zašto imaš potrebu da sereš i morališešWoohoo23 je napisao/la:Ogi je izdajica, Hadz da obavi oprasta mu se, sem toga da izjebe sve najbolje pichke svijeta, kakve to veze ima sa tetovazama, eto vam onaj iz Zvijezde, novi idol, zvijezda gradacac..
Igrač br. 6
Re: Igrač br. 6
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Svi folkeri napali buduceg kapitena repke to ne smijemo dopustiti
"My wife doesn't like football. One day she called me 10 minutes before a game to find out where I was."
opusti se malo, ovim tempom ni 60tu neces docekatiWoohoo23 je napisao/la:Ogi je izdajica, Hadz da obavi oprasta mu se, sem toga da izjebe sve najbolje pichke svijeta, kakve to veze ima sa tetovazama, eto vam onaj iz Zvijezde, novi idol, zvijezda gradacac..
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Sljedeci januar ocekujem Jalu i Berovicku u istoj situaciji. Samo ne znam na kojoj bi temi to pratili. 
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- prisonbreak
- Kontakt:
Potpisat ce đala za likce ubrzoKaunas je napisao/la:Sljedeci januar ocekujem Jalu i Berovicku u istoj situaciji. Samo ne znam na kojoj bi temi to pratili.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Samo godine bola i nadanja..
Zato sto lik dobi paznju, a on je jedno malo ****, jedan crv, na kraju koga god da karaš trenaš bit džentlmen pa mozes opet pichke dobit.ha ya
- BosniaBoston
- Kontakt:
Gdje ces bolan usporediti bradatog debila sa buducim kapitenomKaunas je napisao/la:Sljedeci januar ocekujem Jalu i Berovicku u istoj situaciji. Samo ne znam na kojoj bi temi to pratili.
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim

Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
- nextterrain
- Kontakt:
Sreća pa je Duško u Kini pa ne razumije ništa šta se piše jer mu sve izlaze kineska slova.
S twittera
S twittera
HahahahaH
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
Oj alija aljo
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
Ako se to desi prije januara na docek nove godine on treba da pjeva na otvorenom. Kakav Cola, kakav Hari.BosniaBoston je napisao/la:Gdje ces bolan usporediti bradatog debila sa buducim kapitenomKaunas je napisao/la:Sljedeci januar ocekujem Jalu i Berovicku u istoj situaciji. Samo ne znam na kojoj bi temi to pratili.
15.10.2013.
- BenjooJutub
- Kontakt:
Sve ok, sve super.. Ali brate smoriste sa ovakvim slikama, nije smiješno više..Penaltiky je napisao/la:
- Donnie Darko
- Kontakt:
Očekivao sam penetraciju, facial, sočne poruke, na kraju samo vidio ognjenovu ćundaru i od fluida vidio samo njegove suze.
Razočaran sam.
Razočaran sam.
- BenjooJutub
- Kontakt:
Evo jedna od mene.. Dokaz da je slika obična montaža!

A kanu?Donnie Darko je napisao/la:Očekivao sam penetraciju, facial, sočne poruke, na kraju samo vidio ognjenovu ćundaru i od fluida vidio samo njegove suze.
Razočaran sam.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.