Igrač br. 6
Re: Igrač br. 6
Mislim da je prekasno ali evo, 01 37
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
Igrac broj 6prisonbreak je napisao/la:Hebote bilino-poljska izjava za ovo sto ogi uradio, necemo stadion zvatj vise bilino polje, nego ognjen vranjes
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
Kad ga počnu svojatat za nekih 400-500 godina kakve će se bitke voditS-Y-L-A-R je napisao/la:Kotromanići odlaze u historiju, Ognjen I Vranješ, ujedinitelj svih naroda, najveći sin bosanski, MAKROvladar!
Walk on
iti marchena idi u kura-c ako nas opet ****coelho41 je napisao/la:Vratila se na twšta li nam sad sprema
Zarathustra
- BosniaBoston
- Kontakt:
Objava koja ce se desiti u to vrijeme ce biti sokantnija nego ove dosadasnjeSarmelino je napisao/la:Mislim da je prekasno ali evo, 01 37
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim

Sexy girls are waiting for live chat and discreet adult dating. Join now. https://****.com
Al je obrisala bruku slika na instagramu hahah
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Onaj tekst od juče sa storija imenovati Povelja Kulina Vranješa i umjesto Hagade u muzej, Hagadu ćemo u roštilj
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
A pital se iko kako je njenim kandidatima u ZG.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Hakeri suharden je napisao/la:Al je obrisala bruku slika na instagramu hahah
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
- BosniaBoston
- Kontakt:
Smanjuje se broj gostiju!!!
#Punoljetstvo
- BenjooJutub
- Kontakt:
Jel obrisala i ovu? Ako jest onda je zbog Akija
- prisonbreak
- Kontakt:
Duboko brateStevieG8 je napisao/la:A pital se iko kako je njenim kandidatima u ZG.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Samo godine bola i nadanja..
Registruju se na forum.BosniaBoston je napisao/la:Smanjuje se broj gostiju!!!
- anonymousHD
- Kontakt:
A koliko je sati u Kini?
Jadnica ne spava cijelu noć radi ss.ba foruma.
Jadnica ne spava cijelu noć radi ss.ba foruma.
A što su prekinuli i posvađali se uopšte?
Tako lijep par...
Tako lijep par...
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Ocekujem da Aki uporedi saku s kraja videa sa slikama na njenom instagramu i da nam u sto skorije vrijeme predoci dokaze.harden je napisao/la:https://twitter.com/drustvenidrugKaunas je napisao/la:Dajte mi sad onaj video, sad kad sam se uvjerio da je ono Jelena mogu preci na konkretne stvari
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Za ove što pitaju da li je ovo najluđa noć na forumu, iskreno forum sigurno ne pamti dvije noći zaredom ovakvu ludnicu, ovo je baš živi show.
Bila je još već spomenuta noć kada je Džumhur igrao AO, EnverSport i ostale zayebancije, bila je meni lično jaka al' ove dvije noći zaredom je uzimaju rutinski realno
Ja bih još izdvojio onih par dana borbe za kantu godine između Krleže i Pileta, to je isto bila ludnica na temi izbora za kantu godine, mada upitno je koliko su u njoj učestvovali forumaši koji ne pišu puno na pdfu domaćeg fudbala, pa možda zato nije ostala upamćena u globalu na forumu. Al' ova raja sa pdf domaćeg fudbala će vam potvrditi da je i tada bila baš špica
Bila je još već spomenuta noć kada je Džumhur igrao AO, EnverSport i ostale zayebancije, bila je meni lično jaka al' ove dvije noći zaredom je uzimaju rutinski realno
Ja bih još izdvojio onih par dana borbe za kantu godine između Krleže i Pileta, to je isto bila ludnica na temi izbora za kantu godine, mada upitno je koliko su u njoj učestvovali forumaši koji ne pišu puno na pdfu domaćeg fudbala, pa možda zato nije ostala upamćena u globalu na forumu. Al' ova raja sa pdf domaćeg fudbala će vam potvrditi da je i tada bila baš špica
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Evanđelje po Ognjenu 6,9 : “U ovom trenutku sam fokusiran samo na utakmicu protiv Jelene, koja nam je najbitnija u ovim kvalifikacijama. Ukoliko dobijem priliku za igru, pokazat ću koliko mi je bitan državni dres koji nosim”

41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Sta ti vise treba, neko je vec postavio ranije.kobe24 je napisao/la:Ocekujem da Aki uporedi saku s kraja videa sa slikama na njenom instagramu i da nam u sto skorije vrijeme predoci dokaze.harden je napisao/la:https://twitter.com/drustvenidrugKaunas je napisao/la:Dajte mi sad onaj video, sad kad sam se uvjerio da je ono Jelena mogu preci na konkretne stvari

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.