Mi - Peti korpusMoggi je napisao/la:JUTROS SVI SUTE KAD AKI ULETI SA PRIJEDLOGOMMoggi je napisao/la:
Cekamo naredbe
Aki - Atif Dudakovic
Mi - Peti korpusMoggi je napisao/la:JUTROS SVI SUTE KAD AKI ULETI SA PRIJEDLOGOMMoggi je napisao/la:
Cekamo naredbe
Moggi je napisao/la:JUTROS SVI SUTE KAD AKI ULETI SA PRIJEDLOGOMMoggi je napisao/la:
Cekamo naredbe
Trenutno korisnika/ca: 313, Ado86, amarc, AmirBvB, anonymousHD, BlackMambaGoku, Brcanskamalta, brile, cala, delija, delinjo, Devi1, drakensang, DzemoVoliMarmeladu, f0rest1946, Fecox, Forster, grad-na-rijeci-sani, invincible1921, jolicnikola, jozinho, Kaunas, leorey, NYKnicks Fan, Pegi10, Poligon10, prisonbreak, S-Y-L-A-R, samocelik, Sanfrancisco, Sarmelino, Scholl, Shogun, smajke, StevieG8, Sveti, Tesnjak1991, TheChief, united14, UnitedWA i 210 gostiju.
Onu sa facetimeaSarmelino je napisao/la:Koju sliku ogija stavljamo na avatar?
Bila je noć kad je Dzumhur igrao prvi meč u Australiji. Al tad bila prava šega,ovo je prava sapunica i zanimljivijeBosniaBoston je napisao/la:Za ove iskusnije forumase da li je bilo uzbudljivijeg dana?
ja zamišljam akija u nekoj uskoj sobici, ugašeno svjetlo, samo neka mala lampa gori, lula je u ustima, ispred njega je plutana tabla, zabada dokaze i kalkuliše, uklapa dijelove slagalicedelinjo je napisao/la:Moggi je napisao/la:JUTROS SVI SUTE KAD AKI ULETI SA PRIJEDLOGOMMoggi je napisao/la:
Cekamo naredbe
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
+1Sarmelino je napisao/la:Koju sliku ogija stavljamo na avatar?
Ovo je bolje nego kad je Džumhur igrao na AO i kad smo čekali stream.BosniaBoston je napisao/la:Za ove iskusnije forumase da li je bilo uzbudljivijeg dana?
Mozda ono sa Enverom, ali mozda.BosniaBoston je napisao/la:Za ove iskusnije forumase da li je bilo uzbudljivijeg dana?
nemoj stihove, bice opet baja mali knindzaSarmelino je napisao/la:Da hoce ma story stihove kakve
ni blizuMarsal je napisao/la:Mozda ono sa Enverom, ali mozda.BosniaBoston je napisao/la:Za ove iskusnije forumase da li je bilo uzbudljivijeg dana?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.