TheChief je napisao/la:Možda i jeste. Zadnja rečenica na twitteru je bila "Ovo je moje posljednje oglašavanje". Možda se nije odnosilo na slučaj nego općenitoKelner69 je napisao/la:Sta ovo pisu ubila se Jelena?![]()
Igrač br. 6
Re: Igrač br. 6
hahahahahhahahaahhaahahhahhaahhahah nikad necu zaboraviti kad je to aktuelno bilo ...tek se pojavili mobiteli sa tim klipovima....nema ko nije imao taj ...znam ga od r4ijeci do rijeciinvincible1921 je napisao/la:Kakva greska Kerkeza...Alonso...grijesi i on...beslija, beslija...elvirrr bolicc gooooooMoggi je napisao/la:ŽILINA ; HAJROVIC ULAZI UMJESTO MISKETA; PRVI KONTAKT S LOPTOM; ŠUT :::::::::::::
Kako smo sad kaznili spance
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Nesujwobly92 je napisao/la:Četalju ako ne obriše i FB nisi ništa postigo
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
Forumaš ss.ba nokautirao Karleušu, o jbemti život

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
AKI SATRACU TE AKO MI SE ODGODE ZVEZDE GRANDA U SUBOTU
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- BosniaBoston
- Kontakt:
Aki ubica tihog lica
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Sace Vucko rat objavit sestremi
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
- Marsal
- Kontakt:
Nektar pivo i rakija kleka ljepsa mi je od majcinskog mlijekaAshburtonG je napisao/la:@Marsal
ja tebi moram platit cisternu nektara ako se kad upoznamo.![]()
![]()
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Jesi li ti prvi stavio sliku na burek forum ili si je preuzeo od tamo ??akisarajevo92 je napisao/la:Karleusa prati SS forum
FakatBosniaBoston je napisao/la:Toliko postova na web stranicama,instagram postova,twitter,facebook,kontroverze i onda na kraju forumas presudio
naprijed rejal
HALALIM VAM STO STE MORTEMA IZGLASALI
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
Ne treba podcijenjivati moc i uticaj ovog foruma 
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
NISAM VALJDA JEDINI SUZU PUSTIO, PALITE AUTA IDEMO NA ULICE SA ZASTAVAMA
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
al ce biti crnjak ako se ubila
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- akisarajevo92
- Kontakt:
naplatio bih da nije u pitanju naš Ogiharden je napisao/la:koliko si primio na paypal veceras?akisarajevo92 je napisao/la:Karleusa prati SS forum
Don't believe the hype.
Kakva noć

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
-
Eisenbahner1921
- Kontakt:
Boli nas kur.ac krivit cemo akija.harden je napisao/la:al ce biti crnjak ako se ubila
Životni saputnik! 1921
Ogi...Aki...pa 1000 praznih mjesta !!! nadam se da se ne ljutis sto je Ogi ispred tebe
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- LlullSergio
- Kontakt:
Reklama na twitteru
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.