla da na ovaj nacin dize rejting. I dalje vjerujem da ovo nije namjesteno.BenjooJutub je napisao/la:Upravo to. Ili zna da nema više ništa ili je obostrani dogovor da se digne rejting jer Karleuša uskoro izbacuje novi album.. Marketing je čudoStevieG8 je napisao/la:Ne vjerujem ni ja da bi Karleuša ovoliko forsirala da zna da postoji mougućnost da objavi snimak.BenjooJutub je napisao/la:A odakle vam da ima snimak jer je ocigledno da je uradio ss dok su bili na face timeu?
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
PREDAJ SE OGI , IZGUBIO SI BOJ
NIKADA VIŠE
TI NE PRIČAJ O NJOJ

NIKADA VIŠE
TI NE PRIČAJ O NJOJ
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Hajde Ognjene, nena istihara klanja da vidi sta ces uradit'
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Penaltiky je napisao/la:Bela je napisao/la:
![]()
![]()
![]()
Evo ga 01:00, Osime nisi ni zaslužio forumaša godine ako ne bude videa! 
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Jedini konkurent ovom forumu je “negujmksrbskijezik” na instagramu 
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
SAD ILI NIKAD
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.