Igrač br. 6
Re: Igrač br. 6

Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
jedva čekam sljedeći januar na forumu, laku noć
Marsal je napisao/la:Haj čekat ću do 2 ionako sam pao onaj ispit.za.srijedu
Bit ce rokova kolega. Ovo se tesko ponavlja.

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
I ja sam odustao od izlaska na danasnji, sto Osim rece ima Februar za sveMarsal je napisao/la:Haj čekat ću do 2 ionako sam pao onaj ispit.za.srijedu

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
oktobar socijalni iz raja izašoStevieG8 je napisao/la:I ja sam odustao od izlaska na danasnji, sto Osim rece ima Februar za sveMarsal je napisao/la:Haj čekat ću do 2 ionako sam pao onaj ispit.za.srijedu
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Koja je krava ova Jelena.
Dok je guzio valjao, sad odjednom ne valja. Providna ko spermatozoidi u 13godišnjaka.

⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
Ogi legendo,daj nam snimak di izginemo.
Ocekujem tatoo JK pizde.
Nista ovo nije cudno vako je I Dara nedavno,vidi se da su drugarice

Ocekujem tatoo JK pizde.
Nista ovo nije cudno vako je I Dara nedavno,vidi se da su drugarice

1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Spav'o nocas od osam, sad se probudio i udjem na ss.ba da vidim sta ima.. Kakva greska..
Polahko brate, sve od a do ž.Icha je napisao/la:Spav'o nocas od osam, sad se probudio i udjem na ss.ba da vidim sta ima.. Kakva greska..

"We need to suffer. And we need to fight."
Fotomontaza, nema mladeza na sisi..MCMXLVI je napisao/la:

Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Kvota da je Ognjen derao 1.05!
Kaže Jelena nije imala kontakt sa njim, a sad svako malo objavi chat. HAHAHAHAHAHA
Kaže Jelena nije imala kontakt sa njim, a sad svako malo objavi chat. HAHAHAHAHAHA
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
Voza neke pic.ke motorom, upast ce na forum jos maloPenaltiky je napisao/la:Đe Alem da nam da svoje viđenje
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Mene sad jedna stvar zanima, da li je ovim cinom Ogi ostvario pravo da u CV upise da je bio U Zvezdama Granda?
Sad kad malo bolje razmislim, svaka Jelenina objava je bila cisti autogol. 

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.