Igrač br. 6
Re: Igrač br. 6
Kako prekodrinski Srbi mogu uzvratiti? Nasa kandidatkinja je Hana Hadziavdagic jbt. U tom slucaju bi Hana bila u Ogijevoj ulozi i plasirala sve u medije, a taj igrac bi demantovao.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- BosniaBoston
- Kontakt:
Je li samo moderatori mogu promijeniti ime?
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Osim13 je napisao/la:OgnjenOgnjen.ba
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Zadnja izmjena: Bela, dana/u 16 jan 2019, 01:32, ukupno mijenjano 1 put.
Igrac ekipe Pivopije | SportSport.ba liga
Joj mogu mislit kako ce ovi Zeljini igraci peglat Stojana sutra da im otkrije koji detalj vise.

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Treba skontati nešto za naziv teme, bojkot nije opcija
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Re: KAPITEN OGNJEN VRANJEŠ
KO KAZE DA JE MUJDZA BOLJI BEK OD OGIJA?
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Treba provjeriti i njega. Ista je to krv, a ne treba nam jos taj belaj.Kaunas je napisao/la:Joj mogu mislit kako ce ovi Zeljini igraci peglat Stojana sutra da im otkrije koji detalj vise.![]()
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
svi nazad u bunker na zasijedanje, aki posebno mjestoOsim13 je napisao/la:Treba skontati nešto za naziv teme, bojkot nije opcija
Zarathustra
A sta čekamoAdo86 je napisao/la:Ajde 1.37 zabole me oci
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- BosniaBoston
- Kontakt:
Sarma je rekao da ce se nesto vazno desitiStevieG8 je napisao/la:A sta čekamoAdo86 je napisao/la:Ajde 1.37 zabole me oci
#Punoljetstvo
OGIJEV RAJH NEĆE PASTIMoggi je napisao/la:svi nazad u bunker na zasijedanje, aki posebno mjestoOsim13 je napisao/la:Treba skontati nešto za naziv teme, bojkot nije opcija
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Ako ne budu Grujickine slike bio je lazni znak za uzbunu
15.10.2013.
Re: Ognjen Vranješ
RučnoOsim13 je napisao/la:Treba skontati nešto za naziv teme, bojkot nije opcija
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Re: Ognjen Vranješ
moramo mi mijenjati rucno kod svakog postaOsim13 je napisao/la:Treba skontati nešto za naziv teme, bojkot nije opcija
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- Marsal
- Kontakt:
Ponesi zastavuuuuu pobjedu slavićuuuuu, ponesiiii zastavuuuu od Bosne Vranješuuuu 
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Man in the high castle is OGIOsim13 je napisao/la:OGIJEV RAJH NEĆE PASTIMoggi je napisao/la:svi nazad u bunker na zasijedanje, aki posebno mjestoOsim13 je napisao/la:Treba skontati nešto za naziv teme, bojkot nije opcija
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Ma moramo novu otvoriti, gdje ćemo Bana Bosanskog dočekati ovako nespremni.
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.