Igrač br. 6
- Marsal
- Kontakt:
Re: Igrač br. 6
Ogi kandiduj se ko Bosnjak na iducim izborima da konacno SDA sjebemo
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
MeđugorjeOsim13 je napisao/la:Gdje se mogu naručiti pravoslavne ikone, da mi uradite Ognjena svetoga na zidu pored kandila da držim
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
-
- Kontakt:
- BosniaBoston
- Kontakt:
Jos covic kod hrvata da sve ode u ...Marsal je napisao/la:Ogi kandiduj se ko Bosnjak na iducim izborima da konacno SDA sjebemo
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Dajte mi sad onaj video, sad kad sam se uvjerio da je ono Jelena mogu preci na konkretne stvari
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Kakvi ponosni momenti za sve stanovnike BiH, bilo koje nacionalnosti u i fašističke opredjeljenosti, veće od Brexita, veće od Ujedinjene Koreje, veće čak i od same Jelenine picke
BAŠ JE LIJEPO BITI BOŠNJAK
BAŠ JE LIJEPO BITI BOŠNJAK
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
26. SAWS
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
Kotromanići odlaze u historiju, Ognjen I Vranješ, ujedinitelj svih naroda, najveći sin bosanski, MAKROvladar!
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
- BosniaBoston
- Kontakt:
“Sve je krenulo sa tetovazom,morao sam da reagujem.”Eisenbahner1921 je napisao/la:Ima li ko kakav Ognjenov citat da okacim mjesto levhe.
#Punoljetstvo
Sutra naštancat Ogi majica, Ogi ikona i uzimat pare na Ogiju a.s.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
https://twitter.com/drustvenidrugKaunas je napisao/la:Dajte mi sad onaj video, sad kad sam se uvjerio da je ono Jelena mogu preci na konkretne stvari

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
"Recite Dušku da puši ku*ac!"Eisenbahner1921 je napisao/la:Ima li ko kakav Ognjenov citat da okacim mjesto levhe.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
S-Y-L-A-R je napisao/la:Kotromanići odlaze u historiju, Ognjen I Vranješ, ujedinitelj svih naroda, najveći sin bosanski, MAKROvladar!

plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
Vratila se na tw
šta li nam sad sprema

- prisonbreak
- Kontakt:
Hebote bilino-poljska izjava za ovo sto ogi uradio, necemo stadion zvatj vise bilino polje, nego ognjen vranjes
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Samo godine bola i nadanja..
- BosniaBoston
- Kontakt:
Ne mogu da upalim ukucani spavaju u dnevnojcoelho41 je napisao/la:Vratila se na twšta li nam sad sprema
#Punoljetstvo
"Ja nit sam fan,nit paćenik nit psihopata kako ona želi da me predstavi, pre će to biti ona, i to sam spreman da dokažem da za sve sto kažem imam dokaze" Buba Corelli - Dokaz.BosniaBoston je napisao/la:“Sve je krenulo sa tetovazom,morao sam da reagujem.”Eisenbahner1921 je napisao/la:Ima li ko kakav Ognjenov citat da okacim mjesto levhe.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- Marsal
- Kontakt:
Vranjesevo poljeprisonbreak je napisao/la:Hebote bilino-poljska izjava za ovo sto ogi uradio, necemo stadion zvatj vise bilino polje, nego ognjen vranjes
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.