Igrač br. 6
Re: Igrač br. 6
Zaključala instagram 
"My wife doesn't like football. One day she called me 10 minutes before a game to find out where I was."
Popovic na aparatimaStevieG8 je napisao/la:A pital se iko kako je njenim kandidatima u ZG.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Nema spavanja 
Prevario bih curu s Ognjenom. Javi mi se u dm
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Ko im je kriv kad su najgoreg mentora izabraliprisonbreak je napisao/la:Duboko brateStevieG8 je napisao/la:A pital se iko kako je njenim kandidatima u ZG.
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Zašto je zaključala Instagram pa ja bi bio ponosan da sam ga balio Ogiju
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Laku vam noc gospodo, 1 37
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
ako uđemo u dublju analizu primjetićemo da JK nema više profilne na TW, već da samo drži bijelu pozadinu, a svi znamo da bijela bojaa asocira na nevinost, vjerujem da je to taj razlog
- tuzlak1987
- Kontakt:
SameMoggi je napisao/la:zamislite da nije bilo tetovaze a da se ovo desilo.........
Ognjene, jesi li to ti? Šta spremašSarmelino je napisao/la:Laku vam noc gospodo, 1 37
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- prisonbreak
- Kontakt:
Ja tipujem na Ognjena da je vise golova dao nego Tosic.
Al mala kvota.
Al mala kvota.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Samo godine bola i nadanja..
- akisarajevo92
- Kontakt:
Objavila je ona sama slican video prije godinu ili visekobe24 je napisao/la:Ocekujem da Aki uporedi saku s kraja videa sa slikama na njenom instagramu i da nam u sto skorije vrijeme predoci dokaze.harden je napisao/la:https://twitter.com/drustvenidrugKaunas je napisao/la:Dajte mi sad onaj video, sad kad sam se uvjerio da je ono Jelena mogu preci na konkretne stvari
https://www.instagram.com/p/BduxCmJBRJA ... atch_again
Don't believe the hype.
FinaleKaunas je napisao/la:Ognjene, jesi li to ti? Šta spremašSarmelino je napisao/la:Laku vam noc gospodo, 1 37
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
- QUARTERBACK
- Kontakt:
treba arsenal fan tv ukljuciti u ovo, ty brani jelenu a claude je razapinje, dt spremio banere podrske za kapitena ogija
AL OPET AKI U POSLJEDNJEM TRENUTKU ZAKUCAVA LOPTU U MREZU I STAVLJA PECAT NA OVU UTAKMICUUUUUU LJUDIII MOJI JE LI TO MOGUCEEEEEE

AL OPET AKI U POSLJEDNJEM TRENUTKU ZAKUCAVA LOPTU U MREZU I STAVLJA PECAT NA OVU UTAKMICUUUUUU LJUDIII MOJI JE LI TO MOGUCEEEEEE
Zadnja izmjena: QUARTERBACK, dana/u 16 jan 2019, 01:22, ukupno mijenjano 1 put.
idol nacijeMoggi je napisao/la:zamislite da nije bilo tetovaze a da se ovo desilo.........
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ili je sok ljubavi mikroploditelja pod mikroskopom, inače od prijateljice?coelho41 je napisao/la:ako uđemo u dublju analizu primjetićemo da JK nema više profilne na TW, već da samo drži bijelu pozadinu, a svi znamo da bijela bojaa asocira na nevinost, vjerujem da je to taj razlog
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
hahahahaha aki dal si realan
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Nista si Jelena ako ne izbrises sve drustvene mreze. Neces bit sumnjiva.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Frajer bi postao najpopularnija ličnost u državi, eto vjeruj mi da bi mu tako bilo, mislim i ovako se zakucao u sami vrh što se tiče popularnosti, al' da nije radio te tetovaže i ostala sranja, mislim da bi stekao status nedodirljivog kod fanovaMoggi je napisao/la:zamislite da nije bilo tetovaze a da se ovo desilo.........
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.